Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben zaten sok diyet yapamam oglum emdigi icin ama artik yedigi icin diyet yapmanin vaktidir dedim kriterlerimiz benziyomus gercekten ama sen daha erken vermissin ben cocuk iki olcak hala vercem

Ben zaten sok diyet yapamam oglum emdigi icin ama artik yedigi icin diyet yapmanin vaktidir dedim kriterlerimiz benziyomus gercekten ama sen daha erken vermissin ben cocuk iki olcak hala vercem
Boylarımızda yakın.benim 164..kilomda 64 65 arası deyişiyor...aslında seninle yarışa bilirim ya...ben de 58olmak istiyorum...o cesareti bulursam başlarım yeniden seninle...

Akrostiş yapmış kadın ya
Koptum Ahu Allah iyiliğini versin

Sabah zeytin peynir maydanoz domates salatalik yedim oglen yogurtlu kereviz salatasi tarhana corba haslama et yedim aksamda yogurt yedim corba bide
Canım ekmek hiç yemiyormusun?keşke kahvaltına tam buğday ekmeyi ve yumurta eklesen.. öylenin güzel akşam bi de bi tabak salata yesen acıkmazdın hiç...bi de çorbanın ne çorbası olduğu içindd ne olduğu önemli...suyunu litre ile ölç.. günlük 2.5 3 litre içmeye çalış.spor yaptın mıki?

Ah desem bin ah eder
Hayati sever ama bı okadar da zehir eder
Ulasamdigina mundar der

Akrostiş yapmış kadın ya
Koptum Ahu Allah iyiliğini versin
Kız zaten bende herkeslerle ayni düşüncedeyim ablamız o bizim bende ona bi kk hatırası yapayım dedim
yasom7272 ablaaa şiirimi sakla haaa
Bak kocama bile yazmadım böyle 4 sene sevgiliyken
İlk sana yazıyom

canım ahum benim herşeyini ince ayrıntısıyla yazan duygularını birebir bize yaşatan ahum seni seviyorum ve o kilolarını verip eltilerine görümcelerine hava atmanı çok çok istiyorum inanki

canım ahum benim herşeyini ince ayrıntısıyla yazan duygularını birebir bize yaşatan ahum seni seviyorum ve o kilolarını verip eltilerine görümcelerine hava atmanı çok çok istiyorum inanki
Ay abla bende istiyorum sorma
Artık tek hayalim zayıflayıp görümceme "al abla bu kıyafetler bana büyük geliyo sen giy " demek

Ekmek bi tek sabah yedim iki dilim tam bugday yiyorum yazmayi unutmusum yumurtaya gelince yiyemedigim tek sey halbuki cok tok tutuyormus ama ben onu yiyemiyorum malesef corba tarhanaydi mis gibi kaynanam cok guzel yapmis valla su kesin 2.2,5 iciyorum su icen bi tipim severim icmeyi spor bugun sadece leslie yaptim 20 dakika anca misafirim geldi yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…