Regl ya başladı yada başlayacak bugün lekelenme gördüm.Regline yakınsan yada reglsen eğer ondan olabilir bu hafta veremeyişin. Hemen karar verme istersen. Bir de sonucunu hemen görmek istiyorsan sınırların keskin olsun. Millet gözümün önünde dünyayı yedi kaç gündür ve aşırı tatlı düşkünüyüm inatla yemedim. Onlar da rejimdeydi şimdi onlar pişmanlık çekiyor ben kilo kilo zayıflamanın grurunu yaşıyorum
Dip not: eşim şu anda yanımda magnum kış serisi götürüyor
eminecim teşekkür ederim düşüncelerin için evet seninle başlangıcımız pek iyi olmadı ama ben senin hasas alıngan ve çekingen biri olduğunun kanısına vardım burda kimseyi kırmak incitmek gibi düşüncem olamaz çünkü diyet işi moral gereketirir genelde olumsuz yorum yapsamda kimseyi üzmek için yapmam çünkü bende alıngan bir yapıya sahibim seni kırıp üzdüysem yeniden özür dilerim.#banayasomablayıanlat henüz yeni yeni tanıyorum, grup içinde gayet aktif, menülerimizi değerlendiren, motive eden, nöbetten gelse de bizlere bir selamı çok görmeyen, gelini bu sayfada bulunan tatlı bir ablamızdır.Faydası olmadığı iddia etmesine de bozuldum baya.Selamı, hal hatır sorması yeterdi.Sağolsun bana özelden de insülin direnci konusunda faydalı bilgiler vermişti.
sarışın mavi gözlü# Banayasomablayıanlat takımı bana bu kadar sevdiren ,gelir gelmez sohbeti ile sarıp sarmalayan ,yabancılık çekmemiş olmamın nedeni abla kişisidir. Menülerime yorumlarıyla yol gösteren , hoş sohbetli mavi gözlü sarışın abla kişisidir
Pek sevdim kendisini bir yere kaçmayasın sakın ablam, kilo vermesen de burda koruyorsun, sohbetin muhabbetin bilgi kaynağı.. Bu arada insülin direnci için beni niye bilgilendirmedinbenim de insülin direnci şüphesi teşhisim var.
Demekki daha konuşacak çok şeyimiz olan abla kişisiymiş de kendisi
benim canım kozam akıllı terbiyeliiiii bir okadar güzelllll canımsın seni bir evlat gibi çok seviyorum inan buna ve ilerde çok iyi yerlerde görmek istiyorum ve bunuda başaracağına inanıyorum anneciğin babacığın senin gibi evlatları olduğu için çok şanslılar .#BanaYasomAblayıAnlat Yasemin ablam anlatılmaz yaşanır benceOnu tanımayan,bilmeyen mesajlarından der kii diyeti düzenli değil vs der. Ama gerçekten diyeti aramızda en istikrarlı yapan ve bilgileriyle her alanda örnek olan bir ablamız Herkese sorgusuz sualsiz yardımcı olmaya çalışır, bazen böyle bilgiler bulur burada yazar kiii bunlar sadece işin diyet kısmı şimdi kişiliğine geliyorum Tanıdığım sanal bile olsa, aramızda saatler, kilometreler bile olsa enerjisini, sevgisini her zaman hissettiğim canım ablaaam Evet burası diyet topiği ama burda diyetten ziyade sorunlarımı, dertlerimizi,mutluluklarımızı paylaşıyoruz. Ben her alanda koşulsuz yasemin ablama yazarım ve o bana her zaman yardımcı olur. Ders konusunda bile beni hep motive ediyor Bu takımdaki herkes her ablam benim için çok değerli ama yasemin ablam kesinlikle takımın olmazsa olmazlarından Ha herkesin karekteri ve duygusallık seviyesi farklı ki sanaldayız yasemin ablamda bazen bazı olaylara üzülüp buradan gitmek istiyo ama biiiz asla izin vermeyiz o hep burda olucak Kii ablam da bizi bırakıp gidemiyo zaten yoksa biz naparız Seni çok seviyorum gerçekten ablacım iyi ki varsın bir yere gitmek yok
Ablacım benim boşver ne demişler "sarışının adı esmerin tadı "eminecim teşekkür ederim düşüncelerin için evet seninle başlangıcımız pek iyi olmadı ama ben senin hasas alıngan ve çekingen biri olduğunun kanısına vardım burda kimseyi kırmak incitmek gibi düşüncem olamaz çünkü diyet işi moral gereketirir genelde olumsuz yorum yapsamda kimseyi üzmek için yapmam çünkü bende alıngan bir yapıya sahibim seni kırıp üzdüysem yeniden özür dilerim.ve bu yolda lütfen kendine inan ve başar lütfen kendin için yolun açık olsun.
sarışın mavi gözlüay ne kadar güldürdün xperi beni birgün sana resmimi atacam canımsın diyecenki bu afattte kim kara çirkin şişko karı pericik sende bize hiç yabancı gibi davranmadın canım sorduğumuz sorulara yada yorumlarımza hep katıldın ve bugünki 1lğide hakkıyla kazandın tebrik ederim senin sayende yeniden yürüyüş bandımla barıştım aylardır üstüne çıkmıyordum teşekkür ederim. bu arada zayıflamanı ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum inşallah.
emine sana bir diyet buldumRegl ya başladı yada başlayacak bugün lekelenme gördüm.
Iste öyle kaçamak yapmadan duramıyorum güya kendimce az yedim saniyorum ama bu kilo vermemi engelliyor.
Ben söylemedim ablam, kaptanimiz kendisi düşünüp yapmış bu konuda konuşmadıkcanımsınız teşekkür ederim bugün düşündüm aylardır burda 4 ay oldu heralde yerimde sayıp duruyorum millete bide akıl veriyorum içlerinden demiyorlarmıdır kendine faydası yok bize akıl veriyor öyle bir duyguya kapıldım aslında sadece nanaya demiştim cadı hemen sana söylemiş ben burdan mezun olacam ama ne zaman bilmiyorum gitsemde kilo verip dönmek istedim artık utanıyorum valla her hafta yok kilo veremedim demekten o yüzdendi hesabımı kapatmak isteyişim.biliyorum sürekli merak edecem sizleri dayanamayacam girecem belki kapatırsam giremem diye düşündüm ama sadece düşüncemdeydi.
canım nana sen aslında yürekli bir genç kızsın senin bu hırslı halini seviyorum aslında birazda kendime benzettim sabahları yürüyşe gitmeni kendine değişik yemekler yapmanı ve en önemlisi katı kişiliğinin altında yumşacık ve merhametli bir kalbinin olduğunu.düşünüyorum. ve istediğin kilolara varıp aynalarla barışacağına inanıyorum yolun açık olsun kuzum.
biliyomusun xperi esmer olmaktan hiç üzülmemişimdir iyiki esmerim 43 yıldır demedimki keşke sarışın olaydım . güneşe çıksan kıpkırmızı olmassın vsvs ne güzel benim eşim beyaz tenli aslında laf aramızda hiç tipim değilAblacım benim boşver ne demişler "sarışının adı esmerin tadı "ben de esmerim orjinalimde bir ara sarı yaptım da zor sarışın olmak bakımın eksik olmayacak. Fönsüz makyajsız hortlak gibi oluyor. Esmerin her türlü gideri var
Amin abla inşallah sizlere hamileyim haberimi vereceğim, birlikte sevineceğiz, verdiğim kiloları nasıl geri aldığımı birlikte göreceğiz inşallah
5333 ne demek şimdi onu anlat bana Yasoooomemine sana bir diyet buldum5333 diyeti yasak yok istediğini ye ama sayarak yiyeycen eminecim benimde adetim yaklaştı belki ondandır ödemlerimiz üzme o tatlı gülen yüzünü
canım eminem ince ruhlu güzel arkadaşım bana abla dememenden hiç rahatsızlık duymadım bilakis mutluyum senin gibi bir arkadaşım olduğu için . inanki bizde senden çok şeyler öğrendik ve öğrenmeyede devam edeceğiz iyiki varsın benim kapım herzaman açık herzaman beklerim bunuda bütün samimiyetimle söylüyorum çok sevinirim. ama ikimizde yerimizde saymaktan yorulduk biliyorum halini çok iyi anlıyorum inşallah bir gün bizde tartıda 60 rakamını görüp bu sayfalara döner aa bak veremiyormuşuz ne mücadele ettik deriz# banayasomablayianlat
Yasom canımsin. Hepimizden daha kararlı ve istikrarlisin. Ve her konuda bilgin var. Insanlara yakin davranmak ve onları her hususta bilgilendirmen seni cok sevimli kiliyo Bu takımın asilllarindansin ve hiçbir yere gidemezsin bırakmayız biz seni...
seninle Troit ten kansızlık tan demir eksikliğinden az mı muhabbet ettik canjm benim.. ben sana abla demiyorum kendimi sana çok yakın görüyorum çünkü .
Senle yasit hissediyorum kendimi.. bunu asla saygısızlık olarak düşünme.....
bir gün gelicem evine ziyarete sen de buralara geleceksin unutma....
Ay veda mektubu gibi oldu
Hak etmişsin sen madalyayıAyy kızlar az önce eşime bireyselde ikinciliğimi söyledim biraz sonra gözlerini kapat diye yanıma geldi. Yakama bişey taktı sonrada bunu KK dan göndermişler bana ilettiler derece madalyanı diye
Madalyamı gösteriyorum Size sıkı durun
Eki Görüntüle 1680407
ayça kaya diyeti eminecim5333 ne demek şimdi onu anlat bana Yasoooom
Ama bana sınırsız olucak şunu ye sınırsız diceksin
Bunu okumuştum ama unuttum yapmadım hiç nedense
Bence kkda ki en farklı takım burası....canım eminem ince ruhlu güzel arkadaşım bana abla dememenden hiç rahatsızlık duymadım bilakis mutluyum senin gibi bir arkadaşım olduğu için . inanki bizde senden çok şeyler öğrendik ve öğrenmeyede devam edeceğiz iyiki varsın benim kapım herzaman açık herzaman beklerim bunuda bütün samimiyetimle söylüyorum çok sevinirim. ama ikimizde yerimizde saymaktan yorulduk biliyorum halini çok iyi anlıyorum inşallah bir gün bizde tartıda 60 rakamını görüp bu sayfalara döner aa bak veremiyormuşuz ne mücadele ettik deriz
Ohhhooooo ne güzel düşünceli eniştemiz var...çokkk beyendim...Ayy kızlar az önce eşime bireyselde ikinciliğimi söyledim biraz sonra gözlerini kapat diye yanıma geldi. Yakama bişey taktı sonrada bunu KK dan göndermişler bana ilettiler derece madalyanı diye
Madalyamı gösteriyorum Size sıkı durun
Eki Görüntüle 1680407
Suyunu sporunu yazmamışsın kuzum...çok ta düzenli olmamış bugün canım...inşallah daha iyi olcaksın...Merhaba okuldan yenı geldım abar topar cıkınca bısey yıyemedm cok acıktm ufak bı dolma yedım menumu yazaym bastan
Sabah: muslı bı bardak sut
Ara bıtkı cayı
Oglen: peynırlı,kozlenms bıberlı salata
Aksam 17:00 gbı bıberlı domates
22:00 bı dolma yemesem ıyı olurdu ama cok acıktım bıde gec saate kadar ayaktaym bugun dısarı cıkcam gece arkadasmı almaya
5 tahıl mesela bir dilim ekmek mi beyaz mi kuru fasulye ne kadarayça kaya diyeti eminecim
5 tahıl 3 protein 3 süt grubu3de sebze meyve
Bi şey anlamadımsa arap olayımemine mesala bir dilim pasta yedin ogünki limitinden 4 tahıl 2 yağ çıkarıyorsun
mercimekli köfte yedin 4tane 1tahıl 1 et 1 yağ çıkarıyorsun
mantı yedin 4 kaşık 2 tahıl1 et 1 süt 2 yağ
börek yedin bir dilim 1 tahıl 1 yağ vsvsvs uzar bunun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?