Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben gümüşhaneliyim
Aaa öyle mi neresinden falan sormayayım sana hiç de ben geçen sene merkezdeydim, şimdi bu sıralar pek meşhur olan ilçesindeyim
Ben de eşim de erzincalıyız aslında çok yakın birbirine ama gümüşhaneyi sevemedim bir türlü
Dağların arasına sıkışmış gelişememiş arada kalmış ilçe kadar
Sen şimdi gümüşhanede misin yoksa başka yerde mi yaşıyorsun?

Kekliğim sucuk da olmayaymış 10 numara menü olmuş. Afiyet olsun

Meyve konusunda emin misiniz ya ben meyvenin masum olduğunu ve ne bileyim günde 3 porsiyon a kadar yenebilecegini dusunuyorum. Yani önümüzdeki kış. Bağışıklık Sistemini nasıl koruycaz. Sizin fikriniz nedir
Hım benim diyet anlayışım takıma uymaz İrem hocam benim diyet anlayisim herşeyden Yemek ama kontrollü porsiyon kontrollü mesela sizin bugünki öğlen memunuz çok güzel gözüksede kötü geçiştirme ustune de akşam az yani az yemek değil doğru beslenmek önemli yani gün içinde karbonhidrat proteın sebzeler ve süt ve süt ürünleri olmalı

Oha 5 tane kestaneyi nasıl yemeye cesaret ettin
Tabi şaka bir yana kestane kan şekerini hızla yükseltir ama bunu sütle çok akıllıca bundan kurtulmussun
Ahh ben de yerdim bi zamanlar yanında süt müt olmadan
Yedim valla napayım onu yemeseydim çikolata yiyecektim çünkü. ya şaka bi yana ben diyette şu kararı aldım. Daha önce yazmıştım çok iradeli bi insan değilim. Kendimi o kadar kisitlayamam.az önce de yazdım. Ambalajlı ve işlenmiş gıda olmadıktan sonra meyve falan herseyden azar azar yemeyi düşünüyorum. Ha kestane 3 olabilirdi o ayri

Afiyet olsun. Ah o kesteneyi bilmez miyim! Merkezinde yaşıyorum. Bende yiyeceğim senin gibi süt yada yoğurtla ama ölçülü. Kestaneyi nasıl yaptın bilmiyorum ama eğer haşlama yapmadiysan hemen yap derim

Afiyet olsun. Ah o kesteneyi bilmez miyim! Merkezinde yaşıyorum. Bende yiyeceğim senin gibi süt yada yoğurtla ama ölçülü. Kestaneyi nasıl yaptın bilmiyorum ama eğer haşlama yapmadiysan hemen yap derim
Aaa nanacım ben hiç yemedim haşlamasını biz çizip ızgaraya yada fırına atar ne 3 ü 5 İ bir koca tepsiyi oturur yerdik öyle öyle bu hale geldim ya zaten

tuh yaa özendirdim şimdi.durup dururken aklına getirdim.evet haşlamaydı benimki de.afiyet olsun sana da.

Ablam meyve benim işi bozuyor sanırım. Ben de günde 2 porsiyon yiyorum. Akşam yemekten sonra yemesem çok iyi olur da aslında sütü de yoğurdu da severek yiyip içmiyorum. Acıkınca da mecbur meyve ile atlatmaya çalışıyorum.. Başka alternatif ne olabilir acaba akşam yemeği ile uyku arasında?

Cok kotu bir menu olmuş emine
Yapayım 1 tahıl 2 yağ bir meyve kaşar ne yedin onun yağında sayarsan 5 yağ olur 2 de süt ürünü o yüzden yağ fazla
Kendimi kenyada hiç bilmediğim bir dili konuşan insanlar arasında gibi hissettim bu diyeti uygulamaya kalksam çözene kadar zaten açlıktan bir deri bir kemik kalırım

62 kilosun kilosun bunu diyorsun ben yapayım, 90lardayim yahu
Nanacım ben 77 idim ama. Evet 90 da çok ama 77 de çoktu. Ben çok iştahlıyım yediğim zaman sofradaki tüm tabakları ekmekle sıyırıp kalkardım. Çok iyi yiyodum kilo aldığım zaman yani o su içsem yarıyor diyen ekipten değilim. Yediğim zaman kilo alıyorum yemediğimde de veriyorum çok şükür

aynen ben de öyle.süt yumurta yoğurt nefret ederdim. yeni yeni 1 senedir falan yemeye basladım ama severek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…