Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında boy kriterlerine göre benim 47 kilo olmam lazım ama benim öyle bir hayalim yok 58 60 olsam bayram edecem

Çekingen değilimdir normalde ama sanal ortamda insanların yüzlerini, mimiklerini görmediğimden midir bilmem, içine giremiyorum grubun.Sanal ortamda kendimi bırakıp rahat konuşamıyorum.Ne sana ne de guruptaki başka birine kesinlikle kırılmadım.Kendime inandığım ilk an yeniden sıkı sıkı sarılacağım. Sen de kaybolma lütfen bir yerlere.

Benim oğlanın derdi ne bugün anlamadım resmen konuşmayı öğrenmeye çalışıyor binbir tonda miyavliyor. @xperiaz senin kız ne alemde bunları tanıştırsak mi ne etsek
Oooo onun derdi benim ki gibi bir kız bulmaktır bence benimki uyukluyor sırt üstü yatmış. Kızım daha çok küçük ama 8-9 aylık falan. Seneye tanıştıralım onları ama çocukların velayetini paylaşmak şartı ile 6-7 yavru yaparsa eşim kedilerle birlikte beni de evden atar

Kuzum daha iyi ya görmeden bir sürü arkadaşın oluyor yaz sen de içinden geçenleri bak biz temizlik tembellik kedi çocuk ne varsa yazıyoruz ay bu arada kedi annesi tembel bir kadın olduğumun farkına vardım böylece

Benim oğlan 18 aylık oldu sarı tekir ama çok yakışıklı ama senin kız az daha büyüsün biz alırız torunları erkek tarafı olarak yapacak birşey yok ama benim eşim kabul eder de kaynana bizi evden sürer ya da terk eder galiba

Canım bak Şu an çektim bunu yatma şekline bak

İyk ya fizik deme bana bir de mühendis oldum sozde ne sinir olurdum ama müfredat değişmiş bu sene en kolay sene diyorlar ne görüyorsunuz bilmiyorum ki şimdi ama fen lisesi derdini iyi bilirim
Yok ablam ya sınavda basınç ve kaldırma kuvveti var ama sorular kazık tabii Aslında beden dersinden aldığın puanla fizik aynı etkiliyo karneyi ama ygslys de fizikten 44 soru var

Yok ablam ya sınavda basınç ve kaldırma kuvveti var ama sorular kazık tabii Aslında beden dersinden aldığın puanla fizik aynı etkiliyo karneyi ama ygslys de fizikten 44 soru var
Kiyamam kuzum benim valla ne diyeyim haklısın bedenle fizik aynı ama sınavda tam tersi. Size kadar sınav iki kere daha değişir şimdiden merak etme ben severdim basıncı hem de çok magnetizma sevmezdim ben

Ayyy çok tatlı ya Ya ben de istiyorum Böyle beyaz bir kedi. Bizim muhabbet kuşumuz var bir de kedimiz olsun Ama annemm eve almam evlenince al diyo
Kozacım benim annemde almıyordu ya tüyü dökülüyor diye. bunu da yavruyken eve sokmadı ankaradan kucağımda getirmiştim kendi evimize geçiyorken annemgile uğradık ne yaptıysam almadı eve balkona koydurdu 10 dakika için. Ünide eve çıkarsan o zaman alırsın belki ilk kedimi ünide almıştım bende

Ayyy çok tatlı ya Ya ben de istiyorum Böyle beyaz bir kedi. Bizim muhabbet kuşumuz var bir de kedimiz olsun Ama annemm eve almam evlenince al diyo
Valla benim annmde izin vermedi kediye uzun zaman su kaplumbağam vardı biri öldürdü bir daha almadım ben de. Büyük kardeşim birlikte yaşarken ikimiz ya ben ya kedi dedi alamadım şimdi de kv istemiyor ama bu sefer vermem oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…