Yalnız foto çektiremiyorsun galiba cadıSaçının sarı hali buydu şimdi koyu kahverengi saçım ama eşimin olmadığı resim bulamadım ablabir de köpeklinin keçili versiyonu var tek olduğum :)
Hadi ya abla 45 eder o kilo sen ne yaptın yaaaHe sorma fatmam ya bu kilomdan 20 kilo az
Ayyy gelinlikli resmimi atayım asıl orda 57 kiloyum ama heyyy gidi günlerKız benim gelinlik buradaki en zayıf kişiye olmaz
Kuzu ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalar
Ya olanlar hep eski halim valla kilo aldığım zamanlarda çekilmiş resmim yok demekki beğenmeyince kendimi bilinç altı hiç objektif karşısına çıkmak istememişYalnız foto çektiremiyorsun galiba cadıbenim hiç fotom yok son zamanlarda hiç de sevmem zaten
Benim de aynen canım yaYa olanlar hep eski halim valla kilo aldığım zamanlarda çekilmiş resmim yok demekki beğenmeyince kendimi bilinç altı hiç objektif karşısına çıkmak istememiş
Teşekkür ederim kozacım ya
Çalışıyorum ablam şuan fizik çalışıyorum kafam bir milyooon sen anlarsın beniKuzu ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalarbenim küçük kuzu da ders çalışıyormus odaya mandalina stok yapmışlar
Aslında hep 47 kiloydum düğün zamanı 45 kilo olmustum. Canım bende çok zayıf misim))))Hadi ya abla 45 eder o kilo sen ne yaptın yaaa
Maşallah canim yaaa hakkaten de pek çıtırmissin .Teşekkür ederim kozacım yaresmen birinin profil resmini koysana demesini beklemişim bütün albümü koydum sırayla
Hadi sen de koy yasom gelinlikli halini merak ettimAslında hep 47 kiloydum düğün zamanı 45 kilo olmustum. Canım bende çok zayıf misim))))
Çok güzel olmussun xperim gelinlikle
İyk ya fizik deme bana bir de mühendis oldum sozde ne sinir olurdum ama müfredat değişmiş bu sene en kolay sene diyorlar ne görüyorsunuz bilmiyorum ki şimdiÇalışıyorum ablam şuan fizik çalışıyorum kafam bir milyooon sen anlarsın beniOoo valla super yapmışlar mandalina çok iyi gidiyo dersle
Ay abla 45 kilo ben en son ilkokulda idim sanırımAslında hep 47 kiloydum düğün zamanı 45 kilo olmustum. Canım bende çok zayıf misim))))
Kız gelinliği kaçırdım bi daha koy bakayımAslında hep 47 kiloydum düğün zamanı 45 kilo olmustum. Canım bende çok zayıf misim))))
Hım işteyim firuze m nerden bulayım 23 sene önce ki resmi telefonda yoktukiHadi sen de koy yasom gelinlikler halini merak ettim
Tamam canım koyuyorumKız gelinliği kaçırdım bi daha koy bakayım
Tamam görcem o resmi ama ...Hım işteyim firuze m nerden bulayım 23 sene önce ki resmi telefonda yoktukitelde resmim olsun evde hatırlat tek çeker koyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?