Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

firuzecim kilosu orta bölgede yoğunlaştı ha diyecenki önde göbek gidiyor falan değil ama insülin direncinin kesin belirtisi ve korkum şeker hastalığı.

geçmiş olsun aynuracım tabiki buyun fıtığı ve düzleşmesi baş ağrısı sırt ağrısı kollarda uyuşma ve his kaybı oluşur şimdi bişey soracam kaçgündür örgü yapıyorsun ağrıların dahamı fazla çünkü boynunu zorlamış olabilirsin.

Geçmiş olsun canım. Ciyni ne? otutarak kil bacım namazını zorlama kendini sakin. Mr ne zaman çekilecek

Geçmiş olsun Aynuram
firuzecim kilosu orta bölgede yoğunlaştı ha diyecenki önde göbek gidiyor falan değil ama insülin direncinin kesin belirtisi ve korkum şeker hastalığı.
Inşallah düzelir yasom sporla hallolur o bence.

Herkese iyi akşamlar kızlar

Çok sukur yemeğimi yedim ohh mis

Dukan Ekspres 1. Gün

Sabah
2 yumurta

Öğle Ton balığı

Akşam
Tavuk
Yoğurt
Dukan krep

Çok şükür atlattim ilk günü kazasız belasız. Öğrenciler aşure yapmış hacca giden bi ogrencim hurma getirdi resmen araya kaynatttim yemedim sonra da birine verdim gitti

emine yaşıma bakmadan bide chat pogramımı indirelim ay ne işimiz var
Abla snapchat şöyle. Ya kendi fotoğrafını ya da herhangi birşeyin fotoğrafını çekiyosun onun altına birşeyler yazabiliyosun ya da emoji koyabiliyosun. Sonra istediğin kişiye bunu gönderiyosun ya da story ye koyuyosun. Storyye koyarsan 1 gün boyunca herkes görüyo. Eğer kii bazı kişilere atarsın sen kaç saniye görmesini istiyosan 1-10 sn arası öyle değişiyor

sınavın nasıl geçti bitanem?

İyi akşamlar güzellikler ...

Aynuram geçmiş olsun . Tam olarak neyin var anlayamadım . Yaseminin dediği gibi örgü artırmış olabilir ...

Yasemin bacım geçmiş olsun ogluşa inşallah güzrl bir başlangoc olur fazlalıklardan kurtulur kuzun .
Benim oglanında damarları içde bide iğneyi çıkarmadan içerdem deşiyolar

Nazlı gelmemiş ..

ay sorma ya kaç defa delmişler cocuğumu dedimki ordaki en yaşlı kimse ona git neyse son aldırdığı kanı bi abla almış tek defada.
Bugüngü güzeldi ablacım iyi bir not bekliyorum bakalım Sen nasılsın geçmişe şöyle bir baktım oğlun bayılmış sanırım çok geçmiş olsun
inşallah güzel bir not alırsın bize haber verecen demi notunu merak ederim. benim oğlan kan alırken bayılmış kozacım ciddi bişey değil ama ana yüreği işte dayanamıyor.

Bu gidişle dukanı kendime uydurarak gitmişim gibi oldu havuçla

Hemeen bende menümü yazayımmm :) _AYNURA_ baak baakta görrrr :)

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay

öğlen:
ton balığı (üzerine biraz havuç rendesi koydum)

akşam:
7 köfte
yoğurt

henüz 1,5 lt su içtim. 60 dk yürüyüş yaptım. yeşil çayda içeyim diyorum bugün. dört dörtlük dukan olmasa da kendime benzettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…