Hey Allahım yaa..sen niye kendini yoruyorsunki?ya hamileysen...yarın sabah test yaptıracaksın haaa...Havalar soğudu dikkat et kendine. Ben de abimin ev temizliğine yardım ettim belim çok kötü ağrıyor
Sen ben aeben abla elif callan hepimiz diyet diyet deyip de bi türlü başlayamayanlardanız...benim bi huyum vardır.ben başlarsam sonunu getirmeliyim mutlaka...aslında başlamalıyım..bu kilodan 58e inmek 2ayımı alır...sonrada hamile kala bilirim...hem de sağlıklı vücutla hamile kalmak çok iyi olur ama işte başlayamıyorum bir türlü...bir gün başlıycam pir başlıycam...ama hangi günBu hafta dukan Ekspres yapıcam insallah. Hem kisa süreli hem sistematik yarın başlıyorum sırf protein ile. Spor salonuna gidiyorum o kadar valla utanıyorum kiloda hiç bi değişmişme yok
Anlamadım 3.gün sadece 2meyve mi?yoksa ek olarak 2meyvemi?Bu hafta dukan Ekspres yapıcam insallah. Hem kisa süreli hem sistematik yarın başlıyorum sırf protein ile. 2. Gün sebze protein
3. Gün 2 adet meyve
4. Gün 2 dilim te
5. Gün yağlı peynir
6. Gün nişasta
7. Gün ödül öğünu
gayet mantıklı bi deniycem bakalım kendimi
Spor salonuna gidiyorum o kadar valla utanıyorum kiloda hiç bi değişme yok
Kız sen bıkmadınmı okumaktanhadi bu sene hazırlanalım o zaman sınava
Çok güzel sedefcim...mucuksssBugün hiç yazamadım malum pazar ama menüm şöyleydi sağolsun oglum gec kalktı
Sabah: beyAz peynir,zeytın,maydanoz,bal,ıkı dılim tam bugday,domates
Öğle :geç yedim bayagı pırasa yemeği yesil salata yogurt ekmeksiz
Akşam:sadece bol yesil salata
Su:1,5 lt
Spor :45 dak yürüyüş
Bugunum boyleydı belkı bir meyve yerim cay içerim oglumun çikolatasına salça olmadan günü kapatırım
O sıcak su torbalarından yok ki bizde_AYNURA_ cim geçmiş olsun sıcak su torbası koy sırtına iyi gelir.
Bu kedilerinizden bahsettikce beni kaşıntı tuttu ay
perigunlugu kız sen olmasan ben kimle uğraşacağım iyiki geldin
Resmi yüklemeye çalıştım ama yapamadım ekleniyor AynuramAnlamadım 3.gün sadece 2meyve mi?yoksa ek olarak 2meyvemi?
Firuzem bu nası menü kız . Dukan ekpres ne ? ?Bu hafta dukan Ekspres yapıcam insallah. Hem kisa süreli hem sistematik yarın başlıyorum sırf protein ile. 2. Gün sebze protein
3. Gün 2 adet meyve
4. Gün 2 dilim te
5. Gün yağlı peynir
6. Gün nişasta
7. Gün ödül öğünu
Kaptanım ben de menümü verip örgüme geçiyorumTamam kimse yok...ben de gidip örgü öreyim bari
Evet bende hemen araştırdımki yok maalesef sadece örgün var.Canım. Açıköğretim psikoloji var mı ki
Ben biraz baktım şimdi tartışılıyor filan yazıyo. Nerde okuycam ben örgün imkan yok.
Ama belki yüksek lisans yaparım din psikolojisinden
Bunu bende merak ettim aslında değişik bişiler denemek lazım aradaBu hafta dukan Ekspres yapıcam insallah. Hem kisa süreli hem sistematik yarın başlıyorum sırf protein ile. 2. Gün sebze protein
3. Gün 2 adet meyve
4. Gün 2 dilim te
5. Gün yağlı peynir
6. Gün nişasta
7. Gün ödül öğünu
Kız sen bıkmadınmı okumaktan
Nesi güzel gelmedi meselaFiruzem bu nası menü kız . Dukan ekpres ne ? ?
Pek güzel gelmedi baba bu neyse
Not : proya ekmiş bende tümgün 2 meyve sandıydımda şok olduydum
Sadece o yazdıkların yenecek sandım firuzem .tümgün 2 meyve gibiNesi güzel gelmedi mesela
Sanki kilo verilmez bu şekilde gibi dimi
Ama 800 gr ile 1 kilo arası verilmiş. Yani ödül öğünu bile var bir de ayrıca korumaya gerek yokmuş bi deniycem bu hafta bakalım nasıl olucak
Yaa bende istiyorumm ama pek anlamadımNesi güzel gelmedi mesela
Sanki kilo verilmez bu şekilde gibi dimi
Ama 800 gr ile 1 kilo arası verilmiş. Yani ödül öğünu bile var bir de ayrıca korumaya gerek yokmuş bi deniycem bu hafta bakalım nasıl olucak
Benim kocikim yok, haliyle hazırlayan da yok, abla sıfatıyla sende bana yapaydin olurdu yani , hep bencil hep bencil
Sen kapatirsin arayi canım , biz sıkı rakip olacağız. Sır beni çabuk yakala diye 2 saate yakın spor yaptım. Ah işte bu kadarda duyarluyimdirNanacım ne yaptın sen azcık börek baklava yiyendinhiç yoktan 3-5 dilim sıcak ekmek yeseydin akşam yemeğinde spor da yapmışsın
Ara fena açıldı ailemi yolculadım dünkü pisboğazlığımın ve tembelliğimin faturasını cumaya kadar ödeyip arayı kapatmam lazım
İşte benim rakibemNanacım akşam 2 bardak ayran vardı unutmuşum yazmayıBir de çiğ köftenin yanında 3-4 yaprak marul yedim. Pilav ve çiğ köfte yemiş olmam moralimi bozdu suçlarımı yazmaya odaklanmışım zararsız olanları yazmamışım. Kahvaltıda da bir avuç maydanoz ve domates de yedim acele edeyim listeyi vereyim derken eksik yazmışım hep kusura bakmayın
Ölü taklitimi buna çok güldüm işteBen hafta sonları 12-1 de kalkarım normaldeo da eşim eğer evde ise daha da gece sarkar o kalkıp kahvaltıyı hazırlayana kadar çıkmam yataktan gerekirse ölü taklidi yaparım benim için çok erkendi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?