Bu yazıyı hergün sayfanın başına eklemek lazım şu hızla kilo vermek isteyenler okusun .neysem birgün sakal birakacamkızlar bugün diyetisyen bi akrabamız vardı annemin aşure gününe oda geldi annem konuyu açtı bayaği zayıfladığimi söyledi eskiden hastasıydım 18 kilo vermş 104 kadar düşmüştüm yeme düzenimden yaptıklarımdan bahsettim srnce sağlıklımıyım dedim nekadar vedin dedi en yüksek kilomdan 36 yazın başından beri 26 kilo dedim çok güzel dedi gel dr görüştüreyim tahlillerini yapıp kasına yağina bakalım dedi inşallah çarşamba sabahı gideceğim 99 olunca gitmeyi düşünüyordum saçım çok dökülüyor diyince hemen gel dedi çinkon azalmış olabilir diye ayy ne çok yazdım ayrca @aeben haklıymışsın canım meyve konusunda uyardı yemen lazım diye vitamin alıyorum dedim meyvede tek vitamin yok başka şeylerde söyledi onları vücütün alması gerek diye normel olarak 3 meyve yemeliymişim ama şimdi 3 yersen kilon durabilir 1 taneyle başla 10 GÜNDE de bir artır dedi canlarım çook yazdım kusyra bakmayı hepinize HAYIRLI GECELER
Saatlerin geri alınacağını niye hatırlamadığım kizlarnöbete erken geldim
Canım adetin gelmedimi?hep vaktindemi olurdun sen?Günaydın Canlarım Mutlu pazarlarrrr
GünaydınnnnGünaydın kızlarrr...mutlu pazarlar herkeseee
Misafirlerim gitti...oturdum bende.
Poğaça olmamış...tadına bakmak için bile yememek gerek bu tür şeyleri...bilirim evde güzel şeyler olup da yememek çok zor ama dayanırsan zafer senin dayanmazsan nefsinin...Bu saatte anca müsait olup girebidim. Geçmişi okudum kimse kalmamış. Menümü yazayım ben de sabah müsait olmayabilirim
CUMARTESİ MENUM
SABAH 1 haşlanmış yumurta 1dilim peynir 1 dilim kepek ekmek
ARA çeyrek nar yarım poğaça (eşime yapmıştım tadına bakmak için yedim)
AKŞAM firinda tavuk salata 1 dilim kepek ekmek
SU 2 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
Canım biz buradayız kendini bırakmana izin vermeyizzz...kendine,motivasyonuna güven lütfen...senin kilonda haftaya 2kilo bile verile bilir kuzum...çok daha düzenli menüler bekliyorum sendenErken odul sıstemı sorma cok vermısım gıbı :)) su an ıyı deflm bedenen ve ruhen beynen hıc bıseym ıyı degılve kılo vermedıkce ozguvenm dusecek hıc bırseude basarılı olamayacagım deprsyn hallerı uzayacak vs o yuzden su an hızlı vermem benım ıcın ıyı kı yınede bı hafta olcak 1,1 kg verdım zaten normal haftada o kadar vermek
Kekliyim menünü hiiiç beyenmedim hiçççç...Can'larım dünkü menümü veriyorum yani cumartesi menüsü
Sabah 1 elma
1 limonlu çay
İşten geç çıktım malum toplantı durumundaydık uzun sürdü bayağı
Saat 3 de
4 dilim ekmekle yapılmış 2 tost bol acılı ve domatesli
Akşama misafirliğe gideceğim için bir şey yemedim
3 tane tuzlu çubuk
Küçüklük bir kase kadar sütlaç
1 havuç
1 mandalina
2,5 Lt su içtim ama misafirlikte 3-4 kere lavaboya gidince utandım yaaaa
Yürüyelim diye arabayı uzağa bıraktık gidiş geliş 30 dk yürüdüm toplam
Evet Can'ım adetim hiç gün sektirmezdi,ömrümde bu ikinci kez gecikme yaşıyorum. İlki nisanda eşimin durumunu öğrenince moral bozukluğundan ve stresten geç geldi ama şimdi stres de yapmadım niye oldu bilmiyorum hem ayın 23 ünde hem de bu ayın 3 ünde Ovülasyon testim koyu çıktı!Canım adetin gelmedimi?hep vaktindemi olurdun sen?
Ben de hiç memnun Değilim menümden hayatımda her şeyin düzeni bozulmaya başladı!!! Kendimi çok köyü hissediyorum,dün ne kahvaltı yaptım me akşam yemeği!Kekliyim menünü hiiiç beyenmedim hiçççç...
Amma sabrlısın haaaa...kız test yaptırsan ya...Evet Can'ım adetim hiç gün sektirmezdi,ömrümde bu ikinci kez gecikme yaşıyorum. İlki nisanda eşimin durumunu öğrenince moral bozukluğundan ve stresten geç geldi ama şimdi stres de yapmadım niye oldu bilmiyorum hem ayın 23 ünde hem de bu ayın 3 ünde Ovülasyon testim koyu çıktı!
Kekliyim sen artık listedesin 8kişinin mesuliyetini taşıyorsunnn...yemene içmene sporuna dikkat et...ben sana güvendim listeye ekledim...sen de güvenimi boşa çıkarma lütfen bitanem...Ben de hiç memnun Değilim menümden hayatımda her şeyin düzeni bozulmaya başladı!!! Kendimi çok köyü hissediyorum,dün ne kahvaltı yaptım me akşam yemeği!
Canım akşam yemeyini sana yakıştıramadım...karbonhidrat olmuş hep...pilav çiğ köfte mercimek çorbası hiç olmamış...ama bugün telafi edeceyine inanıyorum...keşke bugün tartıya çıksaydın...Bugün kü menüm
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, 2-3 kavurmalı yumurta
Ara: 1 elma
Akşam: 2 yk pirinç Pilavı, 3-4 yk sebzeli et sote, az mercimek çorbası, 3 çiğ köfte
Ara: 1 kuru incir, 1 ceviz, çeyrek yeşil Elma
Su: 2 lt
Spor yok
Kötü bir gündü zayıflama adınayarın dönüyorlar memlekete inş yarın daha güzel geçireceğim
Kız bencede bi test yaptırsan ya hatta yarin markası labmen olan bi test al 2 gün gecikmede çıkarıyor ben hala hamile olduğunu düşünüyorum umutlandırmak gibi olmasın ama içimde hep bu var Aynura gibi reglini takip ediyorumBen de hiç memnun Değilim menümden hayatımda her şeyin düzeni bozulmaya başladı!!! Kendimi çok köyü hissediyorum,dün ne kahvaltı yaptım me akşam yemeği!
Ay çok üzüldüm ablam ya ıphone lar otomatik düzeltti önce eski haline geri döndürdüler dün de saatleri geri almışlar biz bi kayıp yaşamadıkSaatlerin geri alınacağını niye hatırlamadığım kizlarnöbete erken geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?