Bi sattir ayarlamaya çalıştım indtagramdan screenleyip ama başaramadımkkiiii...boyut büyük diyooSen de koysana kaptanım resim ay çatlayacağım herkesi merak ettim kimse koymuyor resim
Tüh ya telde falan resim yokmu hiç kaptanım neyse koyarsan dürtersin beni ekran yenileyip duruyorum kaçırmamak içinBi sattir ayarlamaya çalıştım indtagramdan screenleyip ama başaramadımkkiiii...boyut büyük diyoo
Bak şimdi bunu bilmiyorum...tatlı ya glsi yüksek te ola bilir.ama sebze sonuçta yasak deyil...Kirmizi pancar yiyebilir miyiz diyetteyken.
Ben de ilk kez yedim şimdiBak şimdi bunu bilmiyorum...tatlı ya glsi yüksek te ola bilir.ama sebze sonuçta yasak deyil...
Can'ım ya üşütmüş olabilir misin? Ben de üşütünce sırtıma bıçak batarmış gibi ağrırSırtım deli gibi ağrıyor...göğsümü sıkıştırıyor ağrısı...yarın doktora gidicem inşallah...nefes alınca kesiliyor ağrıdan
Benim soru da oruç tutmadıgi halde ramazanda saçma sapan sorular soranlara döndü. Hem diyet yapmıyom hem ne soruyosam kırmızı pancarı ona varana kadar neler yedim neler
Ama merak ettim ola ki diyet yapasim tutar şimdilik ilham gelmesini bekliyorum
Hemen gel çaya temizlige biri lazımGünaydın diyeceğim aynura beni de dovecekvalla yeni kahvaltı yapıyorum hayır pazar uykusu iyi hoş da ben işsizim onu ne yapacağız bilemedim aeben abla beni şirketine ise al yemek çay yaparım
Kesin öyledir canım...çok kötü yaaa...Can'ım ya üşütmüş olabilir misin? Ben de üşütünce sırtıma bıçak batarmış gibi ağrır
yaptıgın diyete bağlı firuzem monti gibi gl emdeksine dayalı bir diyetse yemen çok dogru değil ama normal diyetlerde yogurtla katıştırırsan yenir .. Senin şu an yemende bi durum yok afiyet olsun :)Ben de ilk kez yedim şimdi
Kan değerlerini yükseltiyormuş.
Çiğ olarak rendeleyip yoğurda kattim. Ayy çok beğendim tadını da bi de pespembe rengi çok farklı geldi bana.
Şeker hastalarına onerilmedigini okudum demek ki g i yüksek ama ben pişirmedim zaten bana havuç gibi geldi.
aeben yada yasom7272 bilir belki
diyetteyken kırmızı pancar serbest midir ?
Geçmiş olsun aynuram üşütmüşsündür kulunç olmuştur .Kesin öyledir canım...çok kötü yaaa...
Geçmiş olsun canımm.. bak bana laf edersen böyle olur işteeeeeeeeeeeeeeSırtım deli gibi ağrıyor...göğsümü sıkıştırıyor ağrısı...yarın doktora gidicem inşallah...nefes alınca kesiliyor ağrıdan
Hem bana diyosunuz daha diyete başlamıyosunuz bileeeyaptıgın diyete bağlı firuzem monti gibi gl emdeksine dayalı bir diyetse yemen çok dogru değil ama normal diyetlerde yogurtla katıştırırsan yenir .. Senin şu an yemende bi durum yok afiyet olsun :)
Firüze ne yaptın ayça kayanın diyetini ?
Senle ben montiyemi başlasakki ? Başka türlü olmayacak bizim kilo verme
Ayy monti yapın da ben de bilgileneyim o arada monti tam insulin direnci için gidecek bir diyete benziyor..yaptıgın diyete bağlı firuzem monti gibi gl emdeksine dayalı bir diyetse yemen çok dogru değil ama normal diyetlerde yogurtla katıştırırsan yenir .. Senin şu an yemende bi durum yok afiyet olsun :)
Firüze ne yaptın ayça kayanın diyetini ?
Senle ben montiyemi başlasakki ? Başka türlü olmayacak bizim kilo verme
Çay temizlik olmaz abla mutfak olacak sadece yemek çay olursa gelirim hem eskilere de taş çıkarırımHemen gel çaya temizlige biri lazımama evde yaptıgın gibi olursa eşim 2 günde kovar seni karışmam ahaha
Fatmam sen angaraya gel çay ne demek ofiste istediğin yere geçÇay temizlik olmaz abla mutfak olacak sadece yemek çay olursa gelirim hem eskilere de taş çıkarırım
Allah razı olsun ablam ben gelirim de herif gelmez. Onu bosarsam aklımda olsunFatmam sen angaraya gel çay ne demek ofiste istediğin yere geç.
Öyledir monti xperim ama bir kötü yanıda vardır bir kere yaptınmı kanına işler bi daha bilinç altın kurtulamaz , böyle diyet yapmasanda firüze gibi pancarın gl endeksi nedir yenirmi diye sorgular durursunAyy monti yapın da ben de bilgileneyim o arada monti tam insulin direnci için gidecek bir diyete benziyor..
Benim hayalim hep ev yemekleri yapan bir yerim olsun istedim hep o yüzden artık mühendis değil aşçı ilanları dikkatimi çekiyorFatmam sen angaraya gel çay ne demek ofiste istediğin yere geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?