3. Yıl önce bi mağazada kazak gördüm 180 tl..fotosunu çektim 3 tane ördüm,birini ablama verdim.,,3 ü 50 tl tuttu ipleri.,,1-2haftada bitiriyorum ama sürekli örmem günde 1 saat anca.,Ben seviyorum ama sabırsızım...uzun vadeli şeyler öremem.. 1-2 güne bitirmelik şeyler olmalı benimkisi...
Kendime hiçbişey örmedim benÖrgücüler mi var grupta benim gibi..ama ben örüp giymeyenlerdenim...halbuki çok değişik kazaklar yelekler örerim öyle durur..şimdi de upuzun ,incecik bir hırka örüyorum...düz örgü ama bu sene moda olanlardan...
Çok tatlısın sen yaaaKendime hiçbişey örmedim ben. Kaptanım gibi uzun vadeli işlerden çabuk sıkılıyorum bebek için yaptıklarımdan bile başlayıp sıkılıp yarım bıraktığım 3 parça var şimdi
Sadece eşime kazak ördüm bi tane ömrümden ömür gitti tarla gibi alan bitmek bilmedi. Gerçi eşim şimdi yüzüne bakmıyor
Duy ama inanmaHerkeseeee iyi geceleeerryarın görüşürüüzzz
Dukan expreeess bekleeeeeeee beniiiiiiiiiiiiiiii ben geliyorummmmmmmmmmm
Haftada 2 kilo garantiHerkeseeee iyi geceleeerryarın görüşürüüzzz
Dukan expreeess bekleeeeeeee beniiiiiiiiiiiiiiii ben geliyorummmmmmmmmmm
Ayy maşallah bayıldım çok süper hepsi de.rabbim gönlüne göre versin canım benimKaptanım çok sıradışı ördüklerim zatengönderirim tabi. Dün annemde ördüğüm hırkayı gördü bunu en fazla 2 aylık çocuk giyer kışın doğmazsa hiç giydiremezsin dedi kenarları söktüm uzatıyorum şimdi parçaları hemen en sevdiğim oyuncaklardan bir iki tane atayım resim Eki Görüntüle 1682183 Eki Görüntüle 1682184 Eki Görüntüle 1682185
Bak görr şaşırtıcaaam seniii şoka uğrayıp pişman olucan (yada ben bu dediklerime pişman olucam)Duy ama inanma
Mesajını favorilerime ekledimmmm...Bak görr şaşırtıcaaam seniii şoka uğrayıp pişman olucan (yada ben bu dediklerime pişman olucam)
Bu hafta 2 kilo gitse süper olur sürekli olması biraz sıkıntı olabilir gerçi :)))) ama uzun zamandır pek diyette gibi değilim sanki sıfırdan başlıyormuşum gibi olur eğer istikrarlı devam edersem ve verebilirim diye temenni ediyorum :)Haftada 2 kilo garanti
Pekii bakalımmm şimdi daha da tırstımm daha dikkatli olmalıyımmmmMesajını favorilerime ekledimmmm...
Can'ım ben de sivaslıyım biliyor muydunAaa öyle mi neresinden falan sormayayım sana hiç de ben geçen sene merkezdeydim, şimdi bu sıralar pek meşhur olan ilçesindeyim
Ben de eşim de erzincalıyız aslında çok yakın birbirine ama gümüşhaneyi sevemedim bir türlü
Dağların arasına sıkışmış gelişememiş arada kalmış ilçe kadar
Sen şimdi gümüşhanede misin yoksa başka yerde mi yaşıyorsun?
Sucuk mu acaba o cıs? Yok Can'ım yok 2-3 tane yedim sadeceŞimdi tekrar ismini anmayaylm ama bi cısdan bahs esilmiş yokluğumdan istifade
Ben de damlaya patik örüyordum.. resimli yapıp bi siteye yerleştiricem. Yerleşince haber ederim size...
Ben de çok örüyorum ama hep dağıtıyorum şimdi de kendime hırka örüyorumGönder kaptanım ben de müstakbel çocuğuma ünisex bişeyler örüp duruyorum 2 senedir modellere bakar esinlenirim belki. Bebek gelene kadar heralde ben üniversite yaşına kadarki kıyafetlerini örüp bitirmiş olurum
Çok çok tebrik ediyorum ablacim maşallah mükemmel sin.
Harikasın ablam!
meyve yemiyormuydun ablam normalde
O salladığın şey sütyen biliyonmu
E zaten sana da bu yakışır...bugün iyi gidiyorsun deyilmi?
Oy anam oooy sırt ağrım felaket...bi krem aldlrdım.termacream ismi..bu tür ağrılar için...bakalım yarın doktor ne diyecek...
Meyve candır bende kendimi zpr tutuyorum çok yememek içinCANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER sağolasın sevgiler
canım çok teşekkürler sevgiler
canım gerçektede aram çok meyve ile yok bdaha öncedende biri getirip al dese öyle yerdim gidip evden biraz meyve alayım demesdim ama şimdi daha dikkatli olıcam inşallahy
canım çok tatlısın yaa inan benimde aklım geneld hep sizinle meşgul
ay çok güldüm men onu hep bayrak sanmıştim
kaptanım geçmiş olsun dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?