Can'ım yazmamış mıyım sucukların çoğunu eşime verdim ben sevmem sucuk iki üç tane falan yedim yaniKekliğim sucuk da olmayaymış 10 numara menü olmuş. Afiyet olsun
Gönder kaptanım ben de müstakbel çocuğuma ünisex bişeyler örüp duruyorum 2 senedir modellere bakar esinlenirim belki. Bebek gelene kadar heralde ben üniversite yaşına kadarki kıyafetlerini örüp bitirmiş olurumŞimdi tekrar ismini anmayaylm ama bi cısdan bahs esilmiş yokluğumdan istifade
Ben de damlaya patik örüyordum.. resimli yapıp bi siteye yerleştiricem. Yerleşince haber ederim size...
Evet inceliyorum hatta şuanperigunlugu canım nette var örnek menü ona bak
Güzel bir menü olmuşşBugünkü menüm:
Kahvaltı:
Dukan omlet(1.5 kaşık buğday kepeği ekledim yağ yok)
domates,salatalık
2 dilim peynir
Ara:
3 mandalin
Akşam:
Fırında sardalya
Yeşil salata
Spor:5 bin adım
Su:2 lt
Eveett çok mantıklı bende deneyeyim en iyisi yoksa başka türlü gaza geleceğim yokYarın sabah 2 yumurta yicem ben
Öğlen ton balığı götürcem yanıma
Akşam da tavuk yersin sadece protein yani
Bu tarz beslenme sakıncalı aslında ama sadece 1 gün diye çok zararı olmaz diye düşündüm
Cicişlerim benim bugünkü menüm
Sabah resimde görünenleri yedim
Öğlen haşlanmış tavuk göğsü
4 çeri domates
Acı biber
1 bardak ayran
Akşam
Kalan tavuk göğsüyle salata yaptım bol ekşili
3 Lt ye yakın su
40 dk yürüyüş
Maşallah süt ve süt ürünleriBen de bismillah deyip başlayayım menü vermeye hadi
Öğlen
Kahvaltı yok çünkü çok geç uyandım 1 gibi
Menemen
Peynir domates salatalık
10 zeytin
2 kase yoğurt
1 büyük bardak ayran
Akşam
Kofteli patlıcan yemeği
Ayran
Su şimdilik 2 litre
Aralarda 2 maden suyu
Adet oldum maalesef spor yok
İyi akşamlar
Bugün ki menüm;
Sabah; 1 kayısı kıvamı yumurta, domates, salatalık, 2 yk kaşığı lor, 3 zeytin ve 1 dlm kızarmış tb ekmegi
Öğlen; 1 tane kırmızı biber dolması ve 1 kase yoğurt
4 gibi 1 mandalina ve 3 kaşık yoğurt
Akşam; nohut yemeği ve yeşil salata.
8 gibi Süt ve 1 yeşil elma
Spor; yaşlaşık 2 saat (yuruyus + egzersiz saatlerini sayamadim ama yaklaşık 4.5 km yürüdüm)
Su; 2.5 litre
Hoşgeldin canım aramızaSlm kızlar benide aranıza alırmısınız dün başladım diyete Motive olmak için burdayım
Örme kııız...ben dr çok örmüştüm minik minik ama hiç birini giydiremedeim çok kalındı çünki.brn tığla sıkı sıkı örerim..yani yelek bere falan olmaz ondan anca patikGönder kaptanım ben de müstakbel çocuğuma ünisex bişeyler örüp duruyorum 2 senedir modellere bakar esinlenirim belki. Bebek gelene kadar heralde ben üniversite yaşına kadarki kıyafetlerini örüp bitirmiş olurum
Ben hiç gitmedim memleketime...video çekiyo gidenler,fotolar falan..Yağmurdereye bağlı bi köy bizimkisi...göç çok verdiği için gelişmemiş bi il..,Aaa öyle mi neresinden falan sormayayım sana hiç de ben geçen sene merkezdeydim, şimdi bu sıralar pek meşhur olan ilçesindeyim
Ben de eşim de erzincalıyız aslında çok yakın birbirine ama gümüşhaneyi sevemedim bir türlü
Dağların arasına sıkışmış gelişememiş arada kalmış ilçe kadar
Sen şimdi gümüşhanede misin yoksa başka yerde mi yaşıyorsun?
Hoşgeldin :)Slm kızlar benide aranıza alırmısınız dün başladım diyete Motive olmak için burdayım
Şu dönem çok bol,,,nar tüketmek gerek bağışıklık için...günde 2 adet yenebilir..Karatay ve dukanın ilk evrelerinde yasak ama ...Meyve konusunda emin misiniz ya ben meyvenin masum olduğunu ve ne bileyim günde 3 porsiyon a kadar yenebilecegini dusunuyorum. Yani önümüzdeki kış. Bağışıklık Sistemini nasıl koruycaz. Sizin fikriniz nedir
2 grubada mı yazmış yani?Boşuna hoş geldin yazmayın kızlar...kendisi şu an 14.takımda
Aklıma getirmene gerek yok ki zaten üzülme, sokağın başında koca bi poşeti 5 TL ye satıyorlartuh yaa özendirdim şimdi.durup dururken aklına getirdim.evet haşlamaydı benimki de.afiyet olsun sana da.
Evet hülyam.. her halde kuralları bilmiyor ondan2 grubada mı yazmış yani?
Kaptanım çok sıradışı ördüklerim zatenÖrme kııız...ben dr çok örmüştüm minik minik ama hiç birini giydiremedeim çok kalındı çünki.brn tığla sıkı sıkı örerim..yani yelek bere falan olmaz ondan anca patikseninde varsa bi ara fotosunu koyarsın..ben severim zevkli sıradışı şeyleri...
Örgücüler mi var grupta benim gibi..ama ben örüp giymeyenlerdenim...halbuki çok değişik kazaklar yelekler örerim öyle durur..şimdi de upuzun ,incecik bir hırka örüyorum...düz örgü ama bu sene moda olanlardan...Örme kııız...ben dr çok örmüştüm minik minik ama hiç birini giydiremedeim çok kalındı çünki.brn tığla sıkı sıkı örerim..yani yelek bere falan olmaz ondan anca patikseninde varsa bi ara fotosunu koyarsın..ben severim zevkli sıradışı şeyleri...
Ayy sen de tığla örüyorsuuunnn...çok güzelller...Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah...bayıldım..Kaptanım çok sıradışı ördüklerim zatengönderirim tabi. Dün annemde ördüğüm hırkayı gördü bunu en fazla 2 aylık çocuk giyer kışın doğmazsa hiç giydiremezsin dedi kenarları söktüm uzatıyorum şimdi parçaları hemen en sevdiğim oyuncaklardan bir iki tane atayım resim Eki Görüntüle 1682183 Eki Görüntüle 1682184 Eki Görüntüle 1682185
İşte ikizimi buldumNanacım ben 77 idim ama. Evet 90 da çok ama 77 de çoktu. Ben çok iştahlıyım yediğim zaman sofradaki tüm tabakları ekmekle sıyırıp kalkardım. Çok iyi yiyodum kilo aldığım zaman yani o su içsem yarıyor diyen ekipten değilim. Yediğim zaman kilo alıyorum yemediğimde de veriyorum çok şükür
Ben seviyorum ama sabırsızım...uzun vadeli şeyler öremem.. 1-2 güne bitirmelik şeyler olmalı benimkisi...Örgücüler mi var grupta benim gibi..ama ben örüp giymeyenlerdenim...halbuki çok değişik kazaklar yelekler örerim öyle durur..şimdi de upuzun ,incecik bir hırka örüyorum...düz örgü ama bu sene moda olanlardan...
Amin kaptanım inşallah... Daha neler yaptımAyy sen de tığla örüyorsuuunnn...çok güzelller...Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah...bayıldım..
Seninkiler çokkk tatlı...nasıl güzeller renkli renkli..Amin kaptanım inşallah... Daha neler yaptımbenim çeyiz Sandığı bebek örgüleriyle doldu
Tığ da var şiş de var yaptıklarımdan ama ben tığ işini daha severek yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?