Benim bi arkadaşımda da böyle beyaz akıntı vardı ama ne kanda ne idrarda çıkmıyordu değerler bile geç yükseldi sen bi test yaptırda adet olmazsan bi hafta falan sonra yine yaptırırsın sağlık ocakları bile yapıyo sanırımYa ama bu akıntı 1 haftadan beri var benden çok sizde unut var inşallah Rabbim sizlerle bu mutluluğu paylaşmamı nasip eder. Şimdi yine idrar testi yaptım ama negatif,ben adet bekliyorum da Can'ım umut tok maalesef. Ama sırf siz rahatlayın diye yarın sabah bir kan testi yaptırayım bakalım. Bir şey çıkacağından değil de maksat olmadığı netleşsin diye
HaaaYok kızz ben bebek manyağı deyiliiim...ben o gece rüyasında kkyı yaşayan manyaklardanım
canım hiç bilmiyorum saymadım kaç olmalıAllah allahhh
Neyse hadi hayırlısı yarın ola hayrola kız keklik bide nabız say bakayım kaç çıkıyo
normalde kalp atışın kaç aralığında oluyo
Haklısın kaptanım pilavın diyette hiiçç işi yok bende pişman oldum zaten.Hafta sonu diye biraz tolerans gösterdim ama bidaha menülerime eklemiycem.Menün iyi sayılır canım...o pilavları sevmem hem de 1tabağı oooy derim..ama akşamı çok hafif tutmuşsun...sporun suyun iyi...
Benim de cadım yok tatilim de vardı ama ailem gece Haber verdi geleceklerini 5 gündür süpürge açmamıştım sabah 8de kalkıp önce temizlik yaptım sonra markete gidip alışveriş yaptım sonra da gelip kahvaltıyı hazırladım 11.5 à kadar hepsini yetiştirmek için koşturmaca halinde idim birazdan çıkıyorlar yola geri dönmek ama bu hafta sonu uykum yalan oldu malesef ama keşke her hafta sonu gelseler de ben uyumasam da olurBenim tepemde bi cadım yok ama bende haftanın 7 günü çalıştığım için sabahtan beri ayaktayım.Ah ah ne kıskanırım şu hafta sonu uyayanları.Uyanın uleyyynnnn diyesim var herkese
Bak abla şimdi burda senin o cahil dediyin devr yaşanıyor...burda da sadece özellerde yapılıyor kan testi...Ben sağlıkçı olmama rağmen ne kadar cahilimişiz kan testi falan yoktu zati yada özel yerlerde falan yapılıyordu sanırsam şimdi nekadar şanslısınız herşey var duymadığım yok ovulasyon testi vs vs kendimi kör cahil gibi hissettim.
Olsun tatlım tatlı telaş bunlar.Hem bahaneyle temizliğide halletmişin.Hem kız 8 çokmu erken bi saat değil üzülmeye değmezBenim de cadım yok tatilim de vardı ama ailem gece Haber verdi geleceklerini 5 gündür süpürge açmamıştım sabah 8de kalkıp önce temizlik yaptım sonra markete gidip alışveriş yaptım sonra da gelip kahvaltıyı hazırladım 11.5 à kadar hepsini yetiştirmek için koşturmaca halinde idim birazdan çıkıyorlar yola geri dönmek ama bu hafta sonu uykum yalan oldu malesef ama keşke her hafta sonu gelseler de ben uyumasam da olur
Kaptanım ben de izne ayrılmadan önce hep takımda idim yazan olmayınca Bdv yi keşfetmiştim çok sarıyor beniAyyy kaç saattir telefonum elimde miydem bulandı yaaa.. ben telefon bağımlısı oldum yaa...7.takım bağımlısı.garip olan oki burda kimse olmadığında da başka takımlara topiklere gitmem ki...hep burdayım...işim gücüm yoksa burdayım hep
Heheheh o da doğru tünaydın oldu nerdeyseHmmm...tünaydın o tünaydın olacak...dün ne yaptın nerelerdeydin?menünü yazmayı unutma...cuma cumartesi
Ablacım folik asit kullanıyorum ben de 1 senedir kullanıyorum heralde çocuk konusu için. Doğrusu ben vitaminlerin iştah açışının psikolojik olduğuna inanıyorum. Her gün içip 10 kilo almışlığım da var 10 kilo vermişliğim de var. Bence iştah açma gibi bir durumu yok.yaa dün gece 3 tane vitamin hapı aldım b12 kan hapı subradeyn onlar iştah açarmı bilgisi olan varmıı
Kaptanım kk nın eşim aracılığıyla bana gönderdiği madalyayı gösterdim ya sana aşkolsun koskoca second yazıyordu üstündeBireyselde de mi var?anaam görmedim hiççç.. du bakayım
Bende evlenince çocuk doğurmadan 1 sene de 20 kilo alarak tüm rekorları kırmıştımYani bozuyordum bundan sonra daha dıkkat ederim ne yapayım mısafırlıkler mahvedıyo benı gerci bır ayda dıkkat etmiş olsam daha cok vermiş olurdum kı bunu istemedım oglum hala emıyor cok sıkmadan zayıflamaya karar verdım ama en azından sağlıklı verıyım ömrümde ilk defa dıyet yapıyorum bekarlıkta 55 kıloydum evlenınce olan oldu neyse şimdi tam bir geri dönüş yapıyorum
Bebiş yok ama sabah 6 dan beri ayaktayim
Ayıptır sorması orada bu derecelere girince ne oluyor? Önemli birşey mi?
Kız düşünsene 70 80 kadın arasında ilk 3tesin...az mı?
Nanacım ne yaptın sen azcık börek baklava yiyendinBugün ki menüm;
Sabah; 2 ceviz, 2 yk lor peyniri, domates, salatalık, 3 zeytin ve yeşil çay.
Öğlen; domates çorbası, tavuklu salata.
Oglen 4 gibi, 1 sade türk kahvesi.
Akşam; etli patlıcan yemeği ve 1 kase yoğurt.
1,30 saat tempolu yuruyus + yarım saat spor aletleriyle çalışma.
Su; 2.5 lt.
menümü veriyorum
sSABAH
2 DLM EKMEK
YUMURTA
ZEYTİN PEYNİR
AKŞAM
tavuk salata
ayran
misafirler çoktu masum yiyecek yoktu öğle yiyemedim üstelik annemlere çoçuğu bırakıp 1 saat yürüdüm su içmeye çok dikkat edemedim
çok ama çok mutluyum zafer kazanan komutan gibiyim elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?