Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O salladığın şey sütyen biliyonmu
E zaten sana da bu yakışır...bugün iyi gidiyorsun deyilmi?

Ben de geçen gün @fatmanurkaya abla ile yazışıyordum rüyamda ama konu neydi hatırlayamadım uyandığımda
Xperim seni görmek istiyorum ben yaaa...resmini profile koysan ya.. ya da istagramın falan varsa bakayım ordan .ha bi de nanacım seni de...bi de kekliyimi de...instagramın varsa bana arkadaşlık atın.ismim nurafo.
@nananais keklik_58

Olsun tatlım tatlı telaş bunlar.Hem bahaneyle temizliğide halletmişin.Hem kız 8 çokmu erken bi saat değil üzülmeye değmez
Ben hafta sonları 12-1 de kalkarım normalde o da eşim eğer evde ise daha da gece sarkar o kalkıp kahvaltıyı hazırlayana kadar çıkmam yataktan gerekirse ölü taklidi yaparım benim için çok erkendi yani

Yok kaptanım instagram facebook hiçbirini kullanmıyorum ben ama tel vermiştim ya sana vats apta profil resmimin çıkması lazımdı çıkmadı mı ki?

Yaa sabahtan kəzım uyusada uyusam diye hayalink kurdum.uyudu benden uzandım.daha 30dakika olmadı öksürerek uyandı...sonra eline çizgifilm verdim yeniden uyuycaktım ki kocam geldi kalkıp çocuğa baksana...gıcık şeyyy...sanki elimi çene koyup sürekli onu izlemeliyim...çok sinirlendim ya.zaten gezmeye gidelim dedim götütmedi kızgınım çok...şimdi de namazımı kılıp yemek yapıcam görüşürüz...

Yok kaptanım instagram facebook hiçbirini kullanmıyorum ben ama tel vermiştim ya sana vats apta profil resmimin çıkması lazımdı çıkmadı mı ki?
Tel.numaralarını rahatsızlık duymayasınız diye telefonuma eklemedim canım.gerekli zamanlar için aldım...

Canim benim annenler gelmiş ne kadar sevindim senin adına insana moral oluyor gelip gitmeleri demi?
Evet Yasemin abla hem de nasıl! Ben de kendi kendime onu düşünüyordum insan kaç yaşına gelirse gelsin ana babasının küçük yavrusu oluyor. Onların sevgisine şefkatine ihtiyaç duyuyor .. Bir de çocuk konusunda yengemin saçmalıklarına sessiz kaldıkları için kırgındım onlara.. Gönlümü almak için moralimi düzeltmek için kalkıp gelmişler!
Elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz diye düşündürttüler beni. Çok şükür ailem sağ sağlıklı evim yuvam huzurlu.maddi anlamda tüm sıkıntılarımızı aştık. Çok şükür Rabbime çok şükür bu günlerime
Artık bebek de ne zaman istiyorsa gelsin..

Allah eksikliklerini göstermesin insanın anne babasının kıymetini kaybedince değil yaşarken bilmesi gerekiyor ama çoğumuz bunu kaybedince anlıyoruz .
Valla xperim seni çok iyi anlıyorum gurbeteyken onları görmek bir çocuğun küçük bir şekere nasıl sevinir aynen öyle dünyadaki tüm şekerler sevinmiş gibi sevindiriyor
İnşallah birgün hepimiz anlaşır koyarız resimleri profillere

Biri beni dürtsun artık hala seyahat çantaları duruyor çamaşır misafir takımları yıkanacak nasıl bir tembellik anlamadım valla ben bi baktirayim hormonlara en iyisi oy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…