sen işine bak aynura bugünkü menüleri nana yorum yapacak onu görevlendirdim benBenimde misafirim var kızlar...arkadaşlarımız. gece yatılılar...yarın öylene doğru giderler...o zamana kadar gelemem pek. İyi geceler herkese...menü vermeyi unutmayın
İyi günler canım.ben de sabah geç uyanacağını tahmin etmiştimMerhaba arkadaslar sabah karsı yatınca grc kalktım bugun menmu yazayım suyumu ıctım spora gıdıcegm ıns bebegm cok huysuz gece hıc uyutmadı
Kalkınca tarcınlı sut
1 haslanmıs yumurta 5 zeytn bı dılım ekmek
Oglen ( saat ogleb degıldı ama neyse :)) yarm bıtter cıkokata,zero
Ara: sekersız turk kahvesı
Aksam: su an yıyorm - kozlenmıs patlıcanla yagsız karnı yarık. Bır kase yogurt
Ara: yesıl cay
E sen böyle menüyle tabiki kimseyi beyenmezsin nanam kuzuçBugün ki menüm;
Sabah; 2 ceviz, 2 yk lor peyniri, domates, salatalık, 3 zeytin ve yeşil çay.
Öğlen; domates çorbası, tavuklu salata.
Oglen 4 gibi, 1 sade türk kahvesi.
Akşam; etli patlıcan yemeği ve 1 kase yoğurt.
1,30 saat tempolu yuruyus + yarım saat spor aletleriyle çalışma.
Su; 2.5 lt.
Gelmişken bi iki yorum yaptım zatisen işine bak aynura bugünkü menüleri nana yorum yapacak onu görevlendirdim bengestopoda geziyo galiba menü yorumları bugün nanada.
He valla ben de görmedim srnin atarları...yasom ablayı da absorbe etmek bana düşüyoreeeBenim atarlarimi direkt sen absorbe ettiğin için onlara ulaşamıyor ablam ondan
Niye kaptan ne dedim ben ne ettim benYok ben elimi sürememki balığa...dursun sonra yaparsın dedim inatla yaptı.sağolsun kendisi herşeyin en iyisi bilir ya ondan tınlamadı beni de
Yemek tariflerin için teşekkür ederim canım...aslında sabah sana kırılmıştım azcık
Allah iyiliğini versin çok iyiydi vallabu arada sinek savaşında galip geldim sayılırevin heryeri sinek ölüsü cenazeleri kaldırmaya gidiyorummmm gözlüklerimi takayımda barim üzüldüğümü sansınlar.
valla ilaç şişesini boşalttım nerdeyse ölmediler ay delirdim ya oda tek mutfaga neyse kapattım gittim öğlen geldimki ölmüşler dün akşamda sıkmıştım sersemlememişilerdi bile neyse biraz temizledim oh beeeAllah iyiliğini versin çok iyiydi valla
Bende ölüyo zannediyorum arkamı dönüyüm ana ceset yok zombi gibiler mübarek geçen saydım 30 küsür sinek öldürmüşüm iğrenç yaratıklar
ZeromuMerhaba arkadaslar sabah karsı yatınca grc kalktım bugun menmu yazayım suyumu ıctım spora gıdıcegm ıns bebegm cok huysuz gece hıc uyutmadı
Kalkınca tarcınlı sut
1 haslanmıs yumurta 5 zeytn bı dılım ekmek
Oglen ( saat ogleb degıldı ama neyse :)) yarm bıtter cıkokata,zero
Ara: sekersız turk kahvesı
Aksam: su an yıyorm - kozlenmıs patlıcanla yagsız karnı yarık. Bır kase yogurt
Ara: yesıl cay
Zeromu
Öğlen sadece bitter ve kolamı olmamış Canım
Diyet yaparken kolayı kesinlikle bırakmalısın
Ha kolaya bağımlı durumdaysan asit ihtiyacını gidermek için soda iç meyveli soda bile olabilir olmaz ama koladan iyidir
Zaman'la koladan nefret edersin Canım tecrübeyle sabittir
Yoook gezmedim valla :))) sadece gittim saçlarımı kestirdim azıcık ve kaşlarımı aldırdımsen işine bak aynura bugünkü menüleri nana yorum yapacak onu görevlendirdim bengestopoda geziyo galiba menü yorumları bugün nanada.
peri saatler olsun canım sen benim son halimi gördünmü kız saçlarımı bende kestirdim dur atayım saaaYoook gezmedim valla :))) sadece gittim saçlarımı kestirdim azıcık ve kaşlarımı aldırdım
gelen arkadaşlarda menü vermeden gittilerSayfamizda haftasonu sendromu var
Ama bu kadın süper olmuş yaa uyuz oldum ben şimdiperi saatler olsun canım sen benim son halimi gördünmü kız saçlarımı bende kestirdim dur atayım saaaafet gibim oldum dermişim aha aha
geç dalganı geçççççççç yakışırAma bu kadın süper olmuş yaa uyuz oldum ben şimdi
yoo hiçte dalga geçmiyorum vallageç dalganı geçççççççç yakışır
Hosbuldmm ins uc yildir veremedim bu sene hirs tam gazhoşgeldin sedefçim aramıza zaten ciddi bir kilon yok onuda en kısa zamanda vereceğine inanıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?