hergün dua ediyorum ahucum hep aklım onda tüm çoçuklarımıza dua ediyorum ortalık karışık hergün kötü şeyler duyuyoruz görüyoruz ne bileyim gözünde görmeyince sürekli endişe halindesin.İnşallah ablacım dua edelim geçen Mevlüt'e gitmiştim orda hoca dedi ki anneler dua ettiğinizde çocuklarınızın üzerine kuşanan zırhı görseydiniz dua yi hiç bırakmazdınız diye o yüzden bol bol dua edelim inşallah
İnşallah yola çıkmış abla devamını da getirirhafta sonu skpide konuştuk yüzü kıpkırmızı olmuş başı ağrıyor korkuttum tansiyonun yükseldimi acaba dedim biraz duygu sömürüsüde yapınca gitti ama zor damar bulunuyor kilosu yüüznden alamıyolar herseferinde bayılıyor banada aldırmıyordu burda bitane yaşlı bir abi bulmuştuk rizede ona aldırıyodu tek şimdi orda yanlız kaldı yavrum oradada delik deşik etmişler.inşallah kilo verirde kurtarır o hastalıklardan.
evet ablacım pconun nedeni zaten insülin direnci imiş.. bizim ailede şeker herkeste var abim benden 2 yaş büyük insülin vermişti doktor taa 4-5 sene önce. yani genetik bir yatkınlığımız var zaten. bunu biliyordum ama kendim için dikkat etmemiştim hiç şimdiye kadar.xpericim insülin direncinin tek silahı spor ve gı değeri düşük beslenmek zaten biliyorsundur aylardır ben pilav makarna yemedim patetes yemedim ama en önemlisi spor yürüyüş yapacan bırakmayacan .pko bağlı insülin direnci yükselebilir yan hastalıklarıdır.
var canım var,eşi ameliyat olduKız xperim inşallah sende arkadaşında en kusa zamanda hamile kalırsınız bi sorun varmıydı sizde tıbbi olarak
Amin acnım inşallah.evet ablacım pconun nedeni zaten insülin direnci imiş.. bizim ailede şeker herkeste var abim benden 2 yaş büyük insülin vermişti doktor taa 4-5 sene önce. yani genetik bir yatkınlığımız var zaten. bunu biliyordum ama kendim için dikkat etmemiştim hiç şimdiye kadar.
zaten şimdi herkes irademe çok şaşırıyor özellikle tatlı konusunda. nasıl dayanıp yemiyorsun falan diye ama rejimin altında bir de insülin direncini düşünmem yatıyor... pco yatıyor... çocuk için bu kadar istikrarlıyım sanırım bu defa...
ablacım ya ilk hamileliğimi öğrendiğimde (evliliğimizin 2. ayında idi) nasıl olacak , ben bakabilecek miyim, tek başıma nasıl yetişirim, çok erkendi henüz falan demiştimbu kadar arayacağımı hiç düşünmeden konuşmuşum o gün... inşallah rabbim daha fazla bekletmez de sağlıkla hayırla alırız tüm bekleyenler olarak kucağımıza...
Geçmiş olsun kaptan umarım mr da bişey çıkmaz ama fizik tedavi verebilirBen geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyamDaydream- boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
Abla spor salonuna gidiyor muydu?insallak keklik verirde bende biraz olsun endişelerimden kurtulurum . aslında onu rencide etmelerinden ben çok etkileniyorum üstünede sağlık sorunları çıkar korkusu beni çok stres yaptırıyor. çoğu zaman böyle diyolar bunehal ayı gibi olmuşsssun babandan büyüksün gibi sözler üstüne bana dönüp ne yediriyon buna diyolar bende sinirimden ben oğlum kilo alsın diye yağ balla besliyorum diyorum geçiştiriyorum ama onu üzsede bu durum ben daha çok üzülüyorum ne bileyim işte babası bile rencide ediyor sen bu halle askere bile gidemessin gibi vs sözler onu yüreklendirmiyor hısrlandırmıyor inadına daha çok yemek yemek istiyor. ne bileyim işte bende üzülmekle kalıyorum.
Canım ya geçmiş olsun,kötü bir şey çıkmaz inşallah,iyi düşün iyi olsun (ben her ne kadar iyi düşünmeyi beceremesem deBen geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyamDaydream- boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
Çook geçmiş olsun, inşallah bir sorun çıkmaz ve baş ağrın küçücük bir sebepten olarak çözülürBen geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyamDaydream- boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
Nası gidiyo dukan periHerkeseeee iyi geceleeerryarın görüşürüüzzz
Dukan expreeess bekleeeeeeee beniiiiiiiiiiiiiiii ben geliyorummmmmmmmmmm
sabah yumurta peynir çay üçlüsünü yaptım, öğlende ton balığı yedim ama içine azıcık havuç rendesi koydum salata gibi olsun diye yavan yavan yiyemedimNası gidiyo dukan peri
Ben dünkü menu devam ediyorum yulaf kepeği aldım şimdi krep yapıcam kendime sabah 2 yumurta
Öğlen yön balığı .Akşama tavuk
Oyyyy kıyamam...Nazlı işte bizim oğlanlar...benimki kışın kan alınacaktı bana neler çektirdi..sömestrde telefon alacaktım hediye o gün aldım da kanını öyle aldırdı...çok korkuyor iğneden..hafta sonu skpide konuştuk yüzü kıpkırmızı olmuş başı ağrıyor korkuttum tansiyonun yükseldimi acaba dedim biraz duygu sömürüsüde yapınca gitti ama zor damar bulunuyor kilosu yüüznden alamıyolar herseferinde bayılıyor banada aldırmıyordu burda bitane yaşlı bir abi bulmuştuk rizede ona aldırıyodu tek şimdi orda yanlız kaldı yavrum oradada delik deşik etmişler.inşallah kilo verirde kurtarır o hastalıklardan.
Aşık olmuştur :)benim çalıştığım yerde de bir ablanın oğlu çok kiloluydu kadın ne yaparsa yapsın bir türlü fayda etmedi, sırf çocuk diyete girsin diye evde diyete uygun olmadığını düşündüğü yemeği yapmadı bile kendi zayıf olmasına rağmen o da yemedi onunla beraber fayda etmedi. Liseye gidiyor hatta oğluda. ama bir gün geldi ki çocuk pat diye karar verdi yemesine içmesine dikkat etti, yürüyüş falan yapmaya başladı birden bire ve inanılmaz güzel bir şekilde kilosunu verdi.
Yani özetle kadın çalıştı çabaladı başaramadı ama çocuk bir anda hangi şey sebep oldu bilemeden başardı
Daha dün oğlumasöyledim bunu..Peygamber'imizin hadisi o..İnşallah ablacım dua edelim geçen Mevlüt'e gitmiştim orda hoca dedi ki anneler dua ettiğinizde çocuklarınızın üzerine kuşanan zırhı görseydiniz dua yi hiç bırakmazdınız diye o yüzden bol bol dua edelim inşallah
Aynuram sinir sıkışması olabilir sende...boyun sinirleri fıtıktan sıkışınca baş Ağrı'sı da yapar.geçmiş oldun kuzum..Ben geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyamDaydream- boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
Ohh iyi ailecek dukan yapın.sabah yumurta peynir çay üçlüsünü yaptım, öğlende ton balığı yedim ama içine azıcık havuç rendesi koydum salata gibi olsun diye yavan yavan yiyemedim
akşam içinde anneme köfte siparişi vermiştimhatta evde babam eti çok sever, ona dedim dukan yapıyorum dedim içinde et var oo tam senlik. babamda dedi bende dukandayım o zaman sevdim bunu
Yaâ güya karatay Teyzeme güveniyorum. Leptin çalışsın filan diye uğraşıyorum ama olmuyo ....Sabahtan akşama aç durursan 3 tabakta yersin 4 tabakta firuze
Rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah canım. ...evet ablacım pconun nedeni zaten insülin direnci imiş.. bizim ailede şeker herkeste var abim benden 2 yaş büyük insülin vermişti doktor taa 4-5 sene önce. yani genetik bir yatkınlığımız var zaten. bunu biliyordum ama kendim için dikkat etmemiştim hiç şimdiye kadar.
zaten şimdi herkes irademe çok şaşırıyor özellikle tatlı konusunda. nasıl dayanıp yemiyorsun falan diye ama rejimin altında bir de insülin direncini düşünmem yatıyor... pco yatıyor... çocuk için bu kadar istikrarlıyım sanırım bu defa...
ablacım ya ilk hamileliğimi öğrendiğimde (evliliğimizin 2. ayında idi) nasıl olacak , ben bakabilecek miyim, tek başıma nasıl yetişirim, çok erkendi henüz falan demiştimbu kadar arayacağımı hiç düşünmeden konuşmuşum o gün... inşallah rabbim daha fazla bekletmez de sağlıkla hayırla alırız tüm bekleyenler olarak kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?