İyi yaptın güzelim...düşünsene fatmanurkaya abla bile bana abla demek istiyormuşYaaaa kaptan falansın ya niyeyse abla diyesim geldi her halde,salı günkü menümü gönderdim kaptanım,yazmışım yani
Siz de emeyimi böyle deyerlendirdikce ben daha bi gaza geliyorum...ama gerçekten çok iyi bi şey...baksana kim kusursuz onun yüzdesi super...inşallah bundan sonra daha iyi olacak...kaptanım ellerine sağlık yaa bu rapor gerçekten eksiklikleri direk gösteriyor bize. çok faydalı. emeğine sağlık tekrardan.
Yaaa niyeyse burnuma aşk kokusu geldiiyiym aynuram hem de coookkkk
Ahh tatlım o gün tok olacagima %1500 eminimnanacım sıkı dur bu hafta benden sana çok ağır bir darbe gelecek! sporumla menülerimle yerden yere vuracağım seni
sana kekler börekler ısmarlayacağım
Ahh tatlım o gün tok olacagima %1500 eminim
Sen listede kendine 2 veya 3.sıra için şimdiden başla bebek 1.benim , yukarıdan bakarım kaçıncı sıradasın diye.
Eskilermi yenilendi yoksa yenisimi?yaaa evettt
Hayırdır abla birşey mi oldu?burdaki hesap nasıl donduruluyor bilgisi olan varmı?
yok ablacım merak ettim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Hayırdır abla birşey mi oldu?
Kazene sormak gerek..yok ablacım merak ettim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Böcüğüm hoşgeldin ....yaaa evettt
Süper olmuş***7.TAKIM 437-438. ETAP***
ksrays(68.9/69.7/-0.8/%-0.58)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
Ahu060812 (83.9///%)kilosu sabit.izne ayrıldı
fatmanurkaya(113.8/111.4/2.4/%1.05)yüzdesi 2.e bölündü
Naz(67.5/65.6/1.9/%1.41)yüzdesi 2.e bölündü
_SARAYCA_(60.9/59.7/1.2/%0.99)yüzdesi 2.e bölündü.izne ayrıldı
semaln(69.9///%) 3.kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye edildi
xpreiaz(65.3/63.3/2/%1.53)yüzdesi 2.e bölündü
asfarovski(65.5/65.3/0.2/%0.15)yüzdesi 2.e bölündü
nananais(92.2/90.8/1.4/%1.52)yeni üye.başlanğıç tarihi 10.10,ilk kilosu 98,hedef kilosu 58
keklik_58(77.1/76.2/0.9/%1.17)yeni üye,başlanğıç tarihi 12.10,ilk kilosu 80, hedef kilosu 65
7.TAKIM ORTALAMASI:%0.72
Serpilim şimdi senin çoçuklar bedenini yoruyor ama ilerde durumlar daha farklı oluyor . Şindi kulagını kıvırıp en azından susturuyorsun ama ilerde onlarda birer birey oluyorlar . Kontrol senden çıkıyor yani . Bizim içinde ilersi daha belirsiz bide ele karışma olayları var kendi aillerini kurunca . O dönem dahada zor diyolarÇok sağolasın ayy herkes aynı yoldan geçmiş demekki
Şimdi nasıllar yine zorlanıyormusun ablam ben kara kara gelecek yılları düşünüyorum
Canım tam işten geldim köşeme uzandım mayışmış halde bugün Spor yapmasam mı yea diye kılıflar hazorlıyordum kendime çok yoğun bir hafta geçirdim hafta sonu güzel dinlenerek başlayayım falan diye ama bu msjı okudum ve koşu bandıma koşuyorum hemenAhh tatlım o gün tok olacagima %1500 eminim
Sen listede kendine 2 veya 3.sıra için şimdiden başla bebek 1.benim , yukarıdan bakarım kaçıncı sıradasın diye.
eminecim hoşgeldin bişey sorabilirmiyim neden illa bir adı olmalı diyetinIyi akşamlar kızlar.
Yine çok geç geldim ama bu hafta da hedefime varamadim ve havlu attım.
Nedense kendimde diyet yapacak ve sürdürecek kararlılığı göremiyorum.
Farklı bişeyler denemem gerek bu motivasyonumu sağlayabilir burda montiye başladığım gibi bi diyet olabilir.
Monti yapamıyorum. Zor geliyo artık ama nasıl bi program yakıp etsem nasıl motive olsam bilmiyorum.
2 3 gün iyi gidiyo sonra unutuyorum Napicam nası toparlanicam
Yaseminim eminem kendi için açıklama yapar ama bende kendi adıma yazayım ;eminecim hoşgeldin bişey sorabilirmiyim neden illa bir adı olmalı diyetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?