Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ablacım çok geçmiş olsun... çok mu fazlası var oğlunun?

Peri o çocuk için aklıma aşık olması geliyor ne dersin

İnşallaaahhhhh

Valla benimde aklımdan geçti bi kıza aşık olduda acaba kız ona kilosuyla ilgili birşey dedi ve o da gaza mı geldi diye düşündüm
üzgünüm aşık olsa ilk bana der onun takıntılı liseden bir kız vardı ondan ayrıldı dahada hiç kızlara bakmıyor . sanırım hala onu seviyor o kızda bunu bıraktı anası demişki sen o çoçuk yüüznden sınavı kazanamadın zoruna gitti bizimkininde heral.
ablacım çok geçmiş olsun... çok mu fazlası var oğlunun?
çok xperim çok obez yani 184 boyunda 120nün üstündedir

canlarım bilin bakalım canım ne istiyorrrrrrrrrr,
ton balıklı pizza.
Acaba tam buğday unumla küçücük bir pizza mı yapsam eve gidince. Cıs alır ceza yer miyim???

canım yaaa,benim abim de hep tombiş bir çocuktu,sonra lise iki de bir kıza aşık oldu,kız buna tipine baksın sonra bana arkadaşlık teklif etsin tas gibibir suratı var demiş birilerine,lise sonda kafasını rejimle bozdu abim,hele de yüzüyle ilgili neredeyse elmacık kemikleri yüzünden ameliyat olacaktı yani o kadar taktı ve sonra 22 kilo verdi,ogün bu gündür çok zayıftır,1 kilo alsa haftada 3 gün koşar öyle yani.

Bu arada üniversite kayıtlarına giderken otogarda kızla karşılaşmış abim,o gün bu gündür o kız ben sana aşıktım ama bilmem ne bilmem ne bahaneleriyle abimin peşinde dolanıyor,amaaaaaa abim bir daha ona bu şansı vermedi,çünkü insanların dış görünüşüne bakarak hayatına yön veren insanlardan hiçbirimiz hoşlanmayız.

Ablacım çok geçmiş olsun,inşallah bir şeyler vesile olur da oğluşun kararlı bir şekilde kilo verir.

insallak keklik verirde bende biraz olsun endişelerimden kurtulurum . aslında onu rencide etmelerinden ben çok etkileniyorum üstünede sağlık sorunları çıkar korkusu beni çok stres yaptırıyor. çoğu zaman böyle diyolar bunehal ayı gibi olmuşsssun babandan büyüksün gibi sözler üstüne bana dönüp ne yediriyon buna diyolar bende sinirimden ben oğlum kilo alsın diye yağ balla besliyorum diyorum geçiştiriyorum ama onu üzsede bu durum ben daha çok üzülüyorum ne bileyim işte babası bile rencide ediyor sen bu halle askere bile gidemessin gibi vs sözler onu yüreklendirmiyor hısrlandırmıyor inadına daha çok yemek yemek istiyor. ne bileyim işte bende üzülmekle kalıyorum.

inşallah benimkinede bişey vesile olur peri çok istiyorum.
Ablacım inşallah oğlunda bu adımla zayıflar
Şişmanlık kilo vermek ne kadar zor biz biliyoruz ve bu yüzden çocuklarımıza çok üzülüyoruz inşallah oda zayıflar benimde kuzenimin oğlu böyle umutsuz vaka kadıncağız kaç sene diyetisyene taşıdı olmadı bi kere bizim çocuklar onlara gitmiş ti bizimkiler bile haline üzülmüştü oğlan cipsi kaseyle ağzına dökmüş litrelik kolaları bardaksız içmiş bizim çocuklarda şaşırmıştı bide bilgisayar bağımlısı tam bir kısır döngü kilo bilgisayar arkasına saklanmasına sebep oluyo bilgisayar da kilosunun artmasına sebep oluyo Rabbim yardımcınız olsun

hmm ablacım baya fazlası varmış.. bu kadar çok olması gözümü korkutuyordur... elinin altında senin gibi bir hazine var aslında senden faydalanıp çok sağlıklı verebilir fazlasını ama 30-40 kilo nasıl verilir diye adım atmaya korkuyor olabilir. aslında bir yerden başlasa 5 kilo verip 1 ay muhafaza etse, sonra bir 5 daha derken geniş zamanda zorlanmadan verebilir.

ahucum benim oğlum düzensiz yemek yer öyle cips yemez ama cola içer mesela ramazanda beraberdik o cüssede o kilodaki çoçuk 1 pideyi rahatlıkla yemesi gerekir o sadece el kadar pide yerdi ama gel görki malesef insülin direnci var haraketsizde kalınca kilo aldı başını gitti aslında okadar acınacak kadar kötü gözükmüyor boyu olduğu için ama kesinlilke en az 30 kilo vermesi gerekiyor inşallah verir.

yanımda olsa liseden beri dışarda xperim bitane çoçuğumuz var onun yanındada kalamıyoruz işte kader utansınşimdide üniversitede hayırlısı bakalım.

İnşallah ablacım dua edelim geçen Mevlüt'e gitmiştim orda hoca dedi ki anneler dua ettiğinizde çocuklarınızın üzerine kuşanan zırhı görseydiniz dua yi hiç bırakmazdınız diye o yüzden bol bol dua edelim inşallah

Kız xperim inşallah sende arkadaşında en kusa zamanda hamile kalırsınız bi sorun varmıydı sizde tıbbi olarak
var ama ne olduğu belli değil tam olarak.. deneme yanılma gidiyoruz ahucum 3 düşüğüm var evlendiğimden beri peşine eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 5 ay oluyor.. bende polikistik overden şüphelenildi. pıhtılaşmada taşıyıcı genim çıktı falan... hiçbiri tam olarak sebep gösterilemiyor ama hepsine yönelik tedavi olarak devam ediyoruz..
inşallah bir dahaki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıcam. bir de insülin direnci varmışçasına yediklerime dikkat edicem. ve inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alabilirim...

T
Rabbim isteyince tüm sorunlar yok olur sizde de öyle olur inşallah canım

xpericim insülin direncinin tek silahı spor ve gı değeri düşük beslenmek zaten biliyorsundur aylardır ben pilav makarna yemedim patetes yemedim ama en önemlisi spor yürüyüş yapacan bırakmayacan .pko bağlı insülin direnci yükselebilir yan hastalıklarıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…