Konuştum patronlarla sonra kendisi de geldi ıvır zıvır şeyler yani! Zaten benim sıkıntım bana yetiyor bir de bunlarla uğraşıyorum. AmannnnDelimidir nedir ya
Terbiyesiz işte böyle insanlar neden var bilmiyorum
Senin duyguların hiç önemli değil onun için
Hayır raporu hazırladın bari emeğe saygı al teşekkür et
Üzülme Can'ım bu tiplerden çok var canını sıkmana gerek yok sadece sana yaşattıklarını fark ettirmelisin tabi anlarsa.....
Ya Can'ım şartlarım iyi olduğu için iş değiştirmeyi düşünmedim zaten gerekli konuşmayı da yaptım her şeyin bir düzeni Zaman'ı var diye patronlar Sağolsun haklı olduğumu söylediler ona da. Bundan sonra raporun Zaman'ını bekleyecek öyle zırt diye gelip hadi rapor ver diyemeyecekCanım gerçekten çok Yipratici.
Başka işte çalışma imkanı bulursan bence de orda çalışma. Ne demek yaa . Hiç hoşlanmiyorum bu tarz insanlardan...
Senin de bir kaç gündür imtihanın canım rabbim seni imtihan ediyor sonu iyi olucak insallah...
Seni çok iyi anlıyorum canım özel gerçekten zor hele anlayissiz insanlarla senin mesleğin neydi hatırlamıyorum ama eğer yaşadığın yerde alternatif varsa araştırmaya başla canım eğer böyle düşünmeye başladı isen sonu gelmez tecrübe ile sabitKonuştum patronlarla sonra kendisi de geldi ıvır zıvır şeyler yani! Zaten benim sıkıntım bana yetiyor bir de bunlarla uğraşıyorum. Amannnn
Yazdım hedefim 58 boyu unutmuşum 1.65 hoşbulduk canımHoşgeldin hedef kilonu boyunu yazmamışsın canım
Sağol Emine'm..Canım doğum günün kutlu olsun...
Takimimiz hep kasımda doğmuş
Sağol Yaseminim..Daydream- doğum günün kutlu olsun Canım
Ailen ve sevdiklerinle nice hayırlı uzun sağlık yıllara inşallah öpüyorum yanaklarından
eminem netten alabilirsin kitabı 10 12 liraGünaydın 7. Takımımin güzel insanları....
kahvaltımı yaptım spora gidicem şimdi.
3 aylık üye oldum spor hocami çok sevdim sırf onun için gidiyorum meğer sevgi ne kadar önemli her şeyde geçerli ...
5333 diyetini araştıricam ama nası ayarlicaz kitabı okumadan anlaşılmiyor sanırım
fatmacım amacını unutma ben geç kalmışım ama inşallah unutup yememişsindir . herzaman amacını düşününce unutmuyorum ben bazen markete gidiyorum şunu bunu alayım diyorum almadan çıkıyorum okadar çabam emeğimi çöpe atamam diye düşündüğümden bu arada aldığın o ilaçlar evet bir miktar iştahını açar ama kontrol etmekte elinde sen bunu başarabilirsiniz.kaptanımmm imdaat içimde acaip bi yeme isteği var zaman zaman bu canavar çıkıyo sanki içimden annemde akrabaları davet etti toplantım var dedim ısrar etti istediği kurabiyeyi yaptım ora gidicemm inşallah annem çok güzel hazırlıklar yaptı dolma aşure ve yengelerimden ablamda menden istediği ikramlıklarla bu yeme isteği ve okadar sevdiğim yemekler acil kafayı restlemem gerek ama nasıl
hoşgeldin sedefçim aramıza zaten ciddi bir kilon yok onuda en kısa zamanda vereceğine inanıyorum .Adım sedef kilom 64 hedefim şuan 58 kılo alma nedenim hamilelik kilolarım kendimi anlatmam gerekirse ev hanımıyım istanbulda yasıyorum bir oglum var 21 aylık alışveriş yapmayı cok severdim taaki hamılelıgımden bu yana henuz bişeyler alıyorum 22 kg almıstım bu sene bası 73 kıloydum dıyetısyenle 5 kg verıp bıraktım geri kalan kılomu 1 aydır verıp 64 oldum hergün leslıe sensone 3 mil yapıyorum ekstra hareketlerde yapıyorum yani gruba ayak uydururum bir aydır cok istikrarlıyım hiç bozmadım dıyemem hemde ne bozdum ama kaldıgım yerden dewam edıp aksam ac uyudum boylece artış olmadı cok uzun oldu bılıyorum :) kk uzun suredır takıp edıyorumilk kez üye oldum heycanlıyım galiba
Ben talibim rakiben olmaya
O haaaldeee bu hafta ikinizzzdeee rakibimmsiniizzzzçok hırslıyım çok azimliyim 2 kere kraliçeliğim kısa zamanda ciddi kilo vermişliğim var hala cesaretin varsa karada denizde havada her türlü yarışırım yarış bizim işimiz
fakaat bu kadar havadan sonrada kazandığim bir yarış yok 3 kere yarışa girdim ve 3 dede yenildimve gençlerle başededmeyeceğimi anladımm
Vaaayyyy harikasssııııınnnnGünaydıın
Pazartesi: 62,2
Bu Sabah: 61,3
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.45
Valla bu hafta yine tam diyet yapamadım spor zaten yok ama 900 gr gitmişDün laf aramızda okula geldiğimden beri en güzeel boreği verdiler ben de yedim tabii . Hedefim 2 hafta sonra sınav haftası bitince 59,9 görmek sonrada yılbaşında mezuniyet perigunlugu Bak sözüm söz tartıldım
Adım sedef kilom 64 hedefim şuan 58 kılo alma nedenim hamilelik kilolarım kendimi anlatmam gerekirse ev hanımıyım istanbulda yasıyorum bir oglum var 21 aylık alışveriş yapmayı cok severdim taaki hamılelıgımden bu yana henuz bişeyler alıyorum 22 kg almıstım bu sene bası 73 kıloydum dıyetısyenle 5 kg verıp bıraktım geri kalan kılomu 1 aydır verıp 64 oldum hergün leslıe sensone 3 mil yapıyorum ekstra hareketlerde yapıyorum yani gruba ayak uydururum bir aydır cok istikrarlıyım hiç bozmadım dıyemem hemde ne bozdum ama kaldıgım yerden dewam edıp aksam ac uyudum boylece artış olmadı cok uzun oldu bılıyorum :) kk uzun suredır takıp edıyorumilk kez üye oldum heycanlıyım galiba
Oooo perişko sultannnn nihayet uyandınızzzO haaaldeee bu hafta ikinizzzdeee rakibimmsiniizzzz
Vaaayyyy harikasssııııınnnn
Hoşgeldin canım aramızafazla kilon yokmuş zaten çabucak verirsin
Aslında sabah kalkmıştım lazer randevum vardı sabah kalkıp kahvaltı yapıp gittim, sonra dönüşte yürüyüş yaptım eve geldim bi daha uyudumOooo perişko sultannnn nihayet uyandınızzz
Allah Allah ne saçmalamış öyleGünaydın. Dün sinirden bir hal oldum,patronlarımın kardeşi akşam tam çıkacağım sıra rapor istedi,misafirliğe gideceğim yarın vereyim dedim yok acil lazım,evde bakacağım dedi,sonra ben 6,30 a kadar raporla uğraştım,raporu hazırladım verdim döndü bana raporu geri verdi,sende kalsın sonra alırım diye... Sinirden yol boyu ağlaya ağlaya gittim misafirliğe,bugün konuşacağım patronlarla,belki de işten ayrılırım,çünkü sırf o patronculuk oynayacak diye ben işimi gücümü bırakıp fazladan fazladan çalışıp ruh ve beden sağlığımı bozamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?