Maşallah kutluyorum kızlar ikinizi de
18 imizde biz gulyabanii diye kaçıyoduk onları görünce kankamlaHmmmm...kocamı tanıyana kadar ben de öyle düşünüyordum...ama sonra deyişti fikrim...
Not.kocamı 18 yaşımda tanıdım
Tebrikler fıstıklar ...
Aynen öyle Aynuram artık söz de veremiyorum söz verip de yapamamak manevi olarak kendimi kötü hissettiriyor.Biliyorum firuzem...şaka yapıyorum...e nefs işte...hepimizi kilo aldırıp bu hallere koyan kör olasıca nefsimiz...
Sağol Aebenim...Hülyam hayırlı yaşlar dilerim bacım 41 kere maşallah :)).
Tebrikler ikinizede
Iyyyy günah kızYaaa kızlar kv balık almış...kıpırdıyor balık ölmemiş...o da bıçakla pullarını temizliyor...çok kötü oldum ben.. bırak ölsün sonra yaparsın diyorum ama dinlemiyor benim işlerim var gidicem diyor...çok kötü oldum yaaaane yapsak ki
Canım doğum günün kutlu olsun...Sağol Aebenim...
Patatesi elma dilimi doğra pul biber kekik karabiber zeytin yağı 1 diş sarımsakla sos yap yağlı kağıt la fırına verFıstıklar bu gün arkadaşlarım gelecek balık pişiricem...hadi bana güzel fikirler verin. Yanına nasıl bi meze yapa bilirim ki?
Hoşgeldin hedef kilonu boyunu yazmamışsın canımSagol canım grubu çok sevdim herkes cok sıcak samimi
Tesekkur ederim canim bugün kurs vardı okulda şimdi eve geldim.ogkeden sonra da komşumuz Çeyiz sermis mevlit okutacakmis oraya gidicem.kizim iyi şükür alıştı krese. Bol bol çizgi film izliyor. Evet yasitlardi. Benimki 39 aylık oldu.Yok bitanem sağlıklı olmasına sağlıklı evet ama işte kahvaltıda yumurta falan yersen çok daha tok tutar...sporun suyun da iyi...hadi bakalım bu hafta ne yapacan...benim için senin deneme haftan dünden başladı...bugün ne yemeyi düşünüyorsun?evdesin dimi?kızın nasıl?bizim cadılar yaşıt galiba
Ayy ben bile tuhaf oldum...Yaaa kızlar kv balık almış...kıpırdıyor balık ölmemiş...o da bıçakla pullarını temizliyor...çok kötü oldum ben.. bırak ölsün sonra yaparsın diyorum ama dinlemiyor benim işlerim var gidicem diyor...çok kötü oldum yaaaane yapsak ki
Yok ben elimi sürememki balığa...dursun sonra yaparsın dedim inatla yaptı.sağolsun kendisi herşeyin en iyisi bilir ya ondan tınlamadı beni deIyyyy günah kız
Canı çekilmemiş eziyet ediyo resmen
Alaydın elinden balığı
Ben olsam ver şunu ben canı gidince temizlerim o da bi can derdim
Oy oy benimki de çok izliyor.ben seviniyorum ama benden azcık uzaklaştı ya...Tesekkur ederim canim bugün kurs vardı okulda şimdi eve geldim.ogkeden sonra da komşumuz Çeyiz sermis mevlit okutacakmis oraya gidicem.kizim iyi şükür alıştı krese. Bol bol çizgi film izliyor. Evet yasitlardi. Benimki 39 aylık oldu.
Bebiş yok ama sabah 6 dan beri ayaktayimHaftasonu ya tüm miskinler uyuyor...benim gibi tepesinde cadısı olanlar da sabahtan ayakta
Ayıptır sorması orada bu derecelere girince ne oluyor? Önemli birşey mi?
Kız düşünsene 70 80 kadın arasında ilk 3tesin...az mı?Bebiş yok ama sabah 6 dan beri ayaktayim
Ayıptır sorması orada bu derecelere girince ne oluyor? Önemli birşey mi?
Abla ben brokoliyi böyle yapıyorum, fırında yemegini merak ettim. Bende yapmak isterim, bi karnabahardan bin çeşit yemek yapıyorlar, kızartma, kavurma, fırında, bense anca haslaküçük sinekten vazgeçtim nanacım kara sinek bunlar
bu arada bana sormadın ama ben gene herşeye maydonoz olarakkarnıbaharı buharda haşla sonra bir kapta limon az yağ kırmızı biber tuz hafif karıştır maydonozda doğra bolca içine koy karnıbaharları ağzını kapat hemen yeme biraz içine çeksin sosu ben çok severim ama yiyeyemem geçen bir topiktedede karnıbahar kısırı gördüm dokunmasa kesin yapardım dukan tarifiymiş.
Böyle düşününce kulağa hoş geliyor da ödül falan vermiyorlarKız düşünsene 70 80 kadın arasında ilk 3tesin...az mı?
Evde netim çekmiyor fazla,gelmedi henüz benim kırmızılar gelecekmiş gibi de durmuyor hiç bir belirtim yok bekliyorum öylece idrar testim negatif muhtemelen ya iki kere yumurtladım ya da ayın 3 ünde yumurtladım yani adetime 3 gün kala. Beklemedeyim şu an yaniBenim çalışmadığım için bu tür şikayetleri anlamıyomkiinşallah en iyisi olur senin için.reglden ne haber reglden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?