Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim bi arkadaşımda da böyle beyaz akıntı vardı ama ne kanda ne idrarda çıkmıyordu değerler bile geç yükseldi sen bi test yaptırda adet olmazsan bi hafta falan sonra yine yaptırırsın sağlık ocakları bile yapıyo sanırım

Menün iyi sayılır canım...o pilavları sevmem hem de 1tabağı oooy derim..ama akşamı çok hafif tutmuşsun...sporun suyun iyi...
Haklısın kaptanım pilavın diyette hiiçç işi yok bende pişman oldum zaten.Hafta sonu diye biraz tolerans gösterdim ama bidaha menülerime eklemiycem.

Ben sağlıkçı olmama rağmen ne kadar cahilimişiz kan testi falan yoktu zati yada özel yerlerde falan yapılıyordu sanırsam şimdi nekadar şanslısınız herşey var duymadığım yok ovulasyon testi vs vs kendimi kör cahil gibi hissettim.

Benim tepemde bi cadım yok ama bende haftanın 7 günü çalıştığım için sabahtan beri ayaktayım.Ah ah ne kıskanırım şu hafta sonu uyayanları.Uyanın uleyyynnnn diyesim var herkese
Benim de cadım yok tatilim de vardı ama ailem gece Haber verdi geleceklerini 5 gündür süpürge açmamıştım sabah 8de kalkıp önce temizlik yaptım sonra markete gidip alışveriş yaptım sonra da gelip kahvaltıyı hazırladım 11.5 à kadar hepsini yetiştirmek için koşturmaca halinde idim birazdan çıkıyorlar yola geri dönmek ama bu hafta sonu uykum yalan oldu malesef ama keşke her hafta sonu gelseler de ben uyumasam da olur

Bak abla şimdi burda senin o cahil dediyin devr yaşanıyor...burda da sadece özellerde yapılıyor kan testi...

Olsun tatlım tatlı telaş bunlar.Hem bahaneyle temizliğide halletmişin.Hem kız 8 çokmu erken bi saat değil üzülmeye değmez

Kaptanım ben de izne ayrılmadan önce hep takımda idim yazan olmayınca Bdv yi keşfetmiştim çok sarıyor beni her gün bir kaynana görümce elti derdi kadın toplantılarının içinde gibi oluyor

Hmmm...tünaydın o tünaydın olacak...dün ne yaptın nerelerdeydin?menünü yazmayı unutma...cuma cumartesi
Heheheh o da doğru tünaydın oldu nerdeyse dün valla bütün gün evdeydim sadece sabah lazere, akşama doğruda kuaföre gittim

Menümüde hatırladığım kadarıyla yazayım.

Cuma
sabah:
2 yumurtalı omlet
peynir
yarım simit

öğle ve akşam biraz birleşik gibi oldu sabah geç kahvaltı yaptım sabah doktordaydım
mıhlama :)

2 lt kadar su içtim diye hatırlıyorum. 10500 adım attım (92 dk yürümüşüm)

cumartesi:
sabah:
2 yumurtalı omlet
peynir
yarım simit

öğle
6 köfte
az patates kavurması

akşam:
tost ekmeğinde peynirli tost
2 haşlama yumurta

2,5 lt su içtim. 6500 adım atmışım (55 dk yürümüşüm)

Yemek saatleri ve içerikler pekte olmadı bana göre çorba oldu resmen

Biri beni durdursun lütfen 2 koca kase yoğurt bir koca bardak ayran ve 2 kibrit kutusu süzme peynir yedim nedir bu süt ihtiyacım anlamadim ayrıca bunları az melemen 2 dilim çavdar ekmeği bol salatalık domates ve 10 kadar acı kırma tam olgunlaşmayan bir zeytinle yedim peri bana bir el at hele kız cadı

yaa dün gece 3 tane vitamin hapı aldım b12 kan hapı subradeyn onlar iştah açarmı bilgisi olan varmıı
Ablacım folik asit kullanıyorum ben de 1 senedir kullanıyorum heralde çocuk konusu için. Doğrusu ben vitaminlerin iştah açışının psikolojik olduğuna inanıyorum. Her gün içip 10 kilo almışlığım da var 10 kilo vermişliğim de var. Bence iştah açma gibi bir durumu yok.

Bireyselde de mi var?anaam görmedim hiççç.. du bakayım
Kaptanım kk nın eşim aracılığıyla bana gönderdiği madalyayı gösterdim ya sana aşkolsun koskoca second yazıyordu üstünde rakibem @nananais de 3. Olmuş. İlk 3 te 2 kişi takımımızdan bense yüzdeyi görüp üzülmüştüm takımdan beklentim hep birincilik sanırım

Bende evlenince çocuk doğurmadan 1 sene de 20 kilo alarak tüm rekorları kırmıştım şimdi 14 verdim ama 55 olup evlendiğim zmandan da 2 kg zayıf olmak istiyorum

Bebiş yok ama sabah 6 dan beri ayaktayim

Ayıptır sorması orada bu derecelere girince ne oluyor? Önemli birşey mi?

Kız düşünsene 70 80 kadın arasında ilk 3tesin...az mı?

Nanacım ya başarımızı niye hafife alıyorsun biz kaç saat boyunca Türkiye derecesi yaptım diye eşimle kutlama yaptık
Ayy iki kafadan çatlak çok güzel bulmuşuz birbirimizi eşimle çok şükür bu günlerimize. shadelima nın dediği gibi erkeklerin uzaylı olduğuna inanıyorum ben de. Evliliğin ilk senesi nasıl dayanıp da boşanmamışız çok büyük şaşkınlık yaşıyorum o günleri hatırladıkça. 1 gün iyiysek 5 gün kötü idik. Uzuuunca bir zamandan sonra aynı dili konuşmaya başladık çok şükür

Nanacım ne yaptın sen azcık börek baklava yiyendin hiç yoktan 3-5 dilim sıcak ekmek yeseydin akşam yemeğinde spor da yapmışsın
Ara fena açıldı ailemi yolculadım dünkü pisboğazlığımın ve tembelliğimin faturasını cumaya kadar ödeyip arayı kapatmam lazım

Harikasın ablam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…