İnşallah canım ya,ama nedense bende o umut yok,6sında gelmesi gereken reglim hala gelmedi,dün gebelik testi yaptım ama silik bile çıkmadı,çoğu kişinin adetten önce silik de olsa çıkıyor,benim günüm geçmesine rağmen çıkmıyor olması benim umutlanmama engel oluyor.bende herkesi hamiş görmek istiyorumbugün iş arkadaşımın da regl olduğunu öğrendim moralim acaip bozuldu şu an... o da 1 seneyi geçkindir istiyordu.. çok ümitliydik bu ay için...
valla çok fena ağlayasım varöğle arası gelse de bir eve geçsem. boğazım düğümlendi sabah öğrendiğimden beri... Allahım kimseyi aratmasın bekletmesin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
inş kekliğin sonucu pozitif çıkar ona seviniriz...
Kekliğim moralini bozmak istemem ama benim doktorum gebelik testleri %90 doğru sonuç verir demişti..oluruna bırak o Zaman'ı gelince olur zaten..İnşallah canım ya,ama nedense bende o umut yok,6sında gelmesi gereken reglim hala gelmedi,dün gebelik testi yaptım ama silik bile çıkmadı,çoğu kişinin adetten önce silik de olsa çıkıyor,benim günüm geçmesine rağmen çıkmıyor olması benim umutlanmama engel oluyor.
Nöbetçi değil miydin kız bugün?beni unutmuşsun bişeyler yazaydınTünaydın bütün kızlar toplandık toplandikyaptık bugün arkadaşın evinde kahvaltı yaptık eve geçiyorum .
Herkese güzel bir hafta diliyorum hasta olanlara Rabbim şifa versin herkesin hayırlı dualarını geri çevirmesin herşey gönlünüzce olsun .
C CallanPinckney hoş gelin canım halan iyidir umarım.
kuzularinannesi elifim senin icin
güzel bir başlangıç olur insallah
keklik_58 senin de güzel haberlerle dönersin inşallah
Unuttuğum kimse varmı varsaykusuruma kalmayın
Sevgiyle muhabbetle kalin
nöbetten çıktım kontesim sana yazacak kelimeler bilgi dağarcığım yetmez o kadar alımlı okadar güzelsinki kıskanıyorum oyüzden yazmıyorumNöbetçi değil miydin kız bugün?beni unutmuşsun bişeyler yazaydın
kuzeni kaza geçirdi ya morali bozuktu bide sınavları vardı izne ayrıldı.Engineer nerede ayrıldı mı?
Doktora gittiyse kafasına koymuş demek ki yasom..inşallah zayıflar kuzucuk...temizlik bitmedi daha haftasonu yapamadım...perşembe yaparım kalanı..nöbetten çıktım kontesim sana yazacak kelimeler bilgi dağarcığım yetmez o kadar alımlı okadar güzelsinki kıskanıyorum oyüzden yazmıyorumcanımsın iyimisin bittimi temizlik ata nasıl benimkini bugün dr gönderdim zoraki ama çoçuğumu delik deşik etmişler bayılmış yavrum yanında olamadığım için çok üzüldüm neyse sporada yazıldı rabbim dularımı kabul ederde inşallah oda sağlıklı zayıflar. inşallah oğlumada namazlarınızda dua edin lütfen.
hafta sonu skpide konuştuk yüzü kıpkırmızı olmuş başı ağrıyor korkuttum tansiyonun yükseldimi acaba dedim biraz duygu sömürüsüde yapınca gitti ama zor damar bulunuyor kilosu yüüznden alamıyolar herseferinde bayılıyor banada aldırmıyordu burda bitane yaşlı bir abi bulmuştuk rizede ona aldırıyodu tek şimdi orda yanlız kaldı yavrum oradada delik deşik etmişler.Doktora gittiyse kafasına koymuş demek ki yasom..inşallah zayıflar kuzucuk...temizlik bitmedi daha haftasonu yapamadım...perşembe yaparım kalanı..
Ah ah canım ben de çok isterim ama şimdi adetimin 3. GünüKız Fatma sende gebe olmayasın regl ne zaman
Ay bende herkesi hamiş görmek istiyorum
C CallanPinckney canım hoş geldin özlemiştik
bende herkesi hamiş görmek istiyorumbugün iş arkadaşımın da regl olduğunu öğrendim moralim acaip bozuldu şu an... o da 1 seneyi geçkindir istiyordu.. çok ümitliydik bu ay için...
valla çok fena ağlayasım varöğle arası gelse de bir eve geçsem. boğazım düğümlendi sabah öğrendiğimden beri... Allahım kimseyi aratmasın bekletmesin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
inş kekliğin sonucu pozitif çıkar ona seviniriz...
nöbetten çıktım kontesim sana yazacak kelimeler bilgi dağarcığım yetmez o kadar alımlı okadar güzelsinki kıskanıyorum oyüzden yazmıyorumcanımsın iyimisin bittimi temizlik ata nasıl benimkini bugün dr gönderdim zoraki ama çoçuğumu delik deşik etmişler bayılmış yavrum yanında olamadığım için çok üzüldüm neyse sporada yazıldı rabbim dularımı kabul ederde inşallah oda sağlıklı zayıflar. inşallah oğlumada namazlarınızda dua edin lütfen.
dahiliyeye gitti bugün insülin direnci var ama ne ilaç kullanıyor nede kilo vermek için uğraşıyor fatmacım ve şeker hastası olmaya aday ve yanında bir sürü hastalık belki korkarda verir kiloları kan alınırken zor alıyolar bikaç defa girip çıkınca bayılıyor.Hayırdır ablam neden bayılmış
Bayılması kötü olmuş ablam geçmiş olsun. Kendi istemeden korkmayla olacak is değil ama ana yüreği sen de haklısın. Allah kolaylık ve şifa versin inşallahdahiliyeye gitti bugün insülin direnci var ama ne ilaç kullanıyor nede kilo vermek için uğraşıyor fatmacım ve şeker hastası olmaya aday ve yanında bir sürü hastalık belki korkarda verir kiloları kan alınırken zor alıyolar bikaç defa girip çıkınca bayılıyor.
Çoook geçmiş olsun inşallah bir adımı atmış biraz kilo verse eminim kendisi de gaza gelir zatenhafta sonu skpide konuştuk yüzü kıpkırmızı olmuş başı ağrıyor korkuttum tansiyonun yükseldimi acaba dedim biraz duygu sömürüsüde yapınca gitti ama zor damar bulunuyor kilosu yüüznden alamıyolar herseferinde bayılıyor banada aldırmıyordu burda bitane yaşlı bir abi bulmuştuk rizede ona aldırıyodu tek şimdi orda yanlız kaldı yavrum oradada delik deşik etmişler.inşallah kilo verirde kurtarır o hastalıklardan.
allah razı olsun fatmacım inşallah.Bayılması kötü olmuş ablam geçmiş olsun. Kendi istemeden korkmayla olacak is değil ama ana yüreği sen de haklısın. Allah kolaylık ve şifa versin inşallah
benim gibi anası olunca çoçukta obez pericikÇoook geçmiş olsun inşallah bir adımı atmış biraz kilo verse eminim kendisi de gaza gelir zaten
Damar bulunamama sebebi kilodan mıymışbenimde zor bulunuyor damarların ince dedi ne alaka çözemedim
benim çalıştığım yerde de bir ablanın oğlu çok kiloluydu kadın ne yaparsa yapsın bir türlü fayda etmedi, sırf çocuk diyete girsin diye evde diyete uygun olmadığını düşündüğü yemeği yapmadı bile kendi zayıf olmasına rağmen o da yemedi onunla beraber fayda etmedi. Liseye gidiyor hatta oğluda. ama bir gün geldi ki çocuk pat diye karar verdi yemesine içmesine dikkat etti, yürüyüş falan yapmaya başladı birden bire ve inanılmaz güzel bir şekilde kilosunu verdi.allah razı olsun fatmacım inşallah.
benim gibi anası olunca çoçukta obez pericikşaka biyana çok üzülüyorum ona korkuyorum endişeliyorum ve en çok ona örnek olmak içindi kilo vermek isteyişimin sebeplerimden biride.
tabiki kilolu insanların damarları zor bulunur
inşallah benimkinede bişey vesile olur peri çok istiyorum.benim çalıştığım yerde de bir ablanın oğlu çok kiloluydu kadın ne yaparsa yapsın bir türlü fayda etmedi, sırf çocuk diyete girsin diye evde diyete uygun olmadığını düşündüğü yemeği yapmadı bile kendi zayıf olmasına rağmen o da yemedi onunla beraber fayda etmedi. Liseye gidiyor hatta oğluda. ama bir gün geldi ki çocuk pat diye karar verdi yemesine içmesine dikkat etti, yürüyüş falan yapmaya başladı birden bire ve inanılmaz güzel bir şekilde kilosunu verdi.
Yani özetle kadın çalıştı çabaladı başaramadı ama çocuk bir anda hangi şey sebep oldu bilemeden başardı
benim çalıştığım yerde de bir ablanın oğlu çok kiloluydu kadın ne yaparsa yapsın bir türlü fayda etmedi, sırf çocuk diyete girsin diye evde diyete uygun olmadığını düşündüğü yemeği yapmadı bile kendi zayıf olmasına rağmen o da yemedi onunla beraber fayda etmedi. Liseye gidiyor hatta oğluda. ama bir gün geldi ki çocuk pat diye karar verdi yemesine içmesine dikkat etti, yürüyüş falan yapmaya başladı birden bire ve inanılmaz güzel bir şekilde kilosunu verdi.
Yani özetle kadın çalıştı çabaladı başaramadı ama çocuk bir anda hangi şey sebep oldu bilemeden başardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?