- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Hakkında hayırlısıo olsun canım. Allah gönlüne göre versinymalesef kan aldıracak kimseyi bulamadığım için kaldı şimdilik,öğlene doğru fırsat bulursam gidip vereceğim,yoksa da yarın sabaha inşallah
Şuaan itibariyle başladım sabah kahvaltımı ona uygun yaptım bakalım ne olacak bende merakla bekliyorumFatmanurum iğneden ürkmeyen varmı ?
Elifin yine yedinen hepimiz için geçerli
.. Hayırlı olsun başlangıcın uzaklaşma burdan.
Keklik testi ne yaptın meraktayız ...
Xperim eline sağlık pek güzel tığ işlerin
...
Hülyam seninde eline sağlık bilirim akrepleri kafasına koydumu resimden bile model çıkarır
Perim hayır olsın dukan expres gözüm sizde firüzeynen tartılın bugun sonuç ne olacak bakalım.
Amin inşallah. Rabbim cümlemize her şeyin hayırlısı nasip etsin.Hakkında hayırlısıo olsun canım. Allah gönlüne göre versin
haydi hayırlı olsun o zaman peri... gitsin kilo kilo yağlar..Şuaan itibariyle başladım sabah kahvaltımı ona uygun yaptım bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum
İnşaallaaaahhhh :)haydi hayırlı olsun o zaman peri... gitsin kilo kilo yağlar..
Kaç gündür nedir sendeki bu süt ve süt ürünleri takıntısı yaEvet kahvaltım hazır yulaf ezmesi ve 1 yumurta ile omlet ve ayranevet bu arada ayran ile bozdum kafayı
Ben de anlamadım inanki canım ya deli gibi ayran yoğurt istiyor canımKaç gündür nedir sendeki bu süt ve süt ürünleri takıntısı yabende severim ayranı ama hemen uyku yapıyo bende gözler kapanıyo
Allahtan canın tatlı falan istemiyor yoğurt ayran iyidir sorun yokBen de anlamadım inanki canım ya deli gibi ayran yoğurt istiyor canım
Hoşgeldiiinn canımmmkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler : )
ben geldim
60.6 kgım
sizler neler yaptınız
özledim sizi : )
Hoş geldin canım nasıl oldu hastanız??kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler : )
ben geldim
60.6 kgım
sizler neler yaptınız
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler : )
ben geldim
60.6 kgım
sizler neler yaptınız
Çok şükür canım ya gerçekten en azından süt ürünü pro daha sağlıklıAllahtan canın tatlı falan istemiyor yoğurt ayran iyidir sorun yok
Kız Fatma sende gebe olmayasın regl ne zamanÇok şükür canım ya gerçekten en azından süt ürünü pro daha sağlıklıama bu da normal değil ki
bende herkesi hamiş görmek istiyorumKız Fatma sende gebe olmayasın regl ne zaman
Ay bende herkesi hamiş görmek istiyorum
C CallanPinckney canım hoş geldin özlemiştik
Evet Can'ım kirli Ahmet. Acıktım vallahi olsa da yesekEvet canım ama Antep'te yaşıyorsun sen değil mi? Eşim Sivas'ta okumuş üniyi. Kirli ahmet miydi sizin meşhur köfteci gitmiştik oraya sanayideki dükkanına. Sivas erzincandan falan baya büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?