Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amma sabrlısın haaaa...kız test yaptırsan ya...
Ya Can'ım ben acaba 2 kere mi yumurtladım da o yüzden mi gecikiyor diye düşündüğüm içim yaptırmadım kan testi. Hanimbir de senin dediğin şeyi yapmıştım ya ondan dolayı rahatım sanki

Ah bitanem Yaaa çok duygulandım vallahi demek rüyana bile girdim ha! Vallahi adet falan olmadım herhangi bir lekelenme de yok ki acaba mı diyeyim afedersin sadece beyaz akıntım var,bugün de hafif kasık Ağrı'sı var onun haricinde bir şeyim yok

Ya canım sen bi test yaptır belki deyerlerin düşükse ilaç falan verecek doktor...ben senin yerine olsam kocama demem ama mutlaka kan testi yaptırırdım...varsa öyrenir sevinirim yoksa da oturur adetimi beklerim. Böyle umutla beklemek yerine ...benim dediyimi de belki doğru anlamamışsındır...

Hamilelik beyaz akıntısı

Oh demekki bi manyak ben deyilmişim

Şimdi çocukları doyuracam sonra yine gelirim inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,1 parça örgü peynir,2 dilim hindi füme

Öğle:1 tabak bulgur pilavı,1 kase cacık

Akşam:Yeşil salata

Spor:2 mil leslie

Su:2 lt

Dünkü menümü yazayım.

Ara öğün yapmıyormusun shade?

Hamilelik beyaz akıntısı
Ya ama bu akıntı 1 haftadan beri var benden çok sizde unut var inşallah Rabbim sizlerle bu mutluluğu paylaşmamı nasip eder. Şimdi yine idrar testi yaptım ama negatif,ben adet bekliyorum da Can'ım umut tok maalesef. Ama sırf siz rahatlayın diye yarın sabah bir kan testi yaptırayım bakalım. Bir şey çıkacağından değil de maksat olmadığı netleşsin diye

Dünkü menümü yazayım.

Menün iyi sayılır canım...o pilavları sevmem hem de 1tabağı oooy derim..ama akşamı çok hafif tutmuşsun...sporun suyun iyi...

Hadi sen yarın sabah bizim için yaptır bi test

Allah allahhh
Neyse hadi hayırlısı yarın ola hayrola kız keklik bide nabız say bakayım kaç çıkıyo
normalde kalp atışın kaç aralığında oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…