2hafta üst üste birinci oldun diye hemen havalara girme yakarımmmm...Canım tam işten geldim köşeme uzandım mayışmış halde bugün Spor yapmasam mı yea diye kılıflar hazorlıyordum kendime çok yoğun bir hafta geçirdim hafta sonu güzel dinlenerek başlayayım falan diye ama bu msjı okudum ve koşu bandıma koşuyorum hemen
Görüşürüz
Bunu geçen bazı arkadaşlara da dedim biz diyet yapamıyoruz çünki aslında beynimizde kendimizi beyeniyoruz..aman diyet yapalım diyoruz dilimizde ama beynimiz bunu istemiyor...Iyi akşamlar kızlar.
Yine çok geç geldim ama bu hafta da hedefime varamadim ve havlu attım.
Nedense kendimde diyet yapacak ve sürdürecek kararlılığı göremiyorum.
Farklı bişeyler denemem gerek bu motivasyonumu sağlayabilir burda montiye başladığım gibi bi diyet olabilir.
Monti yapamıyorum. Zor geliyo artık ama nasıl bi program yakıp etsem nasıl motive olsam bilmiyorum.
2 3 gün iyi gidiyo sonra unutuyorum Napicam nası toparlanicam
Bende kendi adıma cevap vereyim abla, ad koyunca insan kendini o diyete ait hissediyoreminecim hoşgeldin bişey sorabilirmiyim neden illa bir adı olmalı diyetin
Merak etme ben bu hafta havasını alırım2hafta üst üste birinci oldun diye hemen havalara girme yakarımmmm...
Canım yaa disipline olamıyorumeminecim hoşgeldin bişey sorabilirmiyim neden illa bir adı olmalı diyetin
Yaseminim eminem kendi için açıklama yapar ama bende kendi adıma yazayım ;
Kuralllar olunca insan o çizgide kalabiliyor az esnek oldumu o esneklik serbestlige dönüşüyor bende . Yani her yiğidin bir yogurt yiyişi var derlerye aynen öyle ..
anladımBende kendi adıma cevap vereyim abla, ad koyunca insan kendini o diyete ait hissediyor
anladım eminecim inşallah ikimizde o 60 rakamını görürüz tartıda.Canım yaa disipline olamıyorum
Okumadigim diyet kitabı arastirmadigim diyet kalmadı çoğu şeyi neden nasıl yapmam gerektiğini de bildiğimi düşünüyorum.
Ama işin uygulama kısmında yapamıyorum. Belli kaideler olunca belki daha iyi yaparım mesela montide öyle oldu ve heyecanliydi menu hazırlamak filan. 2 ay sürdürdüm bu diyeti hala da diyet yapıyorum dediğimde aslında monti yapıyorum ama süreklilik saglayamiyorum.
Aynura nin dediği gibi aslında kendimi begeniyor ve diyet yapmak istemiyor da olabilirim ama 60 kg olunca nasıl olacağımi da merak ediyorum.
eminecim aynı sorun bendede var en son D vitaminini yükselteyim düşük çıktı ee başkada sorun bulamıyorum ama hergün dengesiz ödem sabah kalktım elim yüzüm şiş.HAYIRLISI BAKALIMBi de kızlar kilo verememek acayip moralimi bozdu bugün. O kadar spor yapıyorum kendimce dikkat ediyorum sadece din kıymalı minicik bi pogaca yedim ama bugün 70i bile göremedim ben 69 hedeflemiştim oysa ki.
Kilo veremeyince de moralim alt üst oluyor
Troit ten mi mevsimde mi neden böyle yaaa resmen kilo veremiyorum
Inşallah yasom yaaaanladım eminecim inşallah ikimizde o 60 rakamını görürüz tartıda.
Ben de kansızlık da var yasom kansızlık demir troit sanırım bunlar engel kilo vermeme. 2 haftadır dikkatli yim hala veremiyorum demek öyle bi problem var.eminecim aynı sorun bendede var en son D vitaminini yükselteyim düşük çıktı ee başkada sorun bulamıyorum ama hergün dengesiz ödem sabah kalktım elim yüzüm şiş.HAYIRLISI BAKALIM
evet bizim hastanemizde bakılıyor eminecim ikimizde yalancı çoban olduk ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz.Ben de kansızlık da var yasom kansızlık demir troit sanırım bunlar engel kilo vermeme. 2 haftadır dikkatli yim hala veremiyorum demek öyle bi problem var.
Hastanede d vitamini ölçülüyo mu bilgin var mi
Şu doğru diye bişi yok bacım dedimya her yiğidin bir yoğurt yiyişi var diyeanladımbende bişeye bağlı kalmak kural olması sıkıyor strese giriyorum belkide sizinki doğru ama işte bende dengesiz bir kadınım ne yapayım
evet bizim hastanemizde bakılıyor eminecim ikimizde yalancı çoban olduk ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz.
aslında sizinki doğru kuralları olan diyetler herzaman başarılıdır benim gibi deli bozuk olunca işte takılıp kalırsınŞu doğru diye bişi yok bacım dedimya her yiğidin bir yoğurt yiyişi var diye
Abla en iyisi senin gibi dengesiz olmak. Böyle olmuyor yahuanladımbende bişeye bağlı kalmak kural olması sıkıyor strese giriyorum belkide sizinki doğru ama işte bende dengesiz bir kadınım ne yapayım
Mesaj alındı kaptanım sanırım depresif halimi üstümden hızla atıp takımda daha aktif olmalıyım yoksa listeye giremiycem.@ksraysizne ayrıldın...inşallah çabucak topatlan ve aramıza dön...4haftadır artıdasın..takım kuralları gereyi seni diskalifiye etmem gerek ama kıyamadım...yeniden listeye dönmen umuduyla.çünki sen istediyinde çok güzel kilolar veriyordun...438.ETAP DEYERLENDİRME
@fatmanurkayaablam çok iyisin...KUSURSUZ...herşey 4 4lük...
@Nazmenü spor çok iyi...KUSURSUZ...lütfen katılımını iyi tut...
@xpreiaZsuperisin bitanem...seninle gürür duyuyorum...KUSURSUZ...
@Ahu060812sen de izne ayrıldın...seni de azimli üyelerden görüyorum ben.lütfen sıradan üye olma.izne ayrılıp ortadan kayb olma....seni seviyorum biliyorsun...
@asfarovskifatmam zor günler geçirdin biliyorum...inşallah daha iyi olursun bundan sonra...katılımını ve motivasyonunun artacağını umud ediyorum...
@semalsn senden de beklemediyim bi tekme yedim
N Nana canım listeye girdin.bunu dibine kadar hak eden üyelerdensin...herşeyinle çok iyisin...KUSURSUZ
@keklik_58sen de listeye girdin güzelim,hayırlı olsun...2gün menü vermemişsin,sadece iki gün spor yapmışsın...ama iiyi kilo vermişsen spor yapsan bomba gibi olurdu...bu hafta daha İyisini bekliYorum senden....
@tozpembefilcanım hergün menün vermişsin sporunu apmışsın,mesaj sayında iyi...zamanın oldukca gel arkadaşlarla kaynaşmaya çalış...yüzden %0.86
shadelima çarşanba perşenbe menün yok tatlım,sadece 1gün sporun var,sade 17mesajın var...bu gidişle listeye girmen zor yüzden %1.29
HAFTANIN İLK 3Ü...@xpreiaZ
N Nana
@Naz
NOT: KUSURSUZ yazılarına ve derecedeki üyelere dikkat!!!sanırım mesaj alınmıştır....
nanacım geçenlerde bi yazı yazmıştım o diyetlerin hepsinden kendime bir doğru bulup yaptım diyet ama ismi yok ama deselerki şu diyeti yap asla yapamam strese giriyorum. birkere isveç diyeti yapmıştım 20li yaşlarda onda bile delmiştim diyet listesiniAbla en iyisi senin gibi dengesiz olmak. Böyle olmuyor yahu
Banada olustursak ya öyle bi diyet ablamnanacım geçenlerde bi yazı yazmıştım o diyetlerin hepsinden kendime bir doğru bulup yaptım diyet ama ismi yok ama deselerki şu diyeti yap asla yapamam strese giriyorum. birkere isveç diyeti yapmıştım 20li yaşlarda onda bile delmiştim diyet listesiniama beraber yaptığımız arkadaşlardan fazla kilo vermiştim tabi 20li yaşlarda olma avantajıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?