Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hergün dua ediyorum ahucum hep aklım onda tüm çoçuklarımıza dua ediyorum ortalık karışık hergün kötü şeyler duyuyoruz görüyoruz ne bileyim gözünde görmeyince sürekli endişe halindesin.
hastanede ayda birkaç defa gördüğümüz oda bonzaiden eroinden ölen çoçuklar var moralimiz sıfırlanıyor o yüzdende endişem ikiye katlanıyor benim çoçuğum yapmaz diyemiyorsun.

İnşallah yola çıkmış abla devamını da getirir

evet ablacım pconun nedeni zaten insülin direnci imiş.. bizim ailede şeker herkeste var abim benden 2 yaş büyük insülin vermişti doktor taa 4-5 sene önce. yani genetik bir yatkınlığımız var zaten. bunu biliyordum ama kendim için dikkat etmemiştim hiç şimdiye kadar.

zaten şimdi herkes irademe çok şaşırıyor özellikle tatlı konusunda. nasıl dayanıp yemiyorsun falan diye ama rejimin altında bir de insülin direncini düşünmem yatıyor... pco yatıyor... çocuk için bu kadar istikrarlıyım sanırım bu defa...

ablacım ya ilk hamileliğimi öğrendiğimde (evliliğimizin 2. ayında idi) nasıl olacak , ben bakabilecek miyim, tek başıma nasıl yetişirim, çok erkendi henüz falan demiştim bu kadar arayacağımı hiç düşünmeden konuşmuşum o gün... inşallah rabbim daha fazla bekletmez de sağlıkla hayırla alırız tüm bekleyenler olarak kucağımıza...

Amin acnım inşallah.

Geçmiş olsun kaptan umarım mr da bişey çıkmaz ama fizik tedavi verebilir

Abla spor salonuna gidiyor muydu?

Canım ya geçmiş olsun,kötü bir şey çıkmaz inşallah,iyi düşün iyi olsun (ben her ne kadar iyi düşünmeyi beceremesem de

Çook geçmiş olsun, inşallah bir sorun çıkmaz ve baş ağrın küçücük bir sebepten olarak çözülür

Nası gidiyo dukan peri
Ben dünkü menu devam ediyorum yulaf kepeği aldım şimdi krep yapıcam kendime sabah 2 yumurta
Öğlen yön balığı .Akşama tavuk
sabah yumurta peynir çay üçlüsünü yaptım, öğlende ton balığı yedim ama içine azıcık havuç rendesi koydum salata gibi olsun diye yavan yavan yiyemedim
akşam içinde anneme köfte siparişi vermiştim hatta evde babam eti çok sever, ona dedim dukan yapıyorum dedim içinde et var oo tam senlik. babamda dedi bende dukandayım o zaman sevdim bunu

Oyyyy kıyamam...Nazlı işte bizim oğlanlar...benimki kışın kan alınacaktı bana neler çektirdi..sömestrde telefon alacaktım hediye o gün aldım da kanını öyle aldırdı...çok korkuyor iğneden..

Aşık olmuştur :)

Daha dün oğlumasöyledim bunu..Peygamber'imizin hadisi o..

Aynuram sinir sıkışması olabilir sende...boyun sinirleri fıtıktan sıkışınca baş Ağrı'sı da yapar.geçmiş oldun kuzum..

Ohh iyi ailecek dukan yapın.
Ben de tavuk yicem şimdi ama azcık akşam olsun gece acikirim sonra.

Yarın sebze de ekliycez yarın için pırasa aldım yulaf kepeği yle yumurtayı kâtip börek yapıcam.

Ayy güzel gidiyo kız ıui ki baslamisiz. Sabah 71 kg ile başladım.
Yalnız benim adet bi türlü gelemedi bekliyorum hala. Yarın maydonaza abanirim.
Bugün havuç yemeseydin keşke. Sırf protein olacaktı.

yasom7272 canım geçmiş olsun i sallah rabbim evlatlarimiza hayırlı saglikli uzun ömürler versin.

Spor salonuna başladıysa gerisi gelir merak etme. Bi de 120 kg 184 boy aslında kaldırır 10 kg verse iyi durur. Benim.erkrk kardeşlerim de öyle. Biri 127 kg idi 110 kg ya inince fıstık gibi oldu.

Rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah canım. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…