ay evet nazlılar kuzum benim onlar.Oyyyy kıyamam...Nazlı işte bizim oğlanlar...benimki kışın kan alınacaktı bana neler çektirdi..sömestrde telefon alacaktım hediye o gün aldım da kanını öyle aldırdı...çok korkuyor iğneden..
firuzecim kilosu orta bölgede yoğunlaştı ha diyecenki önde göbek gidiyor falan değil ama insülin direncinin kesin belirtisi ve korkum şeker hastalığı.yasom7272 canım geçmiş olsun i sallah rabbim evlatlarimiza hayırlı saglikli uzun ömürler versin.
Spor salonuna başladıysa gerisi gelir merak etme. Bi de 120 kg 184 boy aslında kaldırır 10 kg verse iyi durur. Benim.erkrk kardeşlerim de öyle. Biri 127 kg idi 110 kg ya inince fıstık gibi oldu.
yazılmış çok şükür nanacım inşallah devamını getirir.Abla spor salonuna gidiyor muydu?
geçmiş olsun aynuracım tabiki buyun fıtığı ve düzleşmesi baş ağrısı sırt ağrısı kollarda uyuşma ve his kaybı oluşur şimdi bişey soracam kaçgündür örgü yapıyorsun ağrıların dahamı fazla çünkü boynunu zorlamış olabilirsin.Ben geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyam @Daydream15 boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
Oradaki güzel vücutlu erkekleri görürse daha çok ozenip dikkat eder belki,yazılmış çok şükür nanacım inşallah devamını getirir.
İnşallah kuzum ben de istiyorum evet ama sanki arası açıldıkça iyice soğudum bu konudan neden bilmemİnşallah Fatma'm sende çalışmalara başlar başlamaz hamiş kalırsın@asfarovski
Geçmiş olsun canım. Ciyni ne?Ben geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyam @Daydream15 boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
Geçmiş olsun AynuramBen geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyam @Daydream15 boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
Inşallah düzelir yasom sporla hallolur o bence.firuzecim kilosu orta bölgede yoğunlaştı ha diyecenki önde göbek gidiyor falan değil ama insülin direncinin kesin belirtisi ve korkum şeker hastalığı.
one demek fatma ben sizden geri kalmayımAy bu yeni nesil beni de bozuyor kızlar kardeşim snap chate bulaştırdi beni de sürekli snap atıyorum normalde hiç sevmem foto falan
O ne hakkaten yaaa ben de bilmiyorum türkçe konuşun ayolAy bu yeni nesil beni de bozuyor kızlar kardeşim snap chate bulaştırdi beni de sürekli snap atıyorum normalde hiç sevmem foto falan
emine yaşıma bakmadan bide chat pogramımı indirelimO ne hakkaten yaaa ben de bilmiyorum türkçe konuşun ayol
Abla snapchat şöyle. Ya kendi fotoğrafını ya da herhangi birşeyin fotoğrafını çekiyosun onun altına birşeyler yazabiliyosun ya da emoji koyabiliyosun. Sonra istediğin kişiye bunu gönderiyosun ya da story ye koyuyosun. Storyye koyarsan 1 gün boyunca herkes görüyo. Eğer kii bazı kişilere atarsın sen kaç saniye görmesini istiyosan 1-10 sn arası öyle değişiyoremine yaşıma bakmadan bide chat pogramımı indirelimay ne işimiz var
sınavın nasıl geçti bitanem?Abla snapchat şöyle. Ya kendi fotoğrafını ya da herhangi birşeyin fotoğrafını çekiyosun onun altına birşeyler yazabiliyosun ya da emoji koyabiliyosun. Sonra istediğin kişiye bunu gönderiyosun ya da story ye koyuyosun. Storyye koyarsan 1 gün boyunca herkes görüyo. Eğer kii bazı kişilere atarsın sen kaç saniye görmesini istiyosan 1-10 sn arası öyle değişiyor
Bugüngü güzeldi ablacım iyi bir not bekliyorum bakalımsınavın nasıl geçti bitanem?
ay sorma ya kaç defa delmişler cocuğumuİyi akşamlar güzellikler ...
Aynuram geçmiş olsun . Tam olarak neyin var anlayamadım . Yaseminin dediği gibi örgü artırmış olabilir ...
Yasemin bacım geçmiş olsun ogluşa inşallah güzrl bir başlangoc olur fazlalıklardan kurtulur kuzun.
Benim oglanında damarları içde bide iğneyi çıkarmadan içerdem deşiyolar
Nazlı gelmemiş ..
inşallah güzel bir not alırsın bize haber verecen demi notunu merak ederim. benim oğlan kan alırken bayılmış kozacım ciddi bişey değil ama ana yüreği işte dayanamıyor.Bugüngü güzeldi ablacım iyi bir not bekliyorum bakalımSen nasılsın geçmişe şöyle bir baktım oğlun bayılmış sanırım çok geçmiş olsun
Bu gidişle dukanı kendime uydurarak gitmişim gibi oldu havuçlaOhh iyi ailecek dukan yapın.
Ben de tavuk yicem şimdi ama azcık akşam olsun gece acikirim sonra.
Yarın sebze de ekliycez yarın için pırasa aldım yulaf kepeği yle yumurtayı kâtip börek yapıcam.
Ayy güzel gidiyo kız ıui ki baslamisiz. Sabah 71 kg ile başladım.
Yalnız benim adet bi türlü gelemedi bekliyorum hala. Yarın maydonaza abanirim.
Bugün havuç yemeseydin keşke. Sırf protein olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?