Teşekkürler kaptanım, daha sık gelmeye çalışıcam bende :)
2hafta üst üste birinci oldun diye hemen havalara girme yakarımmmm...
Sağol canımmm :)perigunlugu Perim 100 gr mı gitti pazartesinden beri Bak ben de sopa alıcam Bu arada çok geçmiş olsun bağırsak sorunun varmış
sıkı durunnnn bir azdan bugünün KONNU BAŞLIĞI nı açıklıycam ve herkes fikrini yazacakkkk....
bence takımın motivasonu gayet iyi ablam...ben beyeniyorum son 2haftadır...senin mi modu düştü?yaa kaptanım motivasyonumuzun artması için bişeyler yapsak aklıma bir şey gelmiyor ama takıma biraz heyecan gerek sanki veya bana bilemiyorummm
bence takımın motivasonu gayet iyi ablam...ben beyeniyorum son 2haftadır...senin mi modu düştü?
BU HAFTANIN KONUSU
#BANAYASOMABLAYIANLAT
aeben
yasom7272
@Daydream15
firuzeew
kuzularinannesi
Habinar
@Benim adim uzum
emnyzk
I Iremoz02
@_SARAYCA_
ksrays
Antepia27
N Naz
@_SARAYCA_
xpreiaZ
Ahu060812
asfarovski
@nananais
keklik_58
T tozpembefil
shadelima
Aslında tamamen farklı bi başlık koyacaktım ama yasemin abla beni o kadar üzdü ki ona sevgimizi,deyerini ,bizim için olan önemini hisss ettirmemiz gerek...şimdi yapmamız gereken....takımdakı isteyen herkes mesajın başında #banayasomablayıanlat yazacak ve onu anlatacak...
NOT:fikir anası olan @nananais arkadaşıma teşekkür ederimmmm...[/USER]
BU HAFTANIN KONUSU
#BANAYASOMABLAYIANLAT
aeben
yasom7272
@Daydream15
firuzeew
kuzularinannesi
Habinar
@Benim adim uzum
emnyzk
I Iremoz02
@_SARAYCA_
ksrays
Antepia27
N Naz
@_SARAYCA_
xpreiaZ
Ahu060812
asfarovski
@nananais
keklik_58
T tozpembefil
shadelima
Aslında tamamen farklı bi başlık koyacaktım ama yasemin abla beni o kadar üzdü ki ona sevgimizi,deyerini ,bizim için olan önemini hisss ettirmemiz gerek...şimdi yapmamız gereken....takımdakı isteyen herkes mesajın başında #banayasomablayıanlat yazacak ve onu anlatacak...
NOT:fikir anası olan @nananais arkadaşıma teşekkür ederimmmm...[/USER]
eveeeet....kendisi bu gün hesabını kapatıp bizden arılmak istiyormuş...guya bize bir faydası yokmuş...ben de ona bazı gerçekleri göstermek adına bu başlığı yaptım...bende daha yazmadım...kafam rahatlasın yazıcam...yarın bu saate kadar yaza biliriz...canım şaşkınlığim geçince yazarım hiç beklemiyordum böyle başlık
Tamam kaptanım mision complected2hafta üst üste birinci oldun diye hemen havalara girme yakarımmmm...
Evet ben mesela montiyak değil tam olarak da pco olabilme ihtimaline karşı glisemik indexi düşük beslenip sağlıkla yumurtlayayım diye karbonhidrattan çok kati uzak durdum bu sefer. Patatesin tatlıların hayatımdan bu kadar uzak olmasını hayal bile edemezdim. Ama her tatlılar pasta börekler geldikçe glisemik indexinin yüksek olduğunu hatırlayıp vazgeçiyorum yemekten. Bugün kendimi tereyağlı yemekle ödüllendirdimBende kendi adıma cevap vereyim abla, ad koyunca insan kendini o diyete ait hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?