Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde misafirim var kızlar...arkadaşlarımız. gece yatılılar...yarın öylene doğru giderler...o zamana kadar gelemem pek. İyi geceler herkese...menü vermeyi unutmayın
sen işine bak aynura bugünkü menüleri nana yorum yapacak onu görevlendirdim ben gestopoda geziyo galiba menü yorumları bugün nanada.

İyi günler canım.ben de sabah geç uyanacağını tahmin etmiştim...öylenin hiç olmamış...bitter çikolata olur arada ama 1kare. yarım bitter çikolata acaba neye diyorsun tatlım?hele de yanında zeroyla...lütfen tüketme onları...sabah ve akşamına salata eklersen çok iyi olurdu.. bir de sporunu suyunu her menüne yaz lütfen....

E sen böyle menüyle tabiki kimseyi beyenmezsin nanam kuzuç yine güzel yine güzel

Niye kaptan ne dedim ben ne ettim ben
Bu aralar yanlış anlaşılmalar anlamalar moda oldu topikte

bu arada sinek savaşında galip geldim sayılır evin heryeri sinek ölüsü cenazeleri kaldırmaya gidiyorummmm gözlüklerimi takayımda barim üzüldüğümü sansınlar.
Allah iyiliğini versin çok iyiydi valla
Bende ölüyo zannediyorum arkamı dönüyüm ana ceset yok zombi gibiler mübarek geçen saydım 30 küsür sinek öldürmüşüm iğrenç yaratıklar

Allah iyiliğini versin çok iyiydi valla
Bende ölüyo zannediyorum arkamı dönüyüm ana ceset yok zombi gibiler mübarek geçen saydım 30 küsür sinek öldürmüşüm iğrenç yaratıklar
valla ilaç şişesini boşalttım nerdeyse ölmediler ay delirdim ya oda tek mutfaga neyse kapattım gittim öğlen geldimki ölmüşler dün akşamda sıkmıştım sersemlememişilerdi bile neyse biraz temizledim oh beee

Zeromu
Öğlen sadece bitter ve kolamı olmamış Canım
Diyet yaparken kolayı kesinlikle bırakmalısın
Ha kolaya bağımlı durumdaysan asit ihtiyacını gidermek için soda iç meyveli soda bile olabilir olmaz ama koladan iyidir
Zaman'la koladan nefret edersin Canım tecrübeyle sabittir

vay habinim canımsın kız ilk başlarda yediklerini hatırladımda nasıl kızıyodun bize demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…