Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi tekrar ismini anmayaylm ama bi cısdan bahs esilmiş yokluğumdan istifade
Ben de damlaya patik örüyordum.. resimli yapıp bi siteye yerleştiricem. Yerleşince haber ederim size...
Gönder kaptanım ben de müstakbel çocuğuma ünisex bişeyler örüp duruyorum 2 senedir modellere bakar esinlenirim belki. Bebek gelene kadar heralde ben üniversite yaşına kadarki kıyafetlerini örüp bitirmiş olurum

perigunlugu canım nette var örnek menü ona bak
Evet inceliyorum hatta şuan
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Dukan omlet(1.5 kaşık buğday kepeği ekledim yağ yok)
domates,salatalık
2 dilim peynir

Ara:
3 mandalin

Akşam:
Fırında sardalya
Yeşil salata

Spor:5 bin adım

Su:2 lt
Güzel bir menü olmuşş
Eveett çok mantıklı bende deneyeyim en iyisi yoksa başka türlü gaza geleceğim yok
ohhhh süper olmuuuş :)
Maşallah süt ve süt ürünleri

Slm kızlar benide aranıza alırmısınız dün başladım diyete Motive olmak için burdayım
Hoşgeldin canım aramıza ilk sayfamızda kurallarımız var onlara bir göz gezdir bana uyar dersen ordaki formu doldur burda paylaş vee bizimlesiinn

Örme kııız...ben dr çok örmüştüm minik minik ama hiç birini giydiremedeim çok kalındı çünki.brn tığla sıkı sıkı örerim..yani yelek bere falan olmaz ondan anca patikseninde varsa bi ara fotosunu koyarsın..ben severim zevkli sıradışı şeyleri...

Ben hiç gitmedim memleketime...video çekiyo gidenler,fotolar falan..Yağmurdereye bağlı bi köy bizimkisi...göç çok verdiği için gelişmemiş bi il..,

Meyve konusunda emin misiniz ya ben meyvenin masum olduğunu ve ne bileyim günde 3 porsiyon a kadar yenebilecegini dusunuyorum. Yani önümüzdeki kış. Bağışıklık Sistemini nasıl koruycaz. Sizin fikriniz nedir
Şu dönem çok bol,,,nar tüketmek gerek bağışıklık için...günde 2 adet yenebilir..Karatay ve dukanın ilk evrelerinde yasak ama ...

Kaptanım çok sıradışı ördüklerim zaten gönderirim tabi. Dün annemde ördüğüm hırkayı gördü bunu en fazla 2 aylık çocuk giyer kışın doğmazsa hiç giydiremezsin dedi kenarları söktüm uzatıyorum şimdi parçaları hemen en sevdiğim oyuncaklardan bir iki tane atayım resim

Örgücüler mi var grupta benim gibi..ama ben örüp giymeyenlerdenim...halbuki çok değişik kazaklar yelekler örerim öyle durur..şimdi de upuzun ,incecik bir hırka örüyorum...düz örgü ama bu sene moda olanlardan...

Ayy sen de tığla örüyorsuuunnn...çok güzelller...Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah...bayıldım..

İşte ikizimi buldum gerci ben yemediği zamanı bilmiyorum ama olsun

Ben seviyorum ama sabırsızım...uzun vadeli şeyler öremem.. 1-2 güne bitirmelik şeyler olmalı benimkisi...

Ayy sen de tığla örüyorsuuunnn...çok güzelller...Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah...bayıldım..
Amin kaptanım inşallah... Daha neler yaptım benim çeyiz Sandığı bebek örgüleriyle doldu
Tığ da var şiş de var yaptıklarımdan ama ben tığ işini daha severek yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…