Ben de geçen gün @fatmanurkaya abla ile yazışıyordum rüyamdaOh demekki bi manyak ben deyilmişim
O salladığın şey sütyen biliyonmuÇıktım kaptanımdurum kötü idi ama cumaya telafi edeceğim hedefim 62. 60lardan hemen kurtulmak istiyorum. Annem popomdan gözlerini alamadı ne kadar güzel vermişsin yüzün zayıflamamış sadece popon gitmiş çok yakışmış didi
Çeyizlik saten pijama takımlarımın altları olmuyordu cuma akşam denedim içine giriyorumhala dar ama onları geniş geniş giyecek hale gelmiş olacağım ocağa kadar
Özetle cumaya kadar toparlayacağım önce kendim sonra takımım için
Xperim seni görmek istiyorum ben yaaa...resmini profile koysan ya.. ya da istagramın falan varsa bakayım ordan .ha bi de nanacım seni de...bi de kekliyimi de...instagramın varsa bana arkadaşlık atın.ismim nurafo.Ben de geçen gün @fatmanurkaya abla ile yazışıyordum rüyamdaama konu neydi hatırlayamadım uyandığımda
Ben hafta sonları 12-1 de kalkarım normaldeOlsun tatlım tatlı telaş bunlar.Hem bahaneyle temizliğide halletmişin.Hem kız 8 çokmu erken bi saat değil üzülmeye değmez
Saten pijama takımından bahsedince üstüne ancak sütyen sallanır amaO salladığın şey sütyen biliyonmu
E zaten sana da bu yakışır...bugün iyi gidiyorsun deyilmi?
Yok kaptanım instagram facebook hiçbirini kullanmıyorum ben
Tel.numaralarını rahatsızlık duymayasınız diye telefonuma eklemedim canım.gerekli zamanlar için aldım...Yok kaptanım instagram facebook hiçbirini kullanmıyorum benama tel vermiştim ya sana vats apta profil resmimin çıkması lazımdı çıkmadı mı ki?
Evet Yasemin abla hem de nasıl! Ben de kendi kendime onu düşünüyordum insan kaç yaşına gelirse gelsin ana babasının küçük yavrusu oluyor. Onların sevgisine şefkatine ihtiyaç duyuyor .. Bir de çocuk konusunda yengemin saçmalıklarına sessiz kaldıkları için kırgındım onlara.. Gönlümü almak için moralimi düzeltmek için kalkıp gelmişler!Canim benim annenler gelmiş ne kadar sevindim senin adına insana moral oluyor gelip gitmeleri demi?
Haklısın perim hatta inegi bulsam onu da yiyecektim o kadar gözüm döndü
Koyayım resmimi o zaman Gümüşhane de olan yok zaten deşifre olmam mümkün değilBizde görmek istiyoruz
Allah eksikliklerini göstermesin insanın anne babasının kıymetini kaybedince değil yaşarken bilmesi gerekiyor ama çoğumuz bunu kaybedince anlıyoruz .Evet Yasemin abla hem de nasıl! Ben de kendi kendime onu düşünüyordum insan kaç yaşına gelirse gelsin ana babasının küçük yavrusu oluyor. Onların sevgisine şefkatine ihtiyaç duyuyor .. Bir de çocuk konusunda yengemin saçmalıklarına sessiz kaldıkları için kırgındım onlara.. Gönlümü almak için moralimi düzeltmek için kalkıp gelmişler!
Elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz diye düşündürttüler beni. Çok şükür ailem sağ sağlıklı evim yuvam huzurlu.maddi anlamda tüm sıkıntılarımızı aştık. Çok şükür Rabbime çok şükür bu günlerime
Artık bebek de ne zaman istiyorsa gelsin..
şükür ablam nikahda giydiğim bol geliyordur muhtemelen denemedim amaBir gün bende gelinligim giyecem dermisimbacağım bilem sığmaz bunada şükür .
Kız benim gelinlik buradaki en zayıf kişiye olmazşükür ablam nikahda giydiğim bol geliyordur muhtemelen denemedim amaannemin gelinliği de tam bana göre oldu
Saçının sarı hali buydu şimdi koyu kahverengi saçım ama eşimin olmadığı resim bulamadım ablaXperim gördüm tam tahmin ettiğim gibisin
Abla sen de fazla çıtır missin evlenirken suç bizde miKız benim gelinlik buradaki en zayıf kişiye olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?