Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta dukan Ekspres yapıcam insallah. Hem kisa süreli hem sistematik yarın başlıyorum sırf protein ile. Spor salonuna gidiyorum o kadar valla utanıyorum kiloda hiç bi değişmişme yok
Sen ben aeben abla elif callan hepimiz diyet diyet deyip de bi türlü başlayamayanlardanız...benim bi huyum vardır.ben başlarsam sonunu getirmeliyim mutlaka...aslında başlamalıyım..bu kilodan 58e inmek 2ayımı alır...sonrada hamile kala bilirim...hem de sağlıklı vücutla hamile kalmak çok iyi olur ama işte başlayamıyorum bir türlü...bir gün başlıycam pir başlıycam...ama hangi gün

Anlamadım 3.gün sadece 2meyve mi?yoksa ek olarak 2meyvemi?

Çok güzel sedefcim...mucuksss

Firuzem bu nası menü kız . Dukan ekpres ne ? ?
Pek güzel gelmedi baba bu neyse

Not : proya ekmiş bende tümgün 2 meyve sandıydımda şok olduydum

Canım. Açıköğretim psikoloji var mı ki
Ben biraz baktım şimdi tartışılıyor filan yazıyo. Nerde okuycam ben örgün imkan yok.

Ama belki yüksek lisans yaparım din psikolojisinden
Evet bende hemen araştırdımki yok maalesef sadece örgün var.
Bunu bende merak ettim aslında değişik bişiler denemek lazım arada gönderdiğin tabloyu inceleyeyim en iyisi
Kız sen bıkmadınmı okumaktan
Haklısın valla

Firuzem bu nası menü kız . Dukan ekpres ne ? ?
Pek güzel gelmedi baba bu neyse

Not : proya ekmiş bende tümgün 2 meyve sandıydımda şok olduydum
Nesi güzel gelmedi mesela
Sanki kilo verilmez bu şekilde gibi dimi
Ama 800 gr ile 1 kilo arası verilmiş. Yani ödül öğünu bile var bir de ayrıca korumaya gerek yokmuş bi deniycem bu hafta bakalım nasıl olucak

Bugün kü menüm
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost
2-3 kavurmalı yumurta, 1 avuç maydanoz,1 dilim hellim peynir

Ara: yarım yeşil elma

Akşam: 3 yk sebzeli et sote, 1 kase kırmızı biberli yoğurt
Ara: 1 mandalina

Su: 2 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş (6km) 30 dksı dünkü borcum _AYNURA_

Sadece o yazdıkların yenecek sandım firuzem .tümgün 2 meyve gibi

Benim kocikim yok, haliyle hazırlayan da yok, abla sıfatıyla sende bana yapaydin olurdu yani , hep bencil hep bencil

Sen kapatirsin arayi canım , biz sıkı rakip olacağız. Sır beni çabuk yakala diye 2 saate yakın spor yaptım. Ah işte bu kadarda duyarluyimdir yarın sen benden 10 dakika daha fazla yap
İşte benim rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…