Ay ay 3 tabak mi yoğurt emine kaybol
Evet çok kötü oldu menuCok kotu bir menu olmuş emine
Yapayım 1 tahıl 2 yağ bir meyve kaşar ne yedin onun yağında sayarsan 5 yağ olur 2 de süt ürünü o yüzden yağ fazla
Emine senin kafanda şöyle bir düşünce var ve bunu değiştirmedigin sürece başka diyet yapamazsın 2 ogun mantigi çünkü 2 den fazla ogun yaparsam kilo alırım mantığı var sizde o yüzdende ya bundan vazgeçecen yada karatay yapacan
Ayy ben yemem yemem sonra da 2 3 tabak yerim napiiim
Karatay yapamıyorum ekmek olmadığı içinEmine senin kafanda şöyle bir düşünce var ve bunu değiştirmedigin sürece başka diyet yapamazsın 2 ogun mantigi çünkü 2 den fazla ogun yaparsam kilo alırım mantığı var sizde o yüzdende ya bundan vazgeçecen yada karatay yapacan
Yok canım anladım ben senin demek istediğini.Çünkü genel manada diyet mantığı takımda ekmek yok pilav yok yani karbonhidrat içeren hicbisey yok meyve yok bunlar olmazsa kilo verirsin mantığı var o yüzdende benim söylediğim diyetlerde size uymaz eminem
Valla Emine fındık ceviz sayı ölçü bilmezdim ama şimdi kontrol edebiliyorum kendimi istersen yapabilirsinYok canım anladım ben senin demek istediğini.
Az ve sık beslenmek ama bunu yapamadığım için zaten kilo alıyorum.
Eşimden biliyorum nasıl beslenmem gerektiğini aslında. O herşeyden yiyo ama ölçülü ve sık.
Bunu nasıl yapıcam bilmiyorum
Mesela bir avuç kuruyemiş asla yiyemem illa o dibini buluyo .
O yüzden ara öğün yapmıyorum sürekli yemek aklımda oluyo çünkü
Senin dediğinin en doğrusu olduğunu biliyorum ama uygulayamiyorum
Haklısın ... isteyince yapılamayacak hiçbir şey yok.Valla Emine fındık ceviz sayı ölçü bilmezdim ama şimdi kontrol edebiliyorum kendimi istersen yapabilirsin
Ne yazıkki firuzem . Yarın bi arkadaşımın günü var . Sonraki günlerde farklı durumlar . Hep bahne hep bahane ?
Sabahtan akşama aç durursan 3 tabakta yersin 4 tabakta firuze
Ayy ben yemem yemem sonra da 2 3 tabak yerim napiiim
Demi akşama aç gez akşam çok ye güya masum yoğurt yaSabahtan akşama aç durursan 3 tabakta yersin 4 tabakta firuze
Kuruyemiş konusunda aynen ben de öyleyim hiç yemeyin ce insanın aklına gelmiyo. Artık ortaya biraz çıkarıp kendimden saklıyorumYok canım anladım ben senin demek istediğini.
Az ve sık beslenmek ama bunu yapamadığım için zaten kilo alıyorum.
Eşimden biliyorum nasıl beslenmem gerektiğini aslında. O herşeyden yiyo ama ölçülü ve sık.
Bunu nasıl yapıcam bilmiyorum
Mesela bir avuç kuruyemiş asla yiyemem illa o dibini buluyo .
O yüzden ara öğün yapmıyorum sürekli yemek aklımda oluyo çünkü
Senin dediğinin en doğrusu olduğunu biliyorum ama uygulayamiyorum
ıhhhm ıhhhm.. Bir diyet ata sözü derki; sabah çalda ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler bile yeme..Demi akşama aç gez akşam çok ye güya masum yoğurt ya
Meyve konusunda emin misiniz ya ben meyvenin masum olduğunu ve ne bileyim günde 3 porsiyon a kadar yenebilecegini dusunuyorum. Yani önümüzdeki kış. Bağışıklık Sistemini nasıl koruycaz. Sizin fikriniz nedirÇünkü genel manada diyet mantığı takımda ekmek yok pilav yok yani karbonhidrat içeren hicbisey yok meyve yok bunlar olmazsa kilo verirsin mantığı var o yüzdende benim söylediğim diyetlerde size uymaz eminem
Oha 5 tane kestaneyi nasıl yemeye cesaret ettinHayırlı aksamlar hanımlar yogun bi günün ardından menümü yazayım
SABAH 3 kasik Menemen domates salatalık peynir 1 dilim kepek ekmek
ÖĞLE 1 muz
ARA 1 nar 5 kestane 1 bardak sut
AKŞAM 1 kase mercimek çorbası salata
SU 4 litre
SPOR yapamadım yaparsam yazarim...
Ohhh maşallah nanacım ya ama dur bakalım daha cumaya çok var. Bugünü iyi geçirdim ben kendi çapımda gerçi senin 2 saat spor varsa bilemedim ama hedefim hala 62Benim kocikim yok, haliyle hazırlayan da yok, abla sıfatıyla sende bana yapaydin olurdu yani , hep bencil hep bencil
Sen kapatirsin arayi canım , biz sıkı rakip olacağız. Sır beni çabuk yakala diye 2 saate yakın spor yaptım. Ah işte bu kadarda duyarluyimdiryarın sen benden 10 dakika daha fazla yap
İşte benim rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?