Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sekersız lımonata ve bıtter yazmıstı lısteme ama bulamadım kendmde odul olsn dıye zero alıp bı bardak ıctım bayadır ıcmedgm ıcın bıraktım yoksa

Valla canım dırek lısteye uyuyorm kare cıkolatnn yarısı yazmıs hatta aradım teyıt ettim bende bıtter aldım sutlu yerıne

Valla canım dırek lısteye uyuyorm kare cıkolatnn yarısı yazmıs hatta aradım teyıt ettim bende bıtter aldım sutlu yerıne
arkadaşım 2gündür menünüzü takip ediyorum ama malesef tüm arkadaşlar gibi aynı fikirdeyim gittiğiniz diyetisyen piyasa diyetisyenlerinden galiba aç gezdirip sanki çok şey yediriyormuş gibi davranırlar kilo versenizde sağlıklı bir kilo kaybnız olmaz ve verdiğiniz o kiloları geri hızlıca alırsınız almak önemli değil geriye dönüşük sağlık problemleri yaşarsınız bunu bir sağlıkçı olarak yazıyorum lütfen diyetisyenizi bırakın çünkü hem emziriyorsunuz hemde çok tempolu bir hayatınız var daha sağlıklı bir diyet uygulayın lütfen hem kendiniz hemde bebeğiniz için.

Hosbuldmm ins uc yildir veremedim bu sene hirs tam gaz
çok kilonuz yok evet doğumdan sonra aldığınız kilolar onlarıda bence çok zorlanmadan verirsiniz. ben doğum yaptığımda 58 kiloydum doğum sonrası süt olsun diye habire yedirdiler oldum 64 tabi baktım sonu yok bunun hemen önlem almıştım geri hop 55 tabi o kilolar çok hayal benim için şuan çünkü aradan geçmiş 20 yıl

Ben hamilelikte 22 kilo aldim 82 kg oldum dogumdan bir ay sinra tartildm 69dum sonra emziriyon ye dediler ustune 73 oldumbi kere diyet yapip 5 kilo verip biraktim bir ay oncesi baktim artik yeter olmuyo hicbisey guzel o zaman hirs yaptimda bugun acayip halsizligim oldu surekli kendimi frenledim kocamda veriyorum diye mutlu ama kendim icin veriyorum ins sonu gelir

bir menünüzü yazında neler yemişsiniz bakalım neden halsiz kalmışsınız?

Yok emzırmıyorum oyle bjseyde yazmamıstım ama yoksa dıyette yapıyor olmazdm dıkkat ederdm sadce. Acıkcası hep dıyet yaptm ben ve hep gerı aldım ve saglıksız bı sekılde gerı aldım saglıklı versemde dıkkat etmeyınce alınıyor ne yazık kı su an kı amacım bı 10 kılo vereyım ondan sonra dukana gecmeyı dusunuyorum ama dukanı kendımce uyglup yapıyordum yanı bı gun proteın bıgun sebze proteın falan degl hep sebze proteın günü gbı su anda saglıgımn yerınde oldgnu dusunmuyorum aslında dıyet lıstesnn farklı oldgnu dusunuyorum ama benı ıyı dsıplıne edıyor o yuzden uygulamaua devam edecegım enerjımle ılgılı de sıkıntı yok henuz eger yasarsam dukanı erkene alabılırım

siz bilirsiniz bu beden sizin kararı siz vereceksiniz bizim uyarıları miz dostane yolunuz açık olsun.

Tamam tatlım.sen listenle devam et...zaten durumunu görücez birlikte baktık olmuyor deyişiklik yaparsın...yeterki kilo verelim ve kendimizi iyi hiss edelim...
Ha bide kendino zeroyla ödüllendirmek için çok erken...ödül için bi 5 kilo vermrn gerek güzelim benim

Ayy nasıl da benziyor kriterlerimiz...ben de 19kilo almıştım doğumdan 1ay sonra 76 idim...ama 10ay falan sonra vermeye başladım...yani burayı buldum...yalnız başıma başaramazdım çünkk hiç diyet yapmamıştım.2 3 kilo vermek için 7 -10günlük şok diyetler yapmıştım..

Kimse yok galiba...uyusam iyi olacak...zaten uykum da var çok...iyi geceler herkese...

Kaptana bak hele şok diyet yaptın demek sen
Asla yapmayın çok zararlı verdiğinin iki katını alıyorsun Zamanla demi kaptanım
Şok diyet cıssss

Kaptana bak hele şok diyet yaptın demek sen
Asla yapmayın çok zararlı verdiğinin iki katını alıyorsun Zamanla demi kaptanım
Şok diyet cıssss
Yok habinim 20yaşımda falan.... oy oy tüm gün meyve yerdim ya bi haşlama yumurta yerdim gün boyu...düşün yani bu tür bi beslenmeden haberim yoktu yeminlen..şimdi ölsem öyle aç kalamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…