- 25 Mart 2014
- 1.395
- 1.781
- 53
Genel olarak öyle bir kanı var fatmanurumyaa dün gece 3 tane vitamin hapı aldım b12 kan hapı subradeyn onlar iştah açarmı bilgisi olan varmıı
Kız uyumayı sevmeyenmi olur yumuşacık yatakta bi güzel yuvarlanacaksın şoyle ohh miss gibiE işte uyumayı sevmiyorsun güzelim benim...şanslısın bak...bende bayılırı mm...bi de yüzünü çok merak ediyorum ben senin...
Bi sürede öyle olacak aynuram sınavlara 1 ay kaldı ama ben hala çalışamadım .Asıl sen hoş geldin aeben sultan.mesajını gören cennetlik...
Kız uyumayı sevmeyenmi olur yumuşacık yatakta bi güzel yuvarlanacaksın şoyle ohh miss gibiAma öyle yaparsam çalış uyu çalış uyu çalış uyu oluyo.Biraz spor yapayım kendime ayrı diyet yemekleri yapim biraz kitap okuyayım evide bok götürmeden temizlim istiyosam yuvarlanmak neyine kaldır kıçını hadi diyorum napim Yüzümümü merak ediyosun kaptanım mutfağa git tombul bi patates al bak ona aynı ben
Hadi hayırlısı ablam...inşallah kolaylıkla geçersin her türlü yoğunluktan...Bi sürede öyle olacak aynuram sınavlara 1 ay kaldı ama ben hala çalışamadım .sınavların dışındada ayrı bir ypgunlugum var rabbım yardım etsin ...
Anamm hiç alakam yok kız onla.Hatun victoria secret meleği.O kim ben kim.Bide Marc Anthonyle evlenmiş güzelliğinimi kıskanim kocasınımı bilemedimay kız sesli güldüm haa..kızımda gülüyor ona güldüyümü sanıp ben seni profilindeki kız gibi düşünüyorum ama
Bireyselde de mi var?anaam görmedim hiççç.. du bakayımSelam kızlar
dün 2. olmuşuz 2 de bireyselde başarımız var tebrik ederim çok sevindim
Yani bozuyordum bundan sonra daha dıkkat ederim ne yapayım mısafırlıkler mahvedıyo benı gerci bır ayda dıkkat etmiş olsam daha cok vermiş olurdum kı bunu istemedım oglum hala emıyor cok sıkmadan zayıflamaya karar verdım ama en azından sağlıklı verıyım ömrümde ilk defa dıyet yapıyorum bekarlıkta 55 kıloydum evlenınce olan oldu neyse şimdi tam bir geri dönüş yapıyorumGüzelim benim bak şimdiden söyleyim...takımda kuralların en önemlisi hiç bozmadan diyetini yapmak...aslında kriterlerimiz benziyor aslında.ben 27yaşındayım.77kiloyla başlamıştım bu yola.58le mezun olmuştum...fakat son aylardır etrafımdakıların da baskısı üzerine bi de kendini beyenmişliyim yüzünden 65kilo oldum tekrar...şuan aynı beyenmişlikle devam ediyorum diyet yapmıyom...bu arada 31aylık bi kızım var...bi de cümlelerimi yadırgarsan şaşma azeriyim ben
O kim kız tanıyorum sanki.dur balayım...sen hiç evlenmedin mi güzelim?Anamm hiç alakam yok kız onla.Hatun victoria secret meleği.O kim ben kim.Bide Marc Anthonyle evlenmiş güzelliğinimi kıskanim kocasınımı bilemedim
Evet veririm veririz inş bide zayıflayınca yüzden vermesem süpeer olcakta vucut tipi armut olunca işte üst hiç yok alttan gıtse sevincemHoşgeldin sedef .. Fazla kilon kalmamış onuda bu istikrarla verirsin canım . İnşallah ...
Baktım kız...o ne hiç de yakışıklı deyilmişAnamm hiç alakam yok kız onla.Hatun victoria secret meleği.O kim ben kim.Bide Marc Anthonyle evlenmiş güzelliğinimi kıskanim kocasınımı bilemedim
Ha evet xperi söylemişti düüün...bak srn şu nana da ne mütavazı haa...ben olsam derecedeyim diye gerim gerim gerilirdim
Ha evet xperi söylemişti düüün...bak srn şu nana da ne mütavazı haa...ben olsam derecedeyim diye gerim gerim gerilirdim
Ay yok ben bekarken 63 65 arası olurdum hep...o yüzden bu halimi hiç yadırgamıyomYani bozuyordum bundan sonra daha dıkkat ederim ne yapayım mısafırlıkler mahvedıyo benı gerci bır ayda dıkkat etmiş olsam daha cok vermiş olurdum kı bunu istemedım oglum hala emıyor cok sıkmadan zayıflamaya karar verdım ama en azından sağlıklı verıyım ömrümde ilk defa dıyet yapıyorum bekarlıkta 55 kıloydum evlenınce olan oldu neyse şimdi tam bir geri dönüş yapıyorum
Hayır kaptanım hiç evlenmedim.Erkeklerin uzaylı tuhaf yaratıklar olduğunu düşünüyorum benO kim kız tanıyorum sanki.dur balayım...sen hiç evlenmedin mi güzelim?
Ay evet hiç yakışıklı değilBaktım kız...o ne hiç de yakışıklı deyilmiş
Ayy olur mu Aynuram seni çok seviyorum ben allah için hem de.Hey fıstık sevdiremedimmi kendimi sana?keşke beni sevip de diyetini düzgün yapaydın
Hmmmm...kocamı tanıyana kadar ben de öyle düşünüyordum...ama sonra deyişti fikrim...Hayır kaptanım hiç evlenmedim.Erkeklerin uzaylı tuhaf yaratıklar olduğunu düşünüyorum ben
Ay evet hiç yakışıklı değilAdam çirkin kısa boylu çarpık bacaklının teki.Jenifer Lopezin eski kocası bu.Will Simith de karısını bunla basmış ağlamış garibim ama tek deli ben değilim kız bak
Biliyorum firuzem...şaka yapıyorum...e nefs işte...hepimizi kilo aldırıp bu hallere koyan kör olasıca nefsimiz...Ayy olur mu Aynuram seni çok seviyorum ben allah için hem de.
Ama diyet olayı farklı yaa insan acken bişey düşünemiyo. Bazen öyle zor şartlarda buraya giriyorum mesajlarınızı okuyorum takima girdiğimden beri kopamadim burdan. Sizi sevdiğim için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?