Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Can'ım ben de sivaslıyım biliyor muydun
Evet canım ama Antep'te yaşıyorsun sen değil mi? Eşim Sivas'ta okumuş üniyi. Kirli ahmet miydi sizin meşhur köfteci gitmiştik oraya sanayideki dükkanına. Sivas erzincandan falan baya büyük

Günaydın güzellikler

Misafirlerimi gönderdim kaldık artık kendi kendimize. Artık toparlanıcam vs sözlerini söylemeye ne kadar utansam da yine yeniden başlıyorum bugün. Dün söylemesi ayıp çiğbörek yaptık bütün gece mahvoldum bulantı ve kusmadan. Tövbe dedim artık tövbe yeter mideme yaptığım zulüm. 65i geçmicem diye söz vermiştim 71 oldum kendimden utanıyorum

YAa men bu koca bedenimle iğneden korkarım son doğumumda iğneyi görünce sedye zangır zangır sallandı kaç kişi meni kontrol edemedi çarşambada tahlil için randevu aldım şimdiden içime kagıwsı düştü o kan alınana kadar tam rahat olamam
er yaa yaptıracaktım ALLAH başka dert vermesin acılara daya nıklıyımdır çoçukluğumda geçirdiğim zatüre ve bundan 35 yıl önceki koca koca iğneler herhalde ozamandan kaldı bu fobi mende

Fatmanurum iğneden ürkmeyen varmı ?

Elifin yine yedinen hepimiz için geçerli
.. Hayırlı olsun başlangıcın uzaklaşma burdan .

Keklik testi ne yaptın meraktayız ...

Xperim eline sağlık pek güzel tığ işlerin
...

Hülyam seninde eline sağlık bilirim akrepleri kafasına koydumu resimden bile model çıkarır

Perim hayır olsın dukan expres gözüm sizde firüzeynen tartılın bugun sonuç ne olacak bakalım .

Bence hiiçte utanmana gerek yok yapıyoruz arada böyle şeyler bence yeniden başlama isteğin bile büyük bir adımdır istedikten sonra azimle yapabileceğine inanıyorum hadi bak bende bugün yeniden sıfırdan başladım kilolarımızda çok uzak değil birbirine bence bugünü milat kabul edip başlayabilirsin
ayyy hemşerimm benm sen de erzincanda yaşamıyorsun ama sanırım değil mi?
evet erzincanda yaşamıyorum istanbuldayım. hayatımda erzincana bi kere gittim

Canımlarım günaydın. İnşallah haklı çıkarsınız diycem ama malesef kan veremedim,kan alacak arkadaş rahatsız olduğu için öğlene doğru gelecekmiş o saate kadar bekleyemem dedim,sağlık ocağına gittim onlar da saat 9 dedi,hafta başları işlerim acayip yoğun oluyor izin de almadan o saate kadar oyalanamam diye işe geldim,bir boşluk bulursam gider gelirim öğlen

ymalesef kan aldıracak kimseyi bulamadığım için kaldı şimdilik,öğlene doğru fırsat bulursam gidip vereceğim,yoksa da yarın sabaha inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…