Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyorum firuzem...şaka yapıyorum...e nefs işte...hepimizi kilo aldırıp bu hallere koyan kör olasıca nefsimiz...
Aynen öyle Aynuram artık söz de veremiyorum söz verip de yapamamak manevi olarak kendimi kötü hissettiriyor.

Elimden geleni yapıcam insallah. Nefsimi yenmek için uğraşicam.

Iyyyy günah kız
Canı çekilmemiş eziyet ediyo resmen
Alaydın elinden balığı
Ben olsam ver şunu ben canı gidince temizlerim o da bi can derdim

Fıstıklar bu gün arkadaşlarım gelecek balık pişiricem...hadi bana güzel fikirler verin. Yanına nasıl bi meze yapa bilirim ki?
Patatesi elma dilimi doğra pul biber kekik karabiber zeytin yağı 1 diş sarımsakla sos yap yağlı kağıt la fırına ver
Brokoliyi haşla sarmısaklı yoğurt salça sos yap
Lahanayı haşla marul gibi ince ince kıy sonra tavada soğan biber kavur üzerine dök lahanayı reyhan tuz pul biber at kavur
Kırmızı biberi közle sarımsaklı yoğurt dök üstüne

Tesekkur ederim canim bugün kurs vardı okulda şimdi eve geldim.ogkeden sonra da komşumuz Çeyiz sermis mevlit okutacakmis oraya gidicem.kizim iyi şükür alıştı krese. Bol bol çizgi film izliyor. Evet yasitlardi. Benimki 39 aylık oldu.

Ayy ben bile tuhaf oldum...

Iyyyy günah kız
Canı çekilmemiş eziyet ediyo resmen
Alaydın elinden balığı
Ben olsam ver şunu ben canı gidince temizlerim o da bi can derdim
Yok ben elimi sürememki balığa...dursun sonra yaparsın dedim inatla yaptı.sağolsun kendisi herşeyin en iyisi bilir ya ondan tınlamadı beni de
Yemek tariflerin için teşekkür ederim canım...aslında sabah sana kırılmıştım azcık

Oy oy benimki de çok izliyor.ben seviniyorum ama benden azcık uzaklaştı ya...

Abla ben brokoliyi böyle yapıyorum, fırında yemegini merak ettim. Bende yapmak isterim, bi karnabahardan bin çeşit yemek yapıyorlar, kızartma, kavurma, fırında, bense anca hasla

Kız düşünsene 70 80 kadın arasında ilk 3tesin...az mı?
Böyle düşününce kulağa hoş geliyor da ödül falan vermiyorlar hem burada ki daha yüksek

Benim çalışmadığım için bu tür şikayetleri anlamıyomkiinşallah en iyisi olur senin için.reglden ne haber reglden?
Evde netim çekmiyor fazla,gelmedi henüz benim kırmızılar gelecekmiş gibi de durmuyor hiç bir belirtim yok bekliyorum öylece idrar testim negatif muhtemelen ya iki kere yumurtladım ya da ayın 3 ünde yumurtladım yani adetime 3 gün kala. Beklemedeyim şu an yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…