Aslında boy kriterlerine göre benim 47 kilo olmam lazım ama benim öyle bir hayalim yok 58 60 olsam bayram edecemAy abla 45 kilo ben en son ilkokulda idim sanırımmaşallah ya o nasıl bir zayıflıktır.. Hedefim senin o halinin yanından geçmiyor bile
Sağol ablacım severek evlenen her gelin çok güzel oluyor bence içinin mutluluğu dışına vuruyor insanın o zaman çünkü
Gördüm maşallah çok yakismis allah bozmasınTamam canım koyuyorum
Tamam Emine cim nedemek kara kuru bi hatunTamam görcem o resmi ama ...
Abla çekince bana da heber edin çok merak ettim.. Ayyy sizlerde koysanıza ya herkesi merak ediyorum bendeHım işteyim firuze m nerden bulayım 23 sene önce ki resmi telefonda yoktukitelde resmim olsun evde hatırlat tek çeker koyarim
Çekingen değilimdir normalde ama sanal ortamda insanların yüzlerini, mimiklerini görmediğimden midir bilmem, içine giremiyorum grubun.Sanal ortamda kendimi bırakıp rahat konuşamıyorum.Ne sana ne de guruptaki başka birine kesinlikle kırılmadım.Kendime inandığım ilk an yeniden sıkı sıkı sarılacağım. Sen de kaybolma lütfen bir yerlere.eminecim teşekkür ederim düşüncelerin için evet seninle başlangıcımız pek iyi olmadı ama ben senin hasas alıngan ve çekingen biri olduğunun kanısına vardım burda kimseyi kırmak incitmek gibi düşüncem olamaz çünkü diyet işi moral gereketirir genelde olumsuz yorum yapsamda kimseyi üzmek için yapmam çünkü bende alıngan bir yapıya sahibim seni kırıp üzdüysem yeniden özür dilerim.ve bu yolda lütfen kendine inan ve başar lütfen kendin için yolun açık olsun.
Oooo onun derdi benim ki gibi bir kız bulmaktır benceBenim oğlanın derdi ne bugün anlamadım resmen konuşmayı öğrenmeye çalışıyor binbir tonda miyavliyor. @xperiaz senin kız ne alemde bunları tanıştırsak mi ne etsek
Kuzum daha iyi ya görmeden bir sürü arkadaşın oluyor yaz sen de içinden geçenleri bak biz temizlik tembellik kedi çocuk ne varsa yazıyoruzÇekingen değilimdir normalde ama sanal ortamda insanların yüzlerini, mimiklerini görmediğimden midir bilmem, içine giremiyorum grubun.Sanal ortamda kendimi bırakıp rahat konuşamıyorum.Ne sana ne de guruptaki başka birine kesinlikle kırılmadım.Kendime inandığım ilk an yeniden sıkı sıkı sarılacağım. Sen de kaybolma lütfen bir yerlere.
Ne kara kurusu yaaaTamam Emine cim nedemek kara kuru bi hatun
Benim oğlan 18 aylık oldu sarı tekir ama çok yakışıklıOooo onun derdi benim ki gibi bir kız bulmaktır bencebenimki uyukluyor sırt üstü yatmış. Kızım daha çok küçük ama 8-9 aylık falan. Seneye tanıştıralım onları ama çocukların velayetini paylaşmak şartı ile 6-7 yavru yaparsa eşim kedilerle birlikte beni de evden atar
Ya eminem yasemin ablamin klasik mütevazı halleri herkes inanıyor valla bir bilse 25lik gibi gezdiğini havasından gecilmez bırak böyle kalsınNe kara kurusu yaaa
Taş gibi hatun oldun şimdi sen masallah
Darısı benim başıma
Eminem o kedi de senin mi yoksaNe kara kurusu yaaa
Taş gibi hatun oldun şimdi sen masallah
Darısı benim başıma
Canım bak Şu an çektim bunu yatma şekline bakBenim oğlan 18 aylık oldu sarı tekir ama çok yakışıklıama senin kız az daha büyüsün biz alırız torunları erkek tarafı olarak yapacak birşey yok ama benim eşim kabul eder de kaynana bizi evden sürer ya da terk eder galiba
Yok ablam ya sınavda basınç ve kaldırma kuvveti var ama sorular kazık tabiiİyk ya fizik deme bana bir de mühendis oldum sozde ne sinir olurdum ama müfredat değişmiş bu sene en kolay sene diyorlar ne görüyorsunuz bilmiyorum ki şimdiama fen lisesi derdini iyi bilirim
Yerim ben onu ya maşallah çok şeker. Benimki de dayanamadım yatak odasına aldım şimdi teli ısırıyor bırak diye gobegim küçülunce paşa da aynı zamanda büyüdü yer bulamıyor yatacak
Ayyy çok tatlı ya
Adı ne minnosun benim oğlan asfar
Kiyamam kuzum benim valla ne diyeyim haklısın bedenle fizik aynı ama sınavda tam tersi. Size kadar sınav iki kere daha değişir şimdiden merak etmeYok ablam ya sınavda basınç ve kaldırma kuvveti var ama sorular kazık tabiiAslında beden dersinden aldığın puanla fizik aynı etkiliyo karneyi ama ygslys de fizikten 44 soru var
Kozacım benim annemde almıyordu ya tüyü dökülüyor diye. bunu da yavruyken eve sokmadı ankaradan kucağımda getirmiştim kendi evimize geçiyorken annemgile uğradık ne yaptıysam almadı eve balkona koydurdu 10 dakika için. Ünide eve çıkarsan o zaman alırsın belki ilk kedimi ünide almıştım bendeAyyy çok tatlı yaYa ben de istiyorum Böyle beyaz bir kedi. Bizim muhabbet kuşumuz var bir de kedimiz olsun Ama annemm eve almam evlenince al diyo
Valla benim annmde izin vermedi kediye uzun zaman su kaplumbağam vardı biri öldürdü bir daha almadım ben de. Büyük kardeşim birlikte yaşarken ikimiz ya ben ya kedi dedi alamadım şimdi de kv istemiyor ama bu sefer vermem oğlumuAyyy çok tatlı yaYa ben de istiyorum Böyle beyaz bir kedi. Bizim muhabbet kuşumuz var bir de kedimiz olsun Ama annemm eve almam evlenince al diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?