Kız en sondakı hamiş de ne öyle?Bence kkda ki en farklı takım burası....inşallah o dediğin gerçekleşecek yasom bir gün kkya girip ne çok dert yanmışız be kilo verememekten dicez.
Benim kapı açık bekliyorumsana da rabbim ömür ve fırsat verirse uğruycam inşallah. ...
Bunu bi araştıricam ama diyelim 5333 hakkımı doldurdum aç mi kalicam nasıl olucakemine mesala bir dilim pasta yedin ogünki limitinden 4 tahıl 2 yağ çıkarıyorsun
mercimekli köfte yedin 4tane 1tahıl 1 et 1 yağ çıkarıyorsun
mantı yedin 4 kaşık 2 tahıl1 et 1 süt 2 yağ
börek yedin bir dilim 1 tahıl 1 yağ vsvsvs uzar bunun gibi
Ayyy hamiş mi oKız en sondakı hamiş de ne öyle?
aslında emine mantıklı bir diyet ama ben anlatamıyorum biraz araştır istersen bende biraz bilgi toplayım ben bugün dukan expresmi denesem bile düşündüm5 tahıl mesela bir dilim ekmek mi beyaz mi kuru fasulye ne kadar
Protein miktarı ne
Süt miktar sınırsız mi
Meyve muhtemelen 1 adet .
Ama yasom ben meyveyi ve ekmeği aynı gün yediğimde bile kilo veremiyorum. 3 adet elma yersem o gün kilo verimini unutuyum
evet aç kalacan emineBunu bi araştıricam ama diyelim 5333 hakkımı doldurdum aç mi kalicam nasıl olucak
Anaaaam sütyen mi kiiii?yeni görüyom yaaaa...Ayyy hamiş mi o
ne bilim işte acık renkli olsun dedim smiley koyduydum
bi kere dekoyuyorum meğer o sutyenmis sonradan fark ettim
hemen kitabını alayım merak ettim baya da mantıklı geldi baktım şimdi biraz.evet aç kalacan emineaslında ne yap biliyonmu emine sen bütün gün yediklerini bir kağıda yaz bide şu iki öğünden vazgeç lütfen metobozlimanı çalıştır en azından 4saat aralıklı yap öğünlerini. bir dene lütfen ne kaybedeceksin öylede böylede veremiyoruz nasıl olsa.
dur bir örmek yazayım sana kitaptan bende var kitap ama uygulayacak adam yok
Hemende lafımı sokarım diyosunBen bu lafları senden çooook duydum desem
Evet bazen öyle gibi algılanabiliyor ama bence bi iki tane kullan yeter bak yanlışlıkla hamiş gönderiyosunÇoğu zaman kullanmıyor zaten smiley filan renksiz oluyo biraz Ayy diyom ne soğuk kariyim
Abla ekmeklerin beyaz ekmek değil değil mi?
ben onları hayatta aklımda tutamam vallaemine aslında mantıklı bir diyette işte yapacak adam bide sayacak kafa yok bbende bide yasak yok
ama mesela öğlen mercimekli köfte yedin canın istedi 4tane ogünkü 2 tahıl 1et 1 yağ hakkını kaybetmiş oluyorsun
bende tutamam gestopom oyüzden diyom ya bana göre hiçbir diyet yokkkkkkben onları hayatta aklımda tutamam vallahiç bana göre değilmiş
iç savaş çıktı kolluk kuvvetleri bastırdı şuan asayış berkemalAsayiş berkamalmi yasemin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?