Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

meyve yemiyormuydun ablam normalde

Bak abla şimdi burda senin o cahil dediyin devr yaşanıyor...burda da sadece özellerde yapılıyor kan testi...
Açıkçası Aynuram hamilelikte ilgili bir sorun yaşamadan pat diye hamile kaldım bidaha da hiç çocuk için mücadele etmediğinden ilgi alanıma girmedi belkide ama ozaman lar yoktu kan testi hiç bakılmıyor şimdi

Nanacım akşam 2 bardak ayran vardı unutmuşum yazmayı Bir de çiğ köftenin yanında 3-4 yaprak marul yedim. Pilav ve çiğ köfte yemiş olmam moralimi bozdu suçlarımı yazmaya odaklanmışım zararsız olanları yazmamışım. Kahvaltıda da bir avuç maydanoz ve domates de yedim acele edeyim listeyi vereyim derken eksik yazmışım hep kusura bakmayın

AYNURA canım şikayetçiyim takım yardımcısının yediklerine bak esefle kınıyorum seni Peri duvarına tükürecem dislayacagim hiç şansın yok

Heeyyy maşallaaaahhh midende şuan süt ve süt ürünleri doldu

Sana 3 inek alacam fatmam anca doyarsın masallah
Tühhh ya kötü olmuş bir saat daha uyumak vardı
Ta sorma xperim saati unutmusum

Kendi milleti tehtid ediyo gidip mıhlama yiyo ooooooo
Peri özel takipdesin ona göre ye bakimde görelim

Perim akupunktura aramı verdin ???

Bu daha iyi birşey takipte kalın

Evet akupunktura gitmiyorum uzun süredir, hep başlayayım diyorum ama sık sık başka işler çıkıyo, gidemeyince de çok uzun aralıklarla gitmek istemiyorum bi faydasını göremiyorum o zamanda

Çıktım kaptanım durum kötü idi ama cumaya telafi edeceğim hedefim 62. 60lardan hemen kurtulmak istiyorum. Annem popomdan gözlerini alamadı ne kadar güzel vermişsin yüzün zayıflamamış sadece popon gitmiş çok yakışmış didi
Çeyizlik saten pijama takımlarımın altları olmuyordu cuma akşam denedim içine giriyorum hala dar ama onları geniş geniş giyecek hale gelmiş olacağım ocağa kadar
Özetle cumaya kadar toparlayacağım önce kendim sonra takımım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…