Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında çok yasak koymamak lazım o yuzden dıyetler erken bıtırılıyor bıtırcegıne cok ufak da olsa tatmak daha mantıklı gelıyor acıkcası bence hıc yasak deme
Buda dogrudur aslında . Ama işte benim gibi birinede bazen yasak olmadan diyet yapamıyor

Bugün hiç yazamadım malum pazar ama menüm şöyleydi sağolsun oglum gec kalktı
Sabah: beyAz peynir,zeytın,maydanoz,bal,ıkı dılim tam bugday,domates
Öğle :geç yedim bayagı pırasa yemeği yesil salata yogurt ekmeksiz
Akşam:sadece bol yesil salata
Su:1,5 lt
Spor :45 dak yürüyüş
Bugunum boyleydı belkı bir meyve yerim cay içerim oglumun çikolatasına salça olmadan günü kapatırım

Yapmadım ayça kaya internetten okuduklarım yeterli gelmedi anca kitabı okumam gerek.
Montiye başlayacak cesaretim yok. Kafam karışık diyet yapmak istiyorum ama devamını getiremiyorum.

Pancar dediğin emine turşu yapılan turp gibi olansa çok yeme sen turp lahana brokoli karnabahar çok tüketme çünkü troid seviyeni bozar
Hadi bugün yedim...
ama kan değerlerini yükseltiyormuş nası yükselecek benim kan degerlerim.

Lahana filan çok yemiyorum ama hepsi de faydalı sebzeler neden bize yasak bi de neden bana doktorlar hiç bilgi vermedi bunla ilgili

Hasimatoy yüzünden yasak canım çok faydalı ama bize göre değil maalesef

Oy anam oooy sırt ağrım felaket...bi krem aldlrdım.termacream ismi..bu tür ağrılar için...bakalım yarın doktor ne diyecek...

Bu hafta dukan Ekspres yapıcam insallah. Hem kisa süreli hem sistematik yarın başlıyorum sırf protein ile. 2. Gün sebze protein
3. Gün 2 adet meyve
4. Gün 2 dilim te
5. Gün yağlı peynir
6. Gün nişasta
7. Gün ödül öğünu

gayet mantıklı bi deniycem bakalım kendimi

Spor salonuna gidiyorum o kadar valla utanıyorum kiloda hiç bi değişme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…