Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaa dün gece 3 tane vitamin hapı aldım b12 kan hapı subradeyn onlar iştah açarmı bilgisi olan varmıı

Yapma abla yaaa...gelecek cuma 100lere düşücektin hani?noldu?31aralıkta 99u görecektin hani?abla lütfen yeme.bak sen kendini biliyorsun...bi gün yediyinde o hafta toparlayamıyorsun...biz dün takımımızı resetledik...artık çok iyi sonuçlar alacağız bundan sonra...ama sen bu gün yersen yani biriniz kilo veremezseniz yine zor görürüz galibiyyeti...şu an çok üzüldüm ve gerçekten sana yakıştıramadım bu yazılarlı...kaç gündür modun düştü görüyorum lütfen toparlan...senin çok iyi yüzdelerinle bizim takım çok iyi yerlere gelecek bundan sonra...o canavarı def etttt...ve o misafirliye kendi yemeyini götür ya da herzamanki gibi tok git...şeytana yenik düşme...akşam senin mesajını okumadan uyumuycam haberin olsunnnn..

Haftasonu ya tüm miskinler uyuyor...benim gibi tepesinde cadısı olanlar da sabahtan ayakta
Benim tepemde bi cadım yok ama bende haftanın 7 günü çalıştığım için sabahtan beri ayaktayım.Ah ah ne kıskanırım şu hafta sonu uyayanları.Uyanın uleyyynnnn diyesim var herkese

Adım sedef kilom 64 hedefim şuan 58 kılo alma nedenim hamilelik kilolarım kendimi anlatmam gerekirse ev hanımıyım istanbulda yasıyorum bir oglum var 21 aylık alışveriş yapmayı cok severdim taaki hamılelıgımden bu yana henuz bişeyler alıyorum 22 kg almıstım bu sene bası 73 kıloydum dıyetısyenle 5 kg verıp bıraktım geri kalan kılomu 1 aydır verıp 64 oldum hergün leslıe sensone 3 mil yapıyorum ekstra hareketlerde yapıyorum yani gruba ayak uydururum bir aydır cok istikrarlıyım hiç bozmadım dıyemem hemde ne bozdum ama kaldıgım yerden dewam edıp aksam ac uyudum boylece artış olmadı cok uzun oldu bılıyorum :) kk uzun suredır takıp edıyorumilk kez üye oldum heycanlıyım galiba

Benim tepemde bi cadım yok ama bende haftanın 7 günü çalıştığım için sabahtan beri ayaktayım.Ah ah ne kıskanırım şu hafta sonu uyayanları.Uyanın uleyyynnnn diyesim var herkese
Kız saatten haberin var mı?öylen olacak neredeyse...ha çoktan uyandıysan bi şey diyemem.kendine niye bu kadar eziyet ediyorsun ki?neden kendine 1gün izin vermiyorsun ki?

Güzelim benim bak şimdiden söyleyim...takımda kuralların en önemlisi hiç bozmadan diyetini yapmak...aslında kriterlerimiz benziyor aslında.ben 27yaşındayım.77kiloyla başlamıştım bu yola.58le mezun olmuştum...fakat son aylardır etrafımdakıların da baskısı üzerine bi de kendini beyenmişliyim yüzünden 65kilo oldum tekrar...şuan aynı beyenmişlikle devam ediyorum diyet yapmıyom...bu arada 31aylık bi kızım var...bi de cümlelerimi yadırgarsan şaşma azeriyim ben

Kız saatten haberin var mı?öylen olacak neredeyse...ha çoktan uyandıysan bi şey diyemem.kendine niye bu kadar eziyet ediyorsun ki?neden kendine 1gün izin vermiyorsun ki?
Yok canım şimdi kalkmadım tabii sabahın köründen beri ayaktayım İzinmi dedin izin ne olaki yenirmi içilirmi bilemedimki o ney Şaka bi yana beni bıraksan 24 saat uyumuycam gün kaçıyor gibi geliyor ne kadar uyanıksam okadar kendime vaktim kalıyor sanki

E işte uyumayı sevmiyorsun güzelim benim...şanslısın bak...bende bayılırı mm...bi de yüzünü çok merak ediyorum ben senin...

Ayyy kaç saattir telefonum elimde miydem bulandı yaaa.. ben telefon bağımlısı oldum yaa...7.takım bağımlısı.garip olan oki burda kimse olmadığında da başka takımlara topiklere gitmem ki...hep burdayım...işim gücüm yoksa burdayım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…