Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu yazıyı hergün sayfanın başına eklemek lazım şu hızla kilo vermek isteyenler okusun .neysem birgün sakal birakacam fatmacım geçmiş olsun . Benimde döküldü ama benim değerlerim normal çok şükür bizim hasttaligimizdan kaynaklanan bir sorundu.

Poğaça olmamış...tadına bakmak için bile yememek gerek bu tür şeyleri...bilirim evde güzel şeyler olup da yememek çok zor ama dayanırsan zafer senin dayanmazsan nefsinin...

Can'larım dünkü menümü veriyorum yani cumartesi menüsü
Sabah 1 elma
1 limonlu çay
İşten geç çıktım malum toplantı durumundaydık uzun sürdü bayağı
Saat 3 de
4 dilim ekmekle yapılmış 2 tost bol acılı ve domatesli
Akşama misafirliğe gideceğim için bir şey yemedim
3 tane tuzlu çubuk
Küçüklük bir kase kadar sütlaç
1 havuç
1 mandalina
2,5 Lt su içtim ama misafirlikte 3-4 kere lavaboya gidince utandım yaaaa
Yürüyelim diye arabayı uzağa bıraktık gidiş geliş 30 dk yürüdüm toplam

Canım biz buradayız kendini bırakmana izin vermeyizzz...kendine,motivasyonuna güven lütfen...senin kilonda haftaya 2kilo bile verile bilir kuzum...çok daha düzenli menüler bekliyorum senden

Kekliyim menünü hiiiç beyenmedim hiçççç...

Canım adetin gelmedimi?hep vaktindemi olurdun sen?
Evet Can'ım adetim hiç gün sektirmezdi,ömrümde bu ikinci kez gecikme yaşıyorum. İlki nisanda eşimin durumunu öğrenince moral bozukluğundan ve stresten geç geldi ama şimdi stres de yapmadım niye oldu bilmiyorum hem ayın 23 ünde hem de bu ayın 3 ünde Ovülasyon testim koyu çıktı!

Amma sabrlısın haaaa...kız test yaptırsan ya...

Ben de hiç memnun Değilim menümden hayatımda her şeyin düzeni bozulmaya başladı!!! Kendimi çok köyü hissediyorum,dün ne kahvaltı yaptım me akşam yemeği!
Kekliyim sen artık listedesin 8kişinin mesuliyetini taşıyorsunnn...yemene içmene sporuna dikkat et...ben sana güvendim listeye ekledim...sen de güvenimi boşa çıkarma lütfen bitanem...

Canım akşam yemeyini sana yakıştıramadım...karbonhidrat olmuş hep...pilav çiğ köfte mercimek çorbası hiç olmamış...ama bugün telafi edeceyine inanıyorum...keşke bugün tartıya çıksaydın...

Ben de hiç memnun Değilim menümden hayatımda her şeyin düzeni bozulmaya başladı!!! Kendimi çok köyü hissediyorum,dün ne kahvaltı yaptım me akşam yemeği!
Kız bencede bi test yaptırsan ya hatta yarin markası labmen olan bi test al 2 gün gecikmede çıkarıyor ben hala hamile olduğunu düşünüyorum umutlandırmak gibi olmasın ama içimde hep bu var Aynura gibi reglini takip ediyorum

Kız keklik_58 hatta dün seni rüyamda gördüm yanı yazışıyormuşuz
Sana soruyum reglini sende olmadı ama açık pembe bişey geldi diyormuşun bende sana Hah işte o tutunma kanaması falan diyom
Akşam en son kk yi okuyup yatınca sabaha kadar topicten çıkamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…