Bugünki menün fena deyil canım...suyumu sporunu göremedim...bakalım bılmıyorum ne kadar olur ben elımden gelenı yapıyorum er ya da gec sonuç alacağım. lstemi yazdım astım dolabıma uygulyrm :)
Sabah : limonlu ılık su (07:00)
Kahvaltı : müsli süt (07:30)
sonra saat 09:00 kadar uyudum,uyandım dışarı cıktım dağ başı gıbıydı gıttıgım yer Allahtan yanımda etıform ve fıstık vardı onlardan yedim öğlen
14:30 gibi eve geldim peynirli salata 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim
Ara : kayısılı yoğurt
Akşam : Fasülye kavurması yanına ufak bi salata yaparım
Yatmadn önce : pul biberli limonlu yoğurt
Canım geçmiş olsun burada yel deriz biz soğuktan olmuş olabilir. Sizin oralarda yakı var mi ki ya da mentollu krem çok ise yarar. Bu arada şaka bir yana ablalara takılıyoruz yaşlı diye ama asıl biz dökülüyoruz 25-30 grubu? Ne dersin kaptanSırtım deli gibi ağrıyor...göğsümü sıkıştırıyor ağrısı...yarın doktora gidicem inşallah...nefes alınca kesiliyor ağrıdan
Gitmeeee
Gittim geldim bile kaptanım vicdan azabım mide bulantısı olarak geri dönmüşResmini koysan ya ben göremediiiimmm
tüküürr yaa tamamDün okadar resim attım kıskansın diye nerde habire ye bilemiyorum hazırlan lama aldım senin duvara tukurecek
yaa hayıır ya gaza gelme bakma sen bunlaraPerişko ablalarım çok haklı...çok kötü menün...senin galiba kaptan yardımcılığına dönmeye niyetin yok...
Ay geçmiş olsun kaptanım üşüttün mü acabaSırtım deli gibi ağrıyor...göğsümü sıkıştırıyor ağrısı...yarın doktora gidicem inşallah...nefes alınca kesiliyor ağrıdan
Ve sıradaki parça gizeme geliyor ..."kendim ettim kendim buldummmmm"tüküürr yaa tamam
yaa hayıır ya gaza gelme bakma sen bunlarabu hafta reglim ve hastaydım biliyosun
Burdayım kuzummmGittim geldim bile kaptanım vicdan azabım mide bulantısı olarak geri dönmüşaz yemek bir kase pulbiberli yoğurt yedim zorla karnım açtı ama yerken zorlandım
Burdaysan koyayım tekrar resmi
He vallaha...hergün birimiz dert yanıyozCanım geçmiş olsun burada yel deriz biz soğuktan olmuş olabilir. Sizin oralarda yakı var mi ki ya da mentollu krem çok ise yarar. Bu arada şaka bir yana ablalara takılıyoruz yaşlı diye ama asıl biz dökülüyoruz 25-30 grubu? Ne dersin kaptan
Ve sıradaki parça gizeme geliyor ..."kendim ettim kendim buldummmmm"
Çok tatlısın canım yaaa...kaç yaşındaydınki sen?Ay geçmiş olsun kaptanım üşüttün mü acabainşallah ciddi bişey değildir
27 kaptanım 28 için geri sayım başladı ocakta 28 olucamÇok tatlısın canım yaaa...kaç yaşındaydınki sen?
Çok teşekkür ederim kaptanım.Çok tatlısın canım yaaa...kaç yaşındaydınki sen?
Yaşıtmışız güzelim benim...saç rengimiz de aynı...bi de seni kendime benzettim ben27 kaptanım 28 için geri sayım başladı ocakta 28 olucam
Sen de koysana kaptanım resim ay çatlayacağım herkesi merak ettim kimse koymuyor resimYaşıtmışız güzelim benim...saç rengimiz de aynı...bi de seni kendime benzettim ben
Aaa görmedinmi sen beniii?beni görmeyenmi kaldı ayolSen de koysana kaptanım resim ay çatlayacağım herkesi merak ettim kimse koymuyor resim
Yok görmedim kaptanım meraktayımAaa görmedinmi sen beniii?beni görmeyenmi kaldı ayol
Bugünki menün fena deyil canım...suyumu sporunu göremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?