Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım ellerine sağlık yaa bu rapor gerçekten eksiklikleri direk gösteriyor bize. çok faydalı. emeğine sağlık tekrardan.
Siz de emeyimi böyle deyerlendirdikce ben daha bi gaza geliyorum...ama gerçekten çok iyi bi şey...baksana kim kusursuz onun yüzdesi super...inşallah bundan sonra daha iyi olacak...

nanacım sıkı dur bu hafta benden sana çok ağır bir darbe gelecek! sporumla menülerimle yerden yere vuracağım seni
sana kekler börekler ısmarlayacağım
Ahh tatlım o gün tok olacagima %1500 eminim
Sen listede kendine 2 veya 3.sıra için şimdiden başla bebek 1.benim , yukarıdan bakarım kaçıncı sıradasın diye.

Süper olmuş haydi hayırlısı olsun

Çok sağolasın ayy herkes aynı yoldan geçmiş demekki
Şimdi nasıllar yine zorlanıyormusun ablam ben kara kara gelecek yılları düşünüyorum
Serpilim şimdi senin çoçuklar bedenini yoruyor ama ilerde durumlar daha farklı oluyor . Şindi kulagını kıvırıp en azından susturuyorsun ama ilerde onlarda birer birey oluyorlar . Kontrol senden çıkıyor yani . Bizim içinde ilersi daha belirsiz bide ele karışma olayları var kendi aillerini kurunca . O dönem dahada zor diyolar
Gözünü korkutmayım ama her dönemin ayrı bir sevinçi var aslında ben o dönemleri artık çok hatırlamıyorum . Geçim telaşı gençlikle geçip gidiyor . Şimdi çoçuk büyütmayi isterdim doğrusu bizimde cahilliğimize geldi o dönemler

Ahh tatlım o gün tok olacagima %1500 eminim
Sen listede kendine 2 veya 3.sıra için şimdiden başla bebek 1.benim , yukarıdan bakarım kaçıncı sıradasın diye.
Canım tam işten geldim köşeme uzandım mayışmış halde bugün Spor yapmasam mı yea diye kılıflar hazorlıyordum kendime çok yoğun bir hafta geçirdim hafta sonu güzel dinlenerek başlayayım falan diye ama bu msjı okudum ve koşu bandıma koşuyorum hemen
Görüşürüz

Iyi akşamlar kızlar.

Yine çok geç geldim ama bu hafta da hedefime varamadim ve havlu attım.
Nedense kendimde diyet yapacak ve sürdürecek kararlılığı göremiyorum.

Farklı bişeyler denemem gerek bu motivasyonumu sağlayabilir burda montiye başladığım gibi bi diyet olabilir.

Monti yapamıyorum. Zor geliyo artık ama nasıl bi program yakıp etsem nasıl motive olsam bilmiyorum.

2 3 gün iyi gidiyo sonra unutuyorum Napicam nası toparlanicam

eminecim hoşgeldin bişey sorabilirmiyim neden illa bir adı olmalı diyetin

eminecim hoşgeldin bişey sorabilirmiyim neden illa bir adı olmalı diyetin
Yaseminim eminem kendi için açıklama yapar ama bende kendi adıma yazayım ;
Kuralllar olunca insan o çizgide kalabiliyor az esnek oldumu o esneklik serbestlige dönüşüyor bende . Yani her yiğidin bir yogurt yiyişi var derlerye aynen öyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…