Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2hafta üst üste birinci oldun diye hemen havalara girme yakarımmmm...

Bunu geçen bazı arkadaşlara da dedim biz diyet yapamıyoruz çünki aslında beynimizde kendimizi beyeniyoruz..aman diyet yapalım diyoruz dilimizde ama beynimiz bunu istemiyor...

eminecim hoşgeldin bişey sorabilirmiyim neden illa bir adı olmalı diyetin
Canım yaa disipline olamıyorum
Okumadigim diyet kitabı arastirmadigim diyet kalmadı çoğu şeyi neden nasıl yapmam gerektiğini de bildiğimi düşünüyorum.
Ama işin uygulama kısmında yapamıyorum. Belli kaideler olunca belki daha iyi yaparım mesela montide öyle oldu ve heyecanliydi menu hazırlamak filan. 2 ay sürdürdüm bu diyeti hala da diyet yapıyorum dediğimde aslında monti yapıyorum ama süreklilik saglayamiyorum.

Aynura nin dediği gibi aslında kendimi begeniyor ve diyet yapmak istemiyor da olabilirim ama 60 kg olunca nasıl olacağımi da merak ediyorum.

Bende kendi adıma cevap vereyim abla, ad koyunca insan kendini o diyete ait hissediyor
anladım bende bişeye bağlı kalmak kural olması sıkıyor strese giriyorum belkide sizinki doğru ama işte bende dengesiz bir kadınım ne yapayım

Bi de kızlar kilo verememek acayip moralimi bozdu bugün. O kadar spor yapıyorum kendimce dikkat ediyorum sadece dun kıymalı minicik bi pogaca yedim
ama bugün 70i bile göremedim ben 69 hedeflemiştim oysa ki.
Kilo veremeyince de moralim alt üst oluyor
Troit ten mi mevsimde mi neden böyle yaaa resmen kilo veremiyorum

anladım eminecim inşallah ikimizde o 60 rakamını görürüz tartıda.

eminecim aynı sorun bendede var en son D vitaminini yükselteyim düşük çıktı ee başkada sorun bulamıyorum ama hergün dengesiz ödem sabah kalktım elim yüzüm şiş.HAYIRLISI BAKALIM

eminecim aynı sorun bendede var en son D vitaminini yükselteyim düşük çıktı ee başkada sorun bulamıyorum ama hergün dengesiz ödem sabah kalktım elim yüzüm şiş.HAYIRLISI BAKALIM
Ben de kansızlık da var yasom kansızlık demir troit sanırım bunlar engel kilo vermeme. 2 haftadır dikkatli yim hala veremiyorum demek öyle bi problem var.
Hastanede d vitamini ölçülüyo mu bilgin var mi

Ben de kansızlık da var yasom kansızlık demir troit sanırım bunlar engel kilo vermeme. 2 haftadır dikkatli yim hala veremiyorum demek öyle bi problem var.
Hastanede d vitamini ölçülüyo mu bilgin var mi
evet bizim hastanemizde bakılıyor eminecim ikimizde yalancı çoban olduk ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz.

Mesaj alındı kaptanım sanırım depresif halimi üstümden hızla atıp takımda daha aktif olmalıyım yoksa listeye giremiycem.

Abla en iyisi senin gibi dengesiz olmak. Böyle olmuyor yahu
nanacım geçenlerde bi yazı yazmıştım o diyetlerin hepsinden kendime bir doğru bulup yaptım diyet ama ismi yok ama deselerki şu diyeti yap asla yapamam strese giriyorum. birkere isveç diyeti yapmıştım 20li yaşlarda onda bile delmiştim diyet listesini ama beraber yaptığımız arkadaşlardan fazla kilo vermiştim tabi 20li yaşlarda olma avantajıyla.

Bugünkü menüm:

Kahvaltı: Peynirli dukan omlet(2 yumurta,1.5 kaşık yulaf kepeği,1 dilim light beyaz peynir)

Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt

Akşam: 3 tavuk baget,yeşil salata

Spor: 1 saat yürüyüş

Su: 2 lt

Banada olustursak ya öyle bi diyet ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…