Anlamlarla dışarı çıktık, daha yeni gelebildim eve
Yok yaaa her gün bi besin grubu ekleniyorSadece o yazdıkların yenecek sandım firuzem .tümgün 2 meyve gibi
Yarın sabah 2 yumurta yicem benYaa bende istiyorumm ama pek anlamadım
yarın ne yiyoruz mesela
Ya hamile olduğumu sanmıyorum ama ayakta çok durdum,sürekli bez yıkadım verdim dolapların içine yardım ettim banyonun duvarlarını fırçaladım yeni evdi ya işi çoktu annemle gelen kadında çok yoruldu perişan oldular hele ki ben 2-3 saat ancak kalabildim giderken de gelirken de yürüdüm geldiğimden beri uzanıyorum. Bir ara bu belim yüzünden Dr a gideceğim sürekli ağrıyor zaten. Eğer hamile değilsem bir an önce regl olsam yakı yapıştıracağım. Yarın sabah gidip kan vereceğim inşallah sizin de umutlandığınız gibi iyi haberler alır size de iyi haberler veririmHey Allahım yaa..sen niye kendini yoruyorsunki?ya hamileysen...yarın sabah test yaptıracaksın haaa...
Ben gümüşhaneliyimKoyayım resmimi o zaman Gümüşhane de olan yok zaten deşifre olmam mümkün değilgördüğünüzde kaldırırım ama ben de sizi merak ettim yaa
Can'ım bende de yık o yüzden ben 1,5 Lt lik kola şişesine koyuyorum yatağa girip onu da sırtıma dayıyorum çok iyi oluyor vallahi su torban yoksa öyle yapabilirsin ama pet şişe değil kola şişesi gibi kalın olanlardan olmalıO sıcak su torbalarından yok ki bizde
Can'ım bende de yık o yüzden ben 1,5 Lt lik kola şişesine koyuyorum yatağa girip onu da sırtıma dayıyorum çok iyi oluyor vallahi su torban yoksa öyle yapabilirsin ama pet şişe değil kola şişesi gibi kalın olanlardan olmalıO sıcak su torbalarından yok ki bizde
Nasıl gidiyor nöbet ablam ? Sakin galiba bugünYok kuzum ismi olan diyet yapamam tık var bende
Bakalım ben yapabilecek miyimYok kuzum ismi olan diyet yapamam tık var bende
Yok çalışıyoruz gülüm demin hakkın rahmetine kavuştu biri ameliyatta değil yanliz bunu belirteyim kalp krizi müdahale ettik ama dönmedi.Nasıl gidiyor nöbet ablam ? Sakin galiba bugün
Afiyet olsunİşte sabah kahvaltımmmm
Cok kotu bir menu olmuş emineBakalım ben yapabilecek miyim
Şimdi yasom benim bugünkü menüyü 5333 e göre yorumla bakalım
Sabah
Yarım simit
Peynir
Zeytin 7 8 adet
2 çay kaşığı bal
Kaşar peyniri
Akşam
3 tabak yoğurtlu pancar
Allah sabır versin ablam ya valla zor is ne diyeyim allah yardımcıniz olsun üzüldüm şimdi gerçektenYok çalışıyoruz gülüm demin hakkın rahmetine kavuştu biri ameliyatta değil yanliz bunu belirteyim kalp krizi müdahale ettik ama dönmedi.
Ay ay 3 tabak mi yoğurt emine kaybolCok kotu bir menu olmuş emine
Yapayım 1 tahıl 2 yağ bir meyve kaşar ne yedin onun yağında sayarsan 5 yağ olur 2 de süt ürünü o yüzden yağ fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?