canım kardeşim iyiki kızmışım iyiki seni tanımışım#banayasomablayıanlat
İnsan ablasını nasıl anlatabilir bir düşündüm önce. Tek bulduğum ise kocaman bir ABLAM oldu.
İlk günden itibaren elimi hiç bırakmadı sağ olsun. Sadece diyet değil elbette... Bana burasının sanal bir dostluk olmadığını öğretti öncelikle. İlk ayın sonunda kopma noktasına gelmişken saatlerce konuşup ikna etti beni devam etmem için devamında tüm özel sorunlarımda hep yanımda oldu tüm sıcaklığı sevecenligi ile. Yeri geldi kızdı bana hem de çok kızdı her ablanin yapacağı şekilde onu daha da çok sevdim böyle yaptığı için. Çünkü kuru öğüt değildi onunki beni korumaktı yaptığı. Onun hakkında tek diyeceğim İYİKİ TANIDIM ONU İYİKİ VAR VE İYİKİ ABLAM OLDU. ALLAH RAZI OLSUN ABLACİM BENİM
gestopom takımın cadısı onunla uğraşmak ona şaka yapmak beni çok keyiflendiriyor onunda bana şaka yapmasına hiiçbir zaman kırılmadım arada bana haddimi bildirsede laf aramızda cadı işte iyiki varsın#banayasomablayıanlat
Buna özetle atarlı naciye diyeyim
Benim atarlarimi direkt sen absorbe ettiğin için onlara ulaşamıyor ablam ondancanım kardeşim iyiki kızmışım iyiki seni tanımışımher sorunun üstesinden gelecek kapasiteye sahip olduğunu biliyorum ve inanıyorum o çöküşleri yaşasakta bizde varız bu yarış içinde ve bu yarışı galip bitireceğiz sevgiyle kal güzel kardeşim benimmmm. bi atarlı naciyede bu siz bilmiyonuz ablasına çekmiş
Ay ablam sesli güldüm inanbu arada sinek savaşında galip geldim sayılırevin heryeri sinek ölüsü cenazeleri kaldırmaya gidiyorummmm gözlüklerimi takayımda barim üzüldüğümü sansınlar.
gestopom takımın cadısı onunla uğraşmak ona şaka yapmak beni çok keyiflendiriyor onunda bana şaka yapmasına hiiçbir zaman kırılmadım arada bana haddimi bildirsede laf aramızda cadı işte iyiki varsın
Şimdi sen katil mi oldun yanicenazeleri kaldırdımne çok sevenleri varmış canım hala yaşayanlar var dedim hadin sizde bikaç gün yaşayın akşam bidaha savaşa başlarım
Şimdi sen katil mi oldun yani
ablam senin işin uyandırmak öldürmek değil yanlış anladın galibaşişko zabani oldum geliyimmi senide öpmeye mortingen
Eyvaaaaahhhhhhhşişko zabani oldum geliyimmi senide öpmeye mortingen
Estağfurullah Fatma'm...çok sağol :)Daydream- ablam doğum günün kutlu olsun canıma ablam. Geç oldu biraz önce gördüm kusuruma bakma lütfen
Canııııım yaşlanmamı kabullenemiyosun demiben kontesimin doğum gününü kutlamıyorum
işte bu .........bak nasıl anlamış kontesim evet aynen öyleCanııııım yaşlanmamı kabullenemiyosun demi
Porsiyonlarin ne kadar acaba? Bana tuhaf geldi. Akşam hariç hiç güzel beslenmemişsin, tabi bana gore.Merhaba arkadaslar sabah karsı yatınca grc kalktım bugun menmu yazayım suyumu ıctım spora gıdıcegm ıns bebegm cok huysuz gece hıc uyutmadı
Kalkınca tarcınlı sut
1 haslanmıs yumurta 5 zeytn bı dılım ekmek
Oglen ( saat ogleb degıldı ama neyse :)) yarm bıtter cıkokata,zero
Ara: sekersız turk kahvesı
Aksam: su an yıyorm - kozlenmıs patlıcanla yagsız karnı yarık. Bır kase yogurt
Ara: yesıl cay
Porsiyonlarin ne kadar acaba? Bana tuhaf geldi. Akşam hariç hiç güzel beslenmemişsin, tabi bana gore.
Bence sen o diyetisyeni birakmalisin, sakın yanlış anlama ama listen akla yatkın gelmiyor. Böyle bir liste kesinlikle çok sağlıksız, öğle yemeğin yok, sabahtan sonra yiyecek adına birşey yok.Dıyetısyenımn verdıgı lısteyı uyguluyorum canım karnıyark bı patlıcan ıcı bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?