Supersin ahum...bayıldımmmm...#banayasomablayıanlat
Y alan nedir bilmez,gelmez safsataya
A ma buara kilo veremez kalır hep haftaya
S umu içmiyon yoksa şiştin iyice cıkacan aya
O ldumu böyle abla dizdin bizi sıraya
M ani yazdım bak sana , seviyorum anla be ya.
yasom7272
Ben zaten sok diyet yapamam oglum emdigi icin ama artik yedigi icin diyet yapmanin vaktidir dedim kriterlerimiz benziyomus gercekten ama sen daha erken vermissin ben cocuk iki olcak hala vercemAyy nasıl da benziyor kriterlerimiz...ben de 19kilo almıştım doğumdan 1ay sonra 76 idim...ama 10ay falan sonra vermeye başladım...yani burayı buldum...yalnız başıma başaramazdım çünkk hiç diyet yapmamıştım.2 3 kilo vermek için 7 -10günlük şok diyetler yapmıştım..
Canım menünü yukarıdakı şekilde yaz lütfen...Sabah : zeytin peynir maydanoz domates salatalik
Ara:
oglen :yogurtlu kereviz salatasi tarhana corba haslama et
Ara:
aksam: yogurt yedim corba bide
Su:
Spor:
Bende ablama 5i bi yerde takarım kafimiYuzgorumlugu isterim
Boylarımızda yakın.benim 164..kilomda 64 65 arası deyişiyor...aslında seninle yarışa bilirim ya...ben de 58olmak istiyorum...o cesareti bulursam başlarım yeniden seninle...Ben zaten sok diyet yapamam oglum emdigi icin ama artik yedigi icin diyet yapmanin vaktidir dedim kriterlerimiz benziyomus gercekten ama sen daha erken vermissin ben cocuk iki olcak hala vercem
Akrostiş yapmış kadın ya#banayasomablayıanlat
yasom7272
Canım ekmek hiç yemiyormusun?keşke kahvaltına tam buğday ekmeyi ve yumurta eklesen.. öylenin güzel akşam bi de bi tabak salata yesen acıkmazdın hiç...bi de çorbanın ne çorbası olduğu içindd ne olduğu önemli...suyunu litre ile ölç.. günlük 2.5 3 litre içmeye çalış.spor yaptın mıki?Sabah zeytin peynir maydanoz domates salatalik yedim oglen yogurtlu kereviz salatasi tarhana corba haslama et yedim aksamda yogurt yedim corba bide
Ah desem bin ah eder#banayasomablayıanlat
yasom7272
Oooo haydi ahu sıra sendeeeAh desem bin ah eder
Hayati sever ama bı okadar da zehir eder
Ulasamdigina mundar der
Kız zaten bende herkeslerle ayni düşüncedeyim ablamız o bizim bende ona bi kk hatırası yapayım dedimAkrostiş yapmış kadın ya
Koptum Ahu Allah iyiliğini versin
canım ahum benim herşeyini ince ayrıntısıyla yazan duygularını birebir bize yaşatan ahum seni seviyorum ve o kilolarını verip eltilerine görümcelerine hava atmanı çok çok istiyorum inankiKız zaten bende herkeslerle ayni düşüncedeyim ablamız o bizim bende ona bi kk hatırası yapayım dedim
yasom7272 ablaaa şiirimi sakla haaa
Bak kocama bile yazmadım böyle 4 sene sevgiliyken
İlk sana yazıyom
Bak görüyonmu abla şair olduk hepimiz ama benim tam adıma yaz kısa olmuş bananeAh desem bin ah eder
Hayati sever ama bı okadar da zehir eder
Ulasamdigina mundar der
yiter gı eskiden yazardım bir defter şirlerim vardı gençkene hepsini analık yaktı bidahada yazmadımBak görüyonmu abla şair olduk hepimiz ama benim tam adıma yaz kısa olmuş banane
Ahunur adım aslında
Ay abla bende istiyorum sormacanım ahum benim herşeyini ince ayrıntısıyla yazan duygularını birebir bize yaşatan ahum seni seviyorum ve o kilolarını verip eltilerine görümcelerine hava atmanı çok çok istiyorum inanki
Cok isterim yarisalim kilo boy uyuyor benceBoylarımızda yakın.benim 164..kilomda 64 65 arası deyişiyor...aslında seninle yarışa bilirim ya...ben de 58olmak istiyorum...o cesareti bulursam başlarım yeniden seninle...
anam 5 birlikte takındım oy oy habinim teşekkür ederim.Bende ablama 5i bi yerde takarım kafimi Eki Görüntüle 1681366
he ahu ne güzel olur demi ay bu bana büyük geliyor al kız sen giy demekAy abla bende istiyorum sorma
Artık tek hayalim zayıflayıp görümceme "al abla bu kıyafetler bana büyük geliyo sen giy " demek
Ekmek bi tek sabah yedim iki dilim tam bugday yiyorum yazmayi unutmusum yumurtaya gelince yiyemedigim tek sey halbuki cok tok tutuyormus ama ben onu yiyemiyorum malesef corba tarhanaydi mis gibi kaynanam cok guzel yapmis valla su kesin 2.2,5 iciyorum su icen bi tipim severim icmeyi spor bugun sadece leslie yaptim 20 dakika anca misafirim geldi yapamadimCanım ekmek hiç yemiyormusun?keşke kahvaltına tam buğday ekmeyi ve yumurta eklesen.. öylenin güzel akşam bi de bi tabak salata yesen acıkmazdın hiç...bi de çorbanın ne çorbası olduğu içindd ne olduğu önemli...suyunu litre ile ölç.. günlük 2.5 3 litre içmeye çalış.spor yaptın mıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?