Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar fıstıklar Kilo veren herkesi tebrik ediyorum Benim pazartesi sınavlarım başlıyo ayın 19 una kadar yokum Bu hafta 8 tane sınavım var Bu sürede internete girmiycem buraya da gelemem. Yarın sabah kilomu yazıcam sözüm söz perişko Umarım bu sürede kilo almam hatta veririm Ayy bana şans dileyin inşallah sınavlarım çoooook güzel geçer Kendinize iyş bakın hepinizi öptüm

perigunlugu Perim 100 gr mı gitti pazartesinden beri Bak ben de sopa alıcam Bu arada çok geçmiş olsun bağırsak sorunun varmış

iyi akşamlar arkadaşlarrrr.....tebrik ederim hepimiziiii...çok az farkla ikinci olduk ama çok şükür derecedeyizzzzz....hakk ettik bunu gerçekten...hepinizi öptüm yanaklardan....bakın görün gelecek hafta daha iyi olacak....ha bir de bi kaç takıma uğradım gerçekten çok garip şeyler gördüm....beni beyenmeyen hatunlar varsa içinizde mutlaka o takımları ziyaret etmeli dermişim

Teşekkürler kaptanım, daha sık gelmeye çalışıcam bende :)

2hafta üst üste birinci oldun diye hemen havalara girme yakarımmmm...

rekabet iyidir artık men pes ettim rekabetten call son yenmeinden sonra birdaha zor zaten kilosu kiloma yaşı yaşıma uygun bir rakibemde yok gençlerle takılınca hep yenerler şaka bi yana hepimizi kutlarım

BU HAFTANIN KONUSU

#BANAYASOMABLAYIANLAT

aeben
yasom7272
@Daydream15
firuzeew
kuzularinannesi
perigunlugu
koza16
Habinar
@Benim adim uzum
emnyzk
I Iremoz02
@_SARAYCA_
ksrays
Antepia27
N Naz
@_SARAYCA_
xpreiaZ
Ahu060812
asfarovski
@nananais
keklik_58
T tozpembefil
shadelima

Aslında tamamen farklı bi başlık koyacaktım ama yasemin abla beni o kadar üzdü ki ona sevgimizi,deyerini ,bizim için olan önemini hisss ettirmemiz gerek...şimdi yapmamız gereken....takımdakı isteyen herkes mesajın başında #banayasomablayıanlat yazacak ve onu anlatacak...en son yarın 20.00a kadar yaza biliriz....

NOT:fikir anası olan @nananais arkadaşıma teşekkür ederimmmm...[

Son düzenleme:
sıkı durunnnn bir azdan bugünün KONNU BAŞLIĞI nı açıklıycam ve herkes fikrini yazacakkkk....

yaa kaptanım motivasyonumuzun artması için bişeyler yapsak aklıma bir şey gelmiyor ama takıma biraz heyecan gerek sanki veya bana bilemiyorummm

canım şaşkınlığim geçince yazarım hiç beklemiyordum böyle başlık

canım şaşkınlığim geçince yazarım hiç beklemiyordum böyle başlık
eveeeet....kendisi bu gün hesabını kapatıp bizden arılmak istiyormuş...guya bize bir faydası yokmuş...ben de ona bazı gerçekleri göstermek adına bu başlığı yaptım...bende daha yazmadım...kafam rahatlasın yazıcam...yarın bu saate kadar yaza biliriz...

Bende kendi adıma cevap vereyim abla, ad koyunca insan kendini o diyete ait hissediyor
Evet ben mesela montiyak değil tam olarak da pco olabilme ihtimaline karşı glisemik indexi düşük beslenip sağlıkla yumurtlayayım diye karbonhidrattan çok kati uzak durdum bu sefer. Patatesin tatlıların hayatımdan bu kadar uzak olmasını hayal bile edemezdim. Ama her tatlılar pasta börekler geldikçe glisemik indexinin yüksek olduğunu hatırlayıp vazgeçiyorum yemekten. Bugün kendimi tereyağlı yemekle ödüllendirdim
Onca tatlıyı pasta böreği gözümün önünde löpür löpür yediler ben de azmime glisemik indexi düşük ama lezzetli bir ödül verdim

#banayasomablayıanlat henüz yeni yeni tanıyorum, grup içinde gayet aktif, menülerimizi değerlendiren, motive eden, nöbetten gelse de bizlere bir selamı çok görmeyen, gelini bu sayfada bulunan tatlı bir ablamızdır.Faydası olmadığı iddia etmesine de bozuldum baya.Selamı, hal hatır sorması yeterdi.Sağolsun bana özelden de insülin direnci konusunda faydalı bilgiler vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…