Görüşeceğiz nanacımMerak etme ben bu hafta havasını alırım
Regline yakınsan yada reglsen eğer ondan olabilir bu hafta veremeyişin. Hemen karar verme istersen. Bir de sonucunu hemen görmek istiyorsan sınırların keskin olsun. Millet gözümün önünde dünyayı yedi kaç gündür ve aşırı tatlı düşkünüyüm inatla yemedim. Onlar da rejimdeydi şimdi onlar pişmanlık çekiyor ben kilo kilo zayıflamanın grurunu yaşıyorumBi de kızlar kilo verememek acayip moralimi bozdu bugün. O kadar spor yapıyorum kendimce dikkat ediyorum sadece dun kıymalı minicik bi pogaca yedim
ama bugün 70i bile göremedim ben 69 hedeflemiştim oysa ki.
Kilo veremeyince de moralim alt üst oluyor
Troit ten mi mevsimde mi neden böyle yaaa resmen kilo veremiyorum
Abla sen kaç oldun bugün tartıldın mı hiç seni merak ettim geçen soramadımanladım eminecim inşallah ikimizde o 60 rakamını görürüz tartıda.
65.2di xperim...Abla sen kaç oldun bugün tartıldın mı hiç seni merak ettim geçen soramadım
Çok güzel menün canım.o yoğurdu ıspanak yemeyini yerken kaşlk saymana gerek yok ki...güzelce doyur karnınl...Bugünkü menüm:
Kahvaltı: Peynirli dukan omlet(2 yumurta,1.5 kaşık yulaf kepeği,1 dilim light beyaz peynir)
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt
Akşam: 3 tavuk baget,yeşil salata
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 2 lt
Geldiğinden beri gördüğüm en güzel menün bu oldu canım. Tebrik ediyor devamını bekliyorumBugünkü menüm:
Kahvaltı: Peynirli dukan omlet(2 yumurta,1.5 kaşık yulaf kepeği,1 dilim light beyaz peynir)
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt
Akşam: 3 tavuk baget,yeşil salata
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 2 lt
Kozacım Allah zihin açıklığı versin inşallah hep bildiğin yerlerden gelir sorularSelamlar fıstıklarKilo veren herkesi tebrik ediyorum Benim pazartesi sınavlarım başlıyo ayın 19 una kadar yokum Bu hafta 8 tane sınavım var Bu sürede internete girmiycem buraya da gelemem. Yarın sabah kilomu yazıcam sözüm söz perişko Umarım bu sürede kilo almam hatta veririm Ayy bana şans dileyin inşallah sınavlarım çoooook güzel geçer Kendinize iyş bakın hepinizi öptüm
Ay merak ettim kaptanım nolmuş nolmuşiyi akşamlar arkadaşlarrrr.....tebrik ederim hepimiziiii...çok az farkla ikinci olduk ama çok şükür derecedeyizzzzz....hakk ettik bunu gerçekten...hepinizi öptüm yanaklardan....bakın görün gelecek hafta daha iyi olacak....ha bir de bi kaç takıma uğradım gerçekten çok garip şeyler gördüm....beni beyenmeyen hatunlar varsa içinizde mutlaka o takımları ziyaret etmeli dermişim
Çok teşekkürler ablamKozacım Allah zihin açıklığı versin inşallah hep bildiğin yerlerden gelir sorular
Abla ya sen gerçekten azminle örneksin bana.. Zaman zaman motivasyon düşebiliyor ama başarıya pes etmeyenler ulaşırrekabet iyidir artık men pes ettim rekabetten call son yenmeinden sonra birdaha zor zaten kilosu kiloma yaşı yaşıma uygun bir rakibemde yok gençlerle takılınca hep yenerler şaka bi yana hepimizi kutlarım
Abla ekmeklerin beyaz ekmek değil değil mi?MENÜM
SABAH
2dlm ekmek
yumurta
domates
peynir
ÖĞLE
1parça ekmek
tavuk şiş
salata
ayran
AKŞAM
etköfesi
yoğurtlu kabak
1 hş yumurta
2lt civarı su 30 dk yürühyüş
hayırlı akşamlar
#banayasomablayıanlat
Aslında yasemin ablanın öyle dediyine bakmayın...onun diyeti de gayet uygun...evet monti ya da karatay deyil ama diyetisyenlerin verdiyi diyetler gibi...çok düzgün diyet yapar...ay bi de kendi kendini beyense çok mutlu olacam ben..
Evet madem başladım devam edeyim...yasemin abla benim için çok kıymetlisin...takımın şah damarlarlndansın...seni çok seviyorum...benim hiç 40lı yaşlarda arkadaşım yoktu ama sen benim arkadaşımsın.seninle istediyim şeyi konuşa bilirim...ön sezgilerin çok kuvvetlidir...bazı insanları tanımamda çok yardımcı oldun bana...bazen diyet konusunda çatışsak da ya da sana öyle gelse de ben seninle her dediyinle razıyım zaten ama işte sanal olunca bazen anlatamıyoruz derdimizi...senin bu takıma faydan çok...herkese çok güzel yardım eder bi de güzel yol gösterirsin...bi tek şu atarlı naciye halin olmasa yemede yanında yat olursun.ama o da senin tatlılığın işte...nazını çekmeyi seviyom.çünki seni seviyom...öpüyorum çok...inan bana eyerki bugün o hesabını kapatım buradan ayrılsan sana gerçekten küserdim...bi de zaten 2gün önce neler yaşadığımı gördün sen...bunu tekrar bana yaşatacak olsaydın nasıl olurdum kim bilir.düşünmek bile istemiyorum...lütfen kendin de kendinin bizim için deyerli olduğunu kabul et...
canım nana sen aslında yürekli bir genç kızsın senin bu hırslı halini seviyorum aslında birazda kendime benzettim sabahları yürüyşe gitmeni kendine değişik yemekler yapmanı ve en önemlisi katı kişiliğinin altında yumşacık ve merhametli bir kalbinin olduğunu.Bence çok güzel bi tag yapmış kaptanimiz
Bir insan dusuncelerini paylaşarak bir insanı ne denli etkileyebilir, bu kesinlikle tartışılabilir bir konu.. Ama bazıları vardır, bir cümle söyler sen metiyeler dizmis sanirsin.
Buraya ilk geldiğimde kendimi çok kötü ve yabancı hissettim. Ve benim bunu aşmamda en en en büyük yardımcı olandı.
Kendinin faydası olmadığını düşünüyor ya, al patakla diyor şeytan. Allahtan benden büyük
Bence buranın en önemli üyesi, en azından benim için. Çünkü ilk zamandan buyana benim için en sıcak olandı.
Bizlere çok güzel önerilerde bulunurken kendisini burada güya gereksiz hissediyormus. Kimin sayesinde patatesi bıraktım, yada zeytini azalttım?
Hayır anlamıyorum ablacım, kendini böyle göstererek bizden kurtulmak mı istiyorsun!!
İşin özü #BanaYasomaAblayıAnlat desen kendini her ne kadar burada fazlalık gibi gorsede bence buradaki en faydalı insan derim.
Yahu mesajlariyla morali düzelen bi ben miyim?
Ha yazayım da gelip canımı okusunlar dimiAy merak ettim kaptanım nolmuş nolmuş
Kahvaltın az olmuş güzelim...gerisi çok iyi...bitanem benimmm..Bugünkü menüm
Kahvaltı 3-4 fındık,3-4 ceviz
Öğle: 2 dilim çavdar ekmekten peynirli domatesli tost, 1 yumurta
Ara: 1 elma
Akşam: domatesli biberli mantarlı tereyağlı fırında karides
(Çok şahane bişey oldu A101 de satılıyordu karides ,denemek isteyen olursa)
1 dilim çavdar ekmek
Ara: yaş hurma
Su:2.5 olur yatana kadar
Spor 35 dk koşu (3.6 km)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?