Ya Can'ım ben acaba 2 kere mi yumurtladım da o yüzden mi gecikiyor diye düşündüğüm içim yaptırmadım kan testi. Hanimbir de senin dediğin şeyi yapmıştım ya ondan dolayı rahatım sankiAmma sabrlısın haaaa...kız test yaptırsan ya...
Ah bitanem Yaaa çok duygulandım vallahi demek rüyana bile girdim ha! Vallahi adet falan olmadım herhangi bir lekelenme de yok ki acaba mı diyeyim afedersin sadece beyaz akıntım var,bugün de hafif kasık Ağrı'sı var onun haricinde bir şeyim yokKızkeklik_58 hatta dün seni rüyamda gördüm yanı yazışıyormuşuz
Sana soruyum reglini sende olmadı ama açık pembe bişey geldi diyormuşun bende sana Hah işte o tutunma kanaması falan diyom
Akşam en son kk yi okuyup yatınca sabaha kadar topicten çıkamıyom
Ya canım sen bi test yaptır belki deyerlerin düşükse ilaç falan verecek doktor...ben senin yerine olsam kocama demem ama mutlaka kan testi yaptırırdım...varsa öyrenir sevinirim yoksa da oturur adetimi beklerim. Böyle umutla beklemek yerine ...benim dediyimi de belki doğru anlamamışsındır...Ah bitanem Yaaa çok duygulandım vallahi demek rüyana bile girdim ha! Vallahi adet falan olmadım herhangi bir lekelenme de yok ki acaba mı diyeyim afedersin sadece beyaz akıntım var,bugün de hafif kasık Ağrı'sı var onun haricinde bir şeyim yok
Hamilelik beyaz akıntısıAh bitanem Yaaa çok duygulandım vallahi demek rüyana bile girdim ha! Vallahi adet falan olmadım herhangi bir lekelenme de yok ki acaba mı diyeyim afedersin sadece beyaz akıntım var,bugün de hafif kasık Ağrı'sı var onun haricinde bir şeyim yok
Oh demekki bi manyak ben deyilmişimKızkeklik_58 hatta dün seni rüyamda gördüm yanı yazışıyormuşuz
Sana soruyum reglini sende olmadı ama açık pembe bişey geldi diyormuşun bende sana Hah işte o tutunma kanaması falan diyom
Akşam en son kk yi okuyup yatınca sabaha kadar topicten çıkamıyom
Yapma ahu yaaa...kızı umutlandırmaaaaHamilelik beyaz akıntısı
Evet Bebek manyağıOh demekki bi manyak ben deyilmişim
Kız napayım içinden öyle geliyo evet kekliğim sen bana bakma bi test yaptırYapma ahu yaaa...kızı umutlandırmaaaa
Ara öğün yapmıyormusun shade?Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,1 parça örgü peynir,2 dilim hindi füme
Öğle:1 tabak bulgur pilavı,1 kase cacık
Akşam:Yeşil salata
Spor:2 mil leslie
Su:2 lt
Ya ama bu akıntı 1 haftadan beri var benden çok sizde unut var inşallah Rabbim sizlerle bu mutluluğu paylaşmamı nasip eder. Şimdi yine idrar testi yaptım ama negatif,ben adet bekliyorum da Can'ım umut tok maalesef. Ama sırf siz rahatlayın diye yarın sabah bir kan testi yaptırayım bakalım. Bir şey çıkacağından değil de maksat olmadığı netleşsin diyeHamilelik beyaz akıntısı
Çalışırken işe dalıp ara öğünleri unutuyorum.Ara öğün yapmıyormusun shade?
Yok kızz ben bebek manyağı deyiliiim...ben o gece rüyasında kkyı yaşayan manyaklardanımEvet Bebek manyağı
Menün iyi sayılır canım...o pilavları sevmem hem de 1tabağı oooy derim..ama akşamı çok hafif tutmuşsun...sporun suyun iyi...Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,1 parça örgü peynir,2 dilim hindi füme
Öğle:1 tabak bulgur pilavı,1 kase cacık
Akşam:Yeşil salata
Spor:2 mil leslie
Su:2 lt
Hadi sen yarın sabah bizim için yaptır bi testYa ama bu akıntı 1 haftadan beri var benden çok sizde unut var inşallah Rabbim sizlerle bu mutluluğu paylaşmamı nasip eder. Şimdi yine idrar testi yaptım ama negatif,ben adet bekliyorum da Can'ım umut tok maalesef. Ama sırf siz rahatlayın diye yarın sabah bir kan testi yaptırayım bakalım. Bir şey çıkacağından değil de maksat olmadığı netleşsin diye
İyi yapıyorsun tatlım...gerekmiyorsa yeme...ama öyünlere aç olarak saldırmamaya dikkat etÇalışırken işe dalıp ara öğünleri unutuyorum.Çok acıkmışsam midem hatırlatıyo o zaman yapıyorum ama her zaman değil.
Hmmm...tünaydın o tünaydın olacak...dün ne yaptın nerelerdeydin?menünü yazmayı unutma...cuma cumartesiherkese günaydınlaarrr
Allah allahhhYa ama bu akıntı 1 haftadan beri var benden çok sizde unut var inşallah Rabbim sizlerle bu mutluluğu paylaşmamı nasip eder. Şimdi yine idrar testi yaptım ama negatif,ben adet bekliyorum da Can'ım umut tok maalesef. Ama sırf siz rahatlayın diye yarın sabah bir kan testi yaptırayım bakalım. Bir şey çıkacağından değil de maksat olmadığı netleşsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?