Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy ben hiç sevmem evde hayvan.bi de acayip bağlanırım...iki tane kuşum vardı.biri uçup gitmişdi.babam kaççç apartman öteden bulup getirmişdi düşünsenize.çok ağlamıştım...

Bugünki menün fena deyil canım...suyumu sporunu göremedim...

Sırtım deli gibi ağrıyor...göğsümü sıkıştırıyor ağrısı...yarın doktora gidicem inşallah...nefes alınca kesiliyor ağrıdan

Sırtım deli gibi ağrıyor...göğsümü sıkıştırıyor ağrısı...yarın doktora gidicem inşallah...nefes alınca kesiliyor ağrıdan
Canım geçmiş olsun burada yel deriz biz soğuktan olmuş olabilir. Sizin oralarda yakı var mi ki ya da mentollu krem çok ise yarar. Bu arada şaka bir yana ablalara takılıyoruz yaşlı diye ama asıl biz dökülüyoruz 25-30 grubu? Ne dersin kaptan

Dün okadar resim attım kıskansın diye nerde habire ye bilemiyorum hazırlan lama aldım senin duvara tukurecek
tüküürr yaa tamam
Perişko ablalarım çok haklı...çok kötü menün...senin galiba kaptan yardımcılığına dönmeye niyetin yok...
yaa hayıır ya gaza gelme bakma sen bunlara bu hafta reglim ve hastaydım biliyosun

He vallaha...hergün birimiz dert yanıyoz yok zaten çoktandır doktora gitmek istiyordum...2.çocuk için hazırlanıyorum da sırtım çok fena oluyor hamileyken.az bi tedavi alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…