Yumurta canavarıyım bennn...çok severim...bugünlük iyi tatlım...haydi devam..Ekmek bi tek sabah yedim iki dilim tam bugday yiyorum yazmayi unutmusum yumurtaya gelince yiyemedigim tek sey halbuki cok tok tutuyormus ama ben onu yiyemiyorum malesef corba tarhanaydi mis gibi kaynanam cok guzel yapmis valla su kesin 2.2,5 iciyorum su icen bi tipim severim icmeyi spor bugun sadece leslie yaptim 20 dakika anca misafirim geldi yapamadim
İyi geceler abla.ben de gebrriyorum uyku diye.fatma ablayı bekliyim.o da geçmişi okuyo galibaben yatayım yarın nöbete gidecem çok yattım 4gündür evdeyim yarın gidip biraz ekmek parası kazanayım hayırlı geceler.
iyi geceler sabah bakarsın yarın kimse olmaz zaten çok kişide menü vermedi zaten rahat rahat yorumlarsınİyi geceler abla.ben de gebrriyorum uyku diye.fatma ablayı bekliyim.o da geçmişi okuyo galiba
Hayırlı geceler ablam rabbim nöbetini kolaylaştırsın yardımcın olsun inşallahben yatayım yarın nöbete gidecem çok yattım 4gündür evdeyim yarın gidip biraz ekmek parası kazanayım hayırlı geceler.
Ohhh çok şükürrrrr...işte sana da bu yakışır ablam...şimdi yaşadığın bu özgüven herşeye deyerrrr.. şimdi rahat rahat uyuyayım.. menünede yarın bakarım artıkın...hayırlı akşamlar sevgili takımım
veeeee zafer menim yemedim kaptanım yazdığini yeni okudum canım sın
Oy yerim ben seniiii...supersin...yasakları yememiş bi de spor yapmışsın...örnek olacak kadınsın vesselam...siz ablalarımla gürur duyuyorum ben yaaa...gençlere taş çıkartırsınız azminizle...menümü veriyorum
sSABAH
2 DLM EKMEK
YUMURTA
ZEYTİN PEYNİR
AKŞAM
tavuk salata
ayran
misafirler çoktu masum yiyecek yoktu öğle yiyemedim üstelik annemlere çoçuğu bırakıp 1 saat yürüdüm su içmeye çok dikkat edemedim
çok ama çok mutluyum zafer kazanan komutan gibiyim elhamdülillah
Yapma abla yaaa...gelecek cuma 100lere düşücektin hani?noldu?31aralıkta 99u görecektin hani?abla lütfen yeme.bak sen kendini biliyorsun...bi gün yediyinde o hafta toparlayamıyorsun...biz dün takımımızı resetledik...artık çok iyi sonuçlar alacağız bundan sonra...ama sen bu gün yersen yani biriniz kilo veremezseniz yine zor görürüz galibiyyeti...şu an çok üzüldüm ve gerçekten sana yakıştıramadım bu yazılarlı...kaç gündür modun düştü görüyorum lütfen toparlan...senin çok iyi yüzdelerinle bizim takım çok iyi yerlere gelecek bundan sonra...o canavarı def etttt...ve o misafirliye kendi yemeyini götür ya da herzamanki gibi tok git...şeytana yenik düşme...akşam senin mesajını okumadan uyumuycam haberin olsunnnn..
Asıl sen hoş geldin aeben sultan.mesajını gören cennetlik...
O haaaldeee bu hafta ikinizzzdeee rakibimmsiniizzzz
Vaaayyyy harikasssııııınnnn
Hoşgeldin canım aramızafazla kilon yokmuş zaten çabucak verirsin
#banayasomablayıanlat
Y alan nedir bilmez,gelmez safsataya
A ma buara kilo veremez kalır hep haftaya
S umu içmiyon yoksa şiştin iyice cıkacan aya
O ldumu böyle abla dizdin bizi sıraya
M ani yazdım bak sana , seviyorum anla be ya.
yasom7272
Oy yerim ben seniiii...supersin...yasakları yememiş bi de spor yapmışsın...örnek olacak kadınsın vesselam...siz ablalarımla gürur duyuyorum ben yaaa...gençlere taş çıkartırsınız azminizle...
ben yatayım yarın nöbete gidecem çok yattım 4gündür evdeyim yarın gidip biraz ekmek parası kazanayım hayırlı geceler.
Çok çok tebrik ediyorum ablacim maşallah mükemmel sin.kızlar bugün diyetisyen bi akrabamız vardı annemin aşure gününe oda geldi annem konuyu açtı bayaği zayıfladığimi söyledi eskiden hastasıydım 18 kilo vermş 104 kadar düşmüştüm yeme düzenimden yaptıklarımdan bahsettim srnce sağlıklımıyım dedim nekadar vedin dedi en yüksek kilomdan 36 yazın başından beri 26 kilo dedim çok güzel dedi gel dr görüştüreyim tahlillerini yapıp kasına yağina bakalım dedi inşallah çarşamba sabahı gideceğim 99 olunca gitmeyi düşünüyordum saçım çok dökülüyor diyince hemen gel dedi çinkon azalmış olabilir diye ayy ne çok yazdım ayrcaaeben haklıymışsın canım meyve konusunda uyardı yemen lazım diye vitamin alıyorum dedim meyvede tek vitamin yok başka şeylerde söyledi onları vücütün alması gerek diye normel olarak 3 meyve yemeliymişim ama şimdi 3 yersen kilon durabilir 1 taneyle başla 10 GÜNDE de bir artır dedi canlarım çook yazdım kusyra bakmayı hepinize HAYIRLI GECELER
Kaptanım geç kalmışım ama ben balığa mantarı çok yakıştırıyorum, mantarı doğrayıp tepsiye diziyorum üzerine de bikaç parça tereyağı ve biraz tuz ekliyorum suyunu bırakıp çekmeye başladığı zamanda üzerinde kaşar rendesi ekleyip kaşar kızarana kadar daha pişiriyorum harika yakışıyorFıstıklar bu gün arkadaşlarım gelecek balık pişiricem...hadi bana güzel fikirler verin. Yanına nasıl bi meze yapa bilirim ki?
Tamam tatlım.sen listenle devam et...zaten durumunu görücez birlikte baktık olmuyor deyişiklik yaparsın...yeterki kilo verelim ve kendimizi iyi hiss edelim...
Ha bide kendino zeroyla ödüllendirmek için çok erken...ödül için bi 5 kilo vermrn gerek güzelim benim
Menun kötü değil azcik eksik.Bugün kü menüm
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, 2-3 kavurmalı yumurta
Ara: 1 elma
Akşam: 2 yk pirinç Pilavı, 3-4 yk sebzeli et sote, az mercimek çorbası, 3 çiğ köfte
Ara: 1 kuru incir, 1 ceviz, çeyrek yeşil Elma
Su: 2 lt
Spor yok
Kötü bir gündü zayıflama adınayarın dönüyorlar memlekete inş yarın daha güzel geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?