Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Konuştum patronlarla sonra kendisi de geldi ıvır zıvır şeyler yani! Zaten benim sıkıntım bana yetiyor bir de bunlarla uğraşıyorum. Amannnn

Ya Can'ım şartlarım iyi olduğu için iş değiştirmeyi düşünmedim zaten gerekli konuşmayı da yaptım her şeyin bir düzeni Zaman'ı var diye patronlar Sağolsun haklı olduğumu söylediler ona da. Bundan sonra raporun Zaman'ını bekleyecek öyle zırt diye gelip hadi rapor ver diyemeyecek

Konuştum patronlarla sonra kendisi de geldi ıvır zıvır şeyler yani! Zaten benim sıkıntım bana yetiyor bir de bunlarla uğraşıyorum. Amannnn
Seni çok iyi anlıyorum canım özel gerçekten zor hele anlayissiz insanlarla senin mesleğin neydi hatırlamıyorum ama eğer yaşadığın yerde alternatif varsa araştırmaya başla canım eğer böyle düşünmeye başladı isen sonu gelmez tecrübe ile sabit

eminem netten alabilirsin kitabı 10 12 lira

fatmacım amacını unutma ben geç kalmışım ama inşallah unutup yememişsindir . herzaman amacını düşününce unutmuyorum ben bazen markete gidiyorum şunu bunu alayım diyorum almadan çıkıyorum okadar çabam emeğimi çöpe atamam diye düşündüğümden bu arada aldığın o ilaçlar evet bir miktar iştahını açar ama kontrol etmekte elinde sen bunu başarabilirsiniz.

hoşgeldin sedefçim aramıza zaten ciddi bir kilon yok onuda en kısa zamanda vereceğine inanıyorum .

#banayasomablayıanlat

İnsan ablasını nasıl anlatabilir bir düşündüm önce. Tek bulduğum ise kocaman bir ABLAM oldu.

İlk günden itibaren elimi hiç bırakmadı sağ olsun. Sadece diyet değil elbette... Bana burasının sanal bir dostluk olmadığını öğretti öncelikle. İlk ayın sonunda kopma noktasına gelmişken saatlerce konuşup ikna etti beni devam etmem için devamında tüm özel sorunlarımda hep yanımda oldu tüm sıcaklığı sevecenligi ile. Yeri geldi kızdı bana hem de çok kızdı her ablanin yapacağı şekilde onu daha da çok sevdim böyle yaptığı için. Çünkü kuru öğüt değildi onunki beni korumaktı yaptığı. Onun hakkında tek diyeceğim İYİKİ TANIDIM ONU İYİKİ VAR VE İYİKİ ABLAM OLDU. ALLAH RAZI OLSUN ABLACİM BENİM

Ancak yazıyorum kusuruna bakmayın
Cuma günü menüm
Sabah
1 elma
Krem peynir
1 gilim ekmek
Öğlen
Közlenmiş patlıcan ve biber salatası
1 kase yoğurt
Yarım paket Eti burçak
Akşam
Et sote
2 dilim ekmek
Çok az ekmek(misafirlikteydin ekmeğim yoktu)
Elma mandalina
2,5 Lt su
Eve kadar yürüdüm 11142 adım atmışım ama kaç dk sürdü bakmadım

Ben talibim rakiben olmaya

O haaaldeee bu hafta ikinizzzdeee rakibimmsiniizzzz
Vaaayyyy harikasssııııınnnn

Hoşgeldin canım aramıza fazla kilon yokmuş zaten çabucak verirsin

Allah Allah ne saçmalamış öyle canım ayrılma işten bence.. Ayrılmayı göze alıyorsan da gereken cevabı usulünce ver kendisine. Ben de geçen sene şehir merkezinde çalışıyordum devletteyim ama birileri benimle o kadar uğraştı ki dayanamayıp ilçeye tayin istedim! Şimdi çok şükür herşey yolunda.. İşten ayrılma bence alternatif düşün kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…