Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adı ne minnosun benim oğlan asfar
Prenses benim kızın adı. Ben gündüzleri dışarı çıkarıyorum onu ilçedeyiz ya zaten etraf hep kedi dolu gidiyor oynuyor akşam ben işten geliyorken de "prenses " diye seslenince koşup geliyor bütün mahalle tanıyor kızımı artık bazen sesime cevap vermeyince etraftaki ev sahipleri söylüyor şu tarafa gitti diye
Asfar ne ki? Çok aradın mı kız bu ismi

Benim de 3 su Kaplumbağası, 2 muhabbet kuşu, 1 balık, 3 de kedim oldu. Kaplumbağalar malesef misafir çocukların darp etmesi ile öldü. Balık 2.5 senedir yaşıyor. Kuşun biri firar etti, öbürü hastalanıp öldü. Kedilerin de 2 sini ben yokken ev arkadaşım ve annem dışarı salmıştı...

Canım biz buradayız kendini bırakmana izin vermeyizzz...kendine,motivasyonuna güven lütfen...senin kilonda haftaya 2kilo bile verile bilir kuzum...çok daha düzenli menüler bekliyorum senden

bakalım bılmıyorum ne kadar olur ben elımden gelenı yapıyorum er ya da gec sonuç alacağım. lstemi yazdım astım dolabıma uygulyrm :)

Sabah : limonlu ılık su (07:00)
Kahvaltı : müsli süt (07:30)
sonra saat 09:00 kadar uyudum,uyandım dışarı cıktım dağ başı gıbıydı gıttıgım yer Allahtan yanımda etıform ve fıstık vardı onlardan yedim öğlen
14:30 gibi eve geldim peynirli salata 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim
Ara : kayısılı yoğurt
Akşam : Fasülye kavurması yanına ufak bi salata yaparım
Yatmadn önce : pul biberli limonlu yoğurt

Benim burası apartman komşular izin vermez inip çıkmasına benim oğlan apartman bebesi anlayacağın maalesef. Evet çok aradım isim 15 gün kadar hatta eksinin tüm kedi isimlerini okudum. Benim profil fotom benim oğlan. Sarı olduğu için google translate den tüm sarı kelimesinin tecrübelerini dinledim arkadaşlara sordum falan benim eşim arap ona da sordum o zaman evli değildik en güzel arapcasi geldi kulağıma asfar arapca sarı demek

bızde bı heycanla kuş aldık öldü çok uzuldum papağandı okynca aklıma geldi çok etkılenıyorum ben cok uzuluyorum eşim bı daha alalım dedi yok dedım belkı orda yaşardı biz aldık öldü belkide yaşam hakkını elinden almış gıbı hissettim

Üzüldüm canım ya benim de küçükken kedilerim vardı evimiz bahçeli idi. Sonra dağ tavsani yavrusu bulmuştuk bir gece yaşadı çok üzüldüm. Kuş nedense almadım hiç ama balık sevmiyorum ben sevemedim bir türlu ama eşim meraklı belki alır

Ahhh canım çok isterdim bi kedim olsun ama eşim asla istemiyor evde kedi.

Ama küçükken buna benzer bi kedim vardı dombili idi adı
Evet ya biri istemeyince çok zor bizim de kv istemiyor garibim banyoda yaşıyor bu ara benim de vardı küçükken ikiz kedilerim hatta fotolarimiz bile vardı. Ah çocukluk ahhh

Bence öyle düşünme tabiki iklim şartları çok önemli ama onların da bir eceli var bence

Evet ya biri istemeyince çok zor bizim de kv istemiyor garibim banyoda yaşıyor bu ara benim de vardı küçükken ikiz kedilerim hatta fotolarimiz bile vardı. Ah çocukluk ahhh
Ben de çok üzülüyorum hayvan sadece evde bir odada hapis gibi geliyor öyle olunca. Başta dışarıya çıkarınca eşim kızdı pirelenir hastalık getirir falan diye açtım bütün makaleleri okudum aşısı oldukça bişey olmayacağına inandı şimdi benden daha düşkün zaten kaynanam da çok çekinir benden Prensesimi ne kadar sevdiğimi biliyor geldiğinde psst bile demiyor sağolsun.
Benim de tek derdim işe giderken yürüyerek gidemiyorum takip ediyor beni arabaya binince araba sesinden korkup uzaklaşıyor 5 dklık yürüme yolu hergün araba ile gidiyorum kedi ile gitmemek için

Bizim ne kadar kedimiz oldu sayısını unuttum. Evimiz bahçeliydi sizinki gibi. Her sene doguruyodu 4 tane baya çoktu.annemler uzaklara götürüyolardi biraz büyüyünce
kimisi geri geliyodu.
Sivas'ta üniversitede okurken ordan kedi getirmiştim konyaya otobüsle miyavlaya miyavlaya.
Çok seviyorum kedileri

Benimki tembel kapıdan dışarı adım atmaz balkona bile çıkmaz canı kıymetli oğlumun ama gelse seninle kaybolur mu yolda? Ne güzel arkadaşlık ederdi sana

Kedi sevilmez mi canım ya kedi candir can peygamber efendimiz bile tescil etmiş temizliğini

Benimki tembel kapıdan dışarı adım atmaz balkona bile çıkmaz canı kıymetli oğlumun ama gelse seninle kaybolur mu yolda? Ne güzel arkadaşlık ederdi sana
Yok kaybolmaz odama kadar gelir peşimden ama iş yeri toplum sağlığı merkezi haberlere manşet oluruz sağlık merkezinde skandal! Kurumda kedi geziyor! Falan gibi başlıklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…