meyve yemiyormuydun ablam normaldekızlar bugün diyetisyen bi akrabamız vardı annemin aşure gününe oda geldi annem konuyu açtı bayaği zayıfladığimi söyledi eskiden hastasıydım 18 kilo vermş 104 kadar düşmüştüm yeme düzenimden yaptıklarımdan bahsettim srnce sağlıklımıyım dedim nekadar vedin dedi en yüksek kilomdan 36 yazın başından beri 26 kilo dedim çok güzel dedi gel dr görüştüreyim tahlillerini yapıp kasına yağina bakalım dedi inşallah çarşamba sabahı gideceğim 99 olunca gitmeyi düşünüyordum saçım çok dökülüyor diyince hemen gel dedi çinkon azalmış olabilir diye ayy ne çok yazdım ayrcaaeben haklıymışsın canım meyve konusunda uyardı yemen lazım diye vitamin alıyorum dedim meyvede tek vitamin yok başka şeylerde söyledi onları vücütün alması gerek diye normel olarak 3 meyve yemeliymişim ama şimdi 3 yersen kilon durabilir 1 taneyle başla 10 GÜNDE de bir artır dedi canlarım çook yazdım kusyra bakmayı hepinize HAYIRLI GECELER
Açıkçası Aynuram hamilelikte ilgili bir sorun yaşamadan pat diye hamile kaldım bidaha da hiç çocuk için mücadele etmediğinden ilgi alanıma girmedi belkide ama ozaman lar yoktu kan testi hiç bakılmıyor şimdiBak abla şimdi burda senin o cahil dediyin devr yaşanıyor...burda da sadece özellerde yapılıyor kan testi...
Nanacım akşam 2 bardak ayran vardı unutmuşum yazmayıMenun kötü değil azcik eksik.
Öğlen en azından kahvaltı tarzı birşeyler atistirsaydin (salata olurdu mesela). akşam da yoğurt ekleseymissin keşke, bakınca akşamın fazla gibi duruyor ama aslında yeterli -ki porsiyonlarina gore az bile sayilir da neyse- ve yanına yoğurt ve\veya salata çok rahat eklenebilir.
Akşam aranda elma yerine süt denersen bağışıklık sistemin daha iyi çalışır incir+ceviz+ süt (bugün kesin akşama bunu yapacağım bende.)
Spora gelince diğer günler yaptıklarına beş dakika eklersen sanırım aynı temponu yakalamış olursun
Tünaydın demeye yetiştim ancak ablaHepinize günaydın hayırlı sabahlar herşey gönlünüzce olsun.
AYNURA canım şikayetçiyim takım yardımcısının yediklerine bak esefle kınıyorum seni Peri duvarına tükürecem dislayacagim hiç şansın yokHeheheh o da doğru tünaydın oldu nerdeysedün valla bütün gün evdeydim sadece sabah lazere, akşama doğruda kuaföre gittim
Menümüde hatırladığım kadarıyla yazayım.
Cuma
sabah:
2 yumurtalı omlet
peynir
yarım simit
öğle ve akşam biraz birleşik gibi oldu sabah geç kahvaltı yaptım sabah doktordaydım
mıhlama :)
2 lt kadar su içtim diye hatırlıyorum. 10500 adım attım (92 dk yürümüşüm)
cumartesi:
sabah:
2 yumurtalı omlet
peynir
yarım simit
öğle
6 köfte
az patates kavurması
akşam:
tost ekmeğinde peynirli tost
2 haşlama yumurta
2,5 lt su içtim. 6500 adım atmışım (55 dk yürümüşüm)
Yemek saatleri ve içerikler pekte olmadı bana göre çorba oldu resmen
Heeyyy maşallaaaahhhBiri beni durdursun lütfen 2 koca kase yoğurt bir koca bardak ayran ve 2 kibrit kutusu süzme peynir yedim nedir bu süt ihtiyacım anlamadim ayrıca bunları az melemen 2 dilim çavdar ekmeği bol salatalık domates ve 10 kadar acı kırma tam olgunlaşmayan bir zeytinle yedim peri bana bir el at hele kız cadı
Tühhh ya kötü olmuş bir saat daha uyumak vardıSaatlerin geri alınacağını niye hatırlamadığım kizlarnöbete erken geldim
Aynını ben yazacaktım yasemin diline sağlıkAYNURA canım şikayetçiyim takım yardımcısının yediklerine bak esefle kınıyorum seni Peri duvarına tükürecem dislayacagim hiç şansın yok
Canim benim annenler gelmiş ne kadar sevindim senin adına insana moral oluyor gelip gitmeleri demi?Tünaydın demeye yetiştim ancak abla
Haklısın perim hatta inegi bulsam onu da yiyecektim o kadar gözüm döndüHeeyyy maşallaaaahhhmidende şuan süt ve süt ürünleri doldu
AYNURA canım şikayetçiyim takım yardımcısının yediklerine bak esefle kınıyorum seni Peri duvarına tükürecem dislayacagim hiç şansın yok
Aynını ben yazacaktım yasemin diline sağlık
Hakketti demi bacimAynını ben yazacaktım yasemin diline sağlık
Kendi milleti tehtid ediyo gidip mıhlama yiyo oooooooHakketti demi bacim
Haklısın perim hatta inegi bulsam onu da yiyecektim o kadar gözüm döndü
Sana 3 inek alacam fatmam anca doyarsın masallahBiri beni durdursun lütfen 2 koca kase yoğurt bir koca bardak ayran ve 2 kibrit kutusu süzme peynir yedim nedir bu süt ihtiyacım anlamadim ayrıca bunları az melemen 2 dilim çavdar ekmeği bol salatalık domates ve 10 kadar acı kırma tam olgunlaşmayan bir zeytinle yedim peri bana bir el at hele kız cadı
Ta sorma xperim saati unutmusumTühhh ya kötü olmuş bir saat daha uyumak vardı
Kendi milleti tehtid ediyo gidip mıhlama yiyo ooooooo
Peri özel takipdesin ona göre ye bakimde görelim
Perim akupunktura aramı verdin ???
Çıktım kaptanımCanım akşam yemeyini sana yakıştıramadım...karbonhidrat olmuş hep...pilav çiğ köfte mercimek çorbası hiç olmamış...ama bugün telafi edeceyine inanıyorum...keşke bugün tartıya çıksaydın...
Kendi milleti tehtid ediyo gidip mıhlama yiyo ooooooo
Peri özel takipdesin ona göre ye bakimde görelim
Perim akupunktura aramı verdin ???
Perişko ablalarım çok haklı...çok kötü menün...senin galiba kaptan yardımcılığına dönmeye niyetin yok...yok bence yapma o kadarını, altın yumurtlayan tavuğu kesmek gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?