Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız en sondakı hamiş de ne öyle?

Bunu bi araştıricam ama diyelim 5333 hakkımı doldurdum aç mi kalicam nasıl olucak

aslında emine mantıklı bir diyet ama ben anlatamıyorum biraz araştır istersen bende biraz bilgi toplayım ben bugün dukan expresmi denesem bile düşündümama biliyom isim varsa ben yapamam delerim bütün yolları. bugün biraz araştırdım ama işte gel görki bende hal kalmadı yapacak.

Bunu bi araştıricam ama diyelim 5333 hakkımı doldurdum aç mi kalicam nasıl olucak
evet aç kalacan emine aslında ne yap biliyonmu emine sen bütün gün yediklerini bir kağıda yaz bide şu iki öğünden vazgeç lütfen metobozlimanı çalıştır en azından 4saat aralıklı yap öğünlerini. bir dene lütfen ne kaybedeceksin öylede böylede veremiyoruz nasıl olsa.
dur bir örmek yazayım sana kitaptan bende var kitap ama uygulayacak adam yok

hemen kitabını alayım merak ettim baya da mantıklı geldi baktım şimdi biraz.
Telafi metodu bi nevi
Dukan ekspresi ben de çok düşündüm ama bi türlü yapamadım ama bu hafta 5333 u bi deneyim

2 dilim ekmek veya 1*2 simit yerseniz 2 tahıl hakkınız kullandınız
1haşlanmış yumurta 1 d,lm peynir birlikte yediğinizde 2 et limitiniz doldurdunuz
ciğ domates biber maydonozvs bunları saymıyoruz
1 tatlı kaşığı kaymak veya 5 zeytin veya 2 ceviz yediğinizde 1 yağ
1 yemek kaşığı bal yada pekmez yediğinizde 1 meyve hakkınız bitirmiş oluyorsun
bu kahvaltı 2 tahıl 2 et 1 meyve 1 yağ yediniz
1dilim ekmek veya çorba veya 2 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 tahıl yemiş oluyorsunuz
45 yemek kaşığı sebze yemeği saymıyorsun
1 kase yoğurt veya cacık 1 süt diye düşünüyorsunuz
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata 1 yağ

1 tahıl 1 süt 1 yağ hakkınızı kullanmış oluyorsunuz
birfincan sütlü kahve 1kase yoğurt tükettiğinizde 1 süt hakkınız kullanmış oluyorsunuz
3 kuru kayısı veya 2incir 2 mandalina yediğinizde 1 meyve hakkınız bitmiş oluyor
ikindi
1 süt 1 meyve hakkınız doluyor
akşam öğlenin aynısı 1tahıl bir süt 1 yağ hakkınızı kullanmış oldunuz
tüm günü düşüürsek 4 tahıl 2 et 3 süt 2 meyve 3 yAĞ tükettiniz ama bunları açlık durumunuza göre 1 arttırabiliyorsunuz.

emine aslında mantıklı bir diyette işte yapacak adam bide sayacak kafa yok bbende bide yasak yok
ama mesela öğlen mercimekli köfte yedin canın istedi 4tane ogünkü 2 tahıl 1et 1 yağ hakkını kaybetmiş oluyorsun

ben onları hayatta aklımda tutamam valla hiç bana göre değilmiş

aman allahım ya bu kara sinkelrden kurtulamadım valla bir kutu ilaç sıktım heryerim kapalı nerden giriyolar anlamadım ölmüyolar delirecemmmm

Asayiş berkamalmi yasemin ?
iç savaş çıktı kolluk kuvvetleri bastırdı şuan asayış berkemal nebileyim bende bilmiyom sineklerle savaş ediyorum ben zehirlendim onlar zehirlenmedi öhö öhö yarın gelmessem bilinki ilaçtan zehirlenmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…