Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saçının sarı hali buydu şimdi koyu kahverengi saçım ama eşimin olmadığı resim bulamadım abla bir de köpeklinin keçili versiyonu var tek olduğum :)
Yalnız foto çektiremiyorsun galiba cadı benim hiç fotom yok son zamanlarda hiç de sevmem zaten

Yalnız foto çektiremiyorsun galiba cadı benim hiç fotom yok son zamanlarda hiç de sevmem zaten
Ya olanlar hep eski halim valla kilo aldığım zamanlarda çekilmiş resmim yok demekki beğenmeyince kendimi bilinç altı hiç objektif karşısına çıkmak istememiş

Kuzu ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalar benim küçük kuzu da ders çalışıyormus odaya mandalina stok yapmışlar
Çalışıyorum ablam şuan fizik çalışıyorum kafam bir milyooon sen anlarsın beni Ooo valla super yapmışlar mandalina çok iyi gidiyo dersle

Teşekkür ederim kozacım ya resmen birinin profil resmini koysana demesini beklemişim bütün albümü koydum sırayla
Maşallah canim yaaa hakkaten de pek çıtırmissin .
Ben hep bu kilolardayim evlendiğimde 68 kg idim o yüzden zor gidiyor benim kilo heralde. Vücut alıştığı kiloyu veremiyo bi türlü

Çalışıyorum ablam şuan fizik çalışıyorum kafam bir milyooon sen anlarsın beni Ooo valla super yapmışlar mandalina çok iyi gidiyo dersle
İyk ya fizik deme bana bir de mühendis oldum sozde ne sinir olurdum ama müfredat değişmiş bu sene en kolay sene diyorlar ne görüyorsunuz bilmiyorum ki şimdi ama fen lisesi derdini iyi bilirim

Aslında hep 47 kiloydum düğün zamanı 45 kilo olmustum. Canım bende çok zayıf misim))))
Çok güzel olmussun xperim gelinlikle
Ay abla 45 kilo ben en son ilkokulda idim sanırım maşallah ya o nasıl bir zayıflıktır.. Hedefim senin o halinin yanından geçmiyor bile
Sağol ablacım severek evlenen her gelin çok güzel oluyor bence içinin mutluluğu dışına vuruyor insanın o zaman çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…