Buda dogrudur aslında . Ama işte benim gibi birinede bazen yasak olmadan diyet yapamıyoraslında çok yasak koymamak lazım o yuzden dıyetler erken bıtırılıyor bıtırcegıne cok ufak da olsa tatmak daha mantıklı gelıyor acıkcası bence hıc yasak deme
Pancar dediğin emine turşu yapılan turp gibi olansa çok yeme sen turp lahana brokoli karnabahar çok tüketme çünkü troid seviyeni bozarKirmizi pancar yiyebilir miyiz diyetteyken.
Bu konuda haklısın perimGeçmiş olsun canımm.. bak bana laf edersen böyle olur işteeeeeeeeeeeeee
Şaka yapıyorum tabiiki dikkat et kendine ve ihmal etme
Hem bana diyosunuz daha diyete başlamıyosunuz bileeeben en azından kötü mötü menü veriyorum hani sende o da yok
Hepimiz haklıyız ama başlayıp işi sıkı tutanimiz yokBu konuda haklısın perim.
Yapmadım ayça kaya internetten okuduklarım yeterli gelmedi anca kitabı okumam gerek.yaptıgın diyete bağlı firuzem monti gibi gl emdeksine dayalı bir diyetse yemen çok dogru değil ama normal diyetlerde yogurtla katıştırırsan yenir .. Senin şu an yemende bi durum yok afiyet olsun :)
Firüze ne yaptın ayça kayanın diyetini ?
Senle ben montiyemi başlasakki ? Başka türlü olmayacak bizim kilo verme
Hadi bugün yedim...Pancar dediğin emine turşu yapılan turp gibi olansa çok yeme sen turp lahana brokoli karnabahar çok tüketme çünkü troid seviyeni bozar
Hasimatoy yüzünden yasak canım çok faydalı ama bize göre değil maalesefHadi bugün yedim...
ama kan değerlerini yükseltiyormuş nası yükselecek benim kan degerlerim.
Lahana filan çok yemiyorum ama hepsi de faydalı sebzeler neden bize yasak bi de neden bana doktorlar hiç bilgi vermedi bunla ilgili
_AYNURA_ cim geçmiş olsun sıcak su torbası koy sırtına iyi gelir.
Bu kedilerinizden bahsettikce beni kaşıntı tuttu ay
perigunlugu kız sen olmasan ben kimle uğraşacağım iyiki geldin
Ben de psikoloji okumak istiyorum hadi beraber başlayalım
Bende psikoloji okumak istiyorum
hadi bu sene hazırlanalım o zaman sınavaBen de psikoloji okumak istiyorum hadi beraber başlayalım
Sınavsız geçiş yok mu ki ben üniversitede din psikolojisi gördüm. Öss ye mi gircez Ayy ne uzak kalmışım sinavlardanhadi bu sene hazırlanalım o zaman sınava
Eveet maalesef sınava girmemiz lazımSınavsız geçiş yok mu ki ben üniversitede din psikolojisi gördüm. Öss ye mi gircez Ayy ne uzak kalmışım sinavlardan
Aynı benYapmadım ayça kaya internetten okuduklarım yeterli gelmedi anca kitabı okumam gerek.
Montiye başlayacak cesaretim yok. Kafam karışık diyet yapmak istiyorum ama devamını getiremiyorum.
Havalar soğudu dikkat et kendine. Ben de abimin ev temizliğine yardım ettim belim çok kötü ağrıyorKesin öyledir canım...çok kötü yaaa...
Canım. Açıköğretim psikoloji var mı kiEveet maalesef sınava girmemiz lazım
Bu hafta dukan Ekspres yapıcam insallah. Hem kisa süreli hem sistematik yarın başlıyorum sırf protein ile. 2. Gün sebze proteinAynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?