Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben seviyorum ama sabırsızım...uzun vadeli şeyler öremem.. 1-2 güne bitirmelik şeyler olmalı benimkisi...
3. Yıl önce bi mağazada kazak gördüm 180 tl..fotosunu çektim 3 tane ördüm,birini ablama verdim.,,3 ü 50 tl tuttu ipleri.,,1-2haftada bitiriyorum ama sürekli örmem günde 1 saat anca.,

Kendime hiçbişey örmedim ben . Kaptanım gibi uzun vadeli işlerden çabuk sıkılıyorum bebek için yaptıklarımdan bile başlayıp sıkılıp yarım bıraktığım 3 parça var şimdi
Sadece eşime kazak ördüm bi tane ömrümden ömür gitti tarla gibi alan bitmek bilmedi. Gerçi eşim şimdi yüzüne bakmıyor

Çok tatlısın sen yaaa

Ayy maşallah bayıldım çok süper hepsi de.rabbim gönlüne göre versin canım benim

Haftada 2 kilo garanti
Bu hafta 2 kilo gitse süper olur sürekli olması biraz sıkıntı olabilir gerçi :)))) ama uzun zamandır pek diyette gibi değilim sanki sıfırdan başlıyormuşum gibi olur eğer istikrarlı devam edersem ve verebilirim diye temenni ediyorum :)

Can'ım ben de sivaslıyım biliyor muydun

Şimdi tekrar ismini anmayaylm ama bi cısdan bahs esilmiş yokluğumdan istifade
Ben de damlaya patik örüyordum.. resimli yapıp bi siteye yerleştiricem. Yerleşince haber ederim size...
Sucuk mu acaba o cıs? Yok Can'ım yok 2-3 tane yedim sadece

Ben de çok örüyorum ama hep dağıtıyorum şimdi de kendime hırka örüyorum

maşallah ne çok yazmışsınız yeni bitirdim okumayı bugün pikniğe gidince gelemedim önce menümü vereyim
SABAH
2dlm ekmek
2 hş yumurta
birkaç yeşil birkaç ziyah zeytin
peynir
domates
ÖĞLE
1 mandalina
1 parça nar
AKŞAM
Et köftesi
salata
ayran
suyum biraz az1.5 civarı 50 dk yürüyüş
1 incir 1ceviz
öğle yiyemedim akşamı ikindi vakti yiyince o yemeği öğle kabul etsem akşamı geç yemem gerekti yarın evde olunca daha düzenli olurun inşallah
HAYIRLI GECELER SEVGİLİ TAKIMIM

Çok çok tebrik ediyorum ablacim maşallah mükemmel sin.

CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER sağolasın sevgiler

Harikasın ablam!

canım çok teşekkürler sevgiler

meyve yemiyormuydun ablam normalde

canım gerçektede aram çok meyve ile yok bdaha öncedende biri getirip al dese öyle yerdim gidip evden biraz meyve alayım demesdim ama şimdi daha dikkatli olıcam inşallahy

Ben de geçen gün Antepia27 abla ile yazışıyordum rüyamda ama konu neydi hatırlayamadım uyandığımda

canım çok tatlısın yaa inan benimde aklım geneld hep sizinle meşgul

O salladığın şey sütyen biliyonmu
E zaten sana da bu yakışır...bugün iyi gidiyorsun deyilmi?

ay çok güldüm men onu hep bayrak sanmıştim

Oy anam oooy sırt ağrım felaket...bi krem aldlrdım.termacream ismi..bu tür ağrılar için...bakalım yarın doktor ne diyecek...

kaptanım geçmiş olsun dikkat et kendine

Meyve candır bende kendimi zpr tutuyorum çok yememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…