Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım kardeşim iyiki kızmışım iyiki seni tanımışım her sorunun üstesinden gelecek kapasiteye sahip olduğunu biliyorum ve inanıyorum o çöküşleri yaşasakta bizde varız bu yarış içinde ve bu yarışı galip bitireceğiz sevgiyle kal güzel kardeşim benimmmm. bi atarlı naciyede bu siz bilmiyonuz ablasına çekmiş

#banayasomablayıanlat

Buna özetle atarlı naciye diyeyim
gestopom takımın cadısı onunla uğraşmak ona şaka yapmak beni çok keyiflendiriyor onunda bana şaka yapmasına hiiçbir zaman kırılmadım arada bana haddimi bildirsede laf aramızda cadı işte iyiki varsın

Benim atarlarimi direkt sen absorbe ettiğin için onlara ulaşamıyor ablam ondan

Merhaba arkadaslar sabah karsı yatınca grc kalktım bugun menmu yazayım suyumu ıctım spora gıdıcegm ıns bebegm cok huysuz gece hıc uyutmadı

Kalkınca tarcınlı sut
1 haslanmıs yumurta 5 zeytn bı dılım ekmek
Oglen ( saat ogleb degıldı ama neyse :)) yarm bıtter cıkokata,zero
Ara: sekersız turk kahvesı
Aksam: su an yıyorm - kozlenmıs patlıcanla yagsız karnı yarık. Bır kase yogurt
Ara: yesıl cay

Bugün ki menüm;
Sabah; 2 ceviz, 2 yk lor peyniri, domates, salatalık, 3 zeytin ve yeşil çay.
Öğlen; domates çorbası, tavuklu salata.
Oglen 4 gibi, 1 sade türk kahvesi.
Akşam; etli patlıcan yemeği ve 1 kase yoğurt.
1,30 saat tempolu yuruyus + yarım saat spor aletleriyle çalışma.
Su; 2.5 lt.

Porsiyonlarin ne kadar acaba? Bana tuhaf geldi. Akşam hariç hiç güzel beslenmemişsin, tabi bana gore.

Dıyetısyenımn verdıgı lısteyı uyguluyorum canım karnıyark bı patlıcan ıcı bol
Bence sen o diyetisyeni birakmalisin, sakın yanlış anlama ama listen akla yatkın gelmiyor. Böyle bir liste kesinlikle çok sağlıksız, öğle yemeğin yok, sabahtan sonra yiyecek adına birşey yok.
Ve son olarak, zero normal koladan daha asitlidir ve tavsiye edilmez, bunu bilmeyen diyetisyene gitmeyi biraksan senin için daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…