Güzel menu aferin bizeHemeen bende menümü yazayımmm :) @_AYNURA_ baak baakta görrrr :)
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay
öğlen:
ton balığı (üzerine biraz havuç rendesi koydum)
akşam:
7 köfte
yoğurt
henüz 1,5 lt su içtim. 60 dk yürüyüş yaptım. yeşil çayda içeyim diyorum bugün. dört dörtlük dukan olmasa da kendime benzettim
O ne biçim bişi yaaaAbla snapchat şöyle. Ya kendi fotoğrafını ya da herhangi birşeyin fotoğrafını çekiyosun onun altına birşeyler yazabiliyosun ya da emoji koyabiliyosun. Sonra istediğin kişiye bunu gönderiyosun ya da story ye koyuyosun. Storyye koyarsan 1 gün boyunca herkes görüyo. Eğer kii bazı kişilere atarsın sen kaç saniye görmesini istiyosan 1-10 sn arası öyle değişiyor
Evet ama baktım önce ton balığını sade yiyodum diyet olanı aldım diğerleri ayçiçek yağlı, süzsemde yine yağlı yağlı olacak diye almadım. ama baktım yavan yavan çok kötü gidiyo bende içine havuç kattımGüzel menu aferin bize
Havuç olmasaydı tam süper olacaktı neyse
Ben bugun spora gitmiyom eşim yollamiyo bi daha gündüzden gidicem yaaa
7 seansina giderim demiştim karanlık oldu diye yollamiyo
Eve plates topu aldım evim de spor salonu gibi her şey tam step tahtası eliptik bisiklet plates topu 2 kg dambil
yeşil çay içebiliriz ama dimi ?Güzel menu aferin bize
Havuç olmasaydı tam süper olacaktı neyse
Ben bugun spora gitmiyom eşim yollamiyo bi daha gündüzden gidicem yaaa
7 seansina giderim demiştim karanlık oldu diye yollamiyo
Eve plates topu aldım evim de spor salonu gibi her şey tam step tahtası eliptik bisiklet plates topu 2 kg dambil
Harikaaa olmuşHerkese iyi akşamlar kızlar
Çok sukur yemeğimi yedim ohh mis
Dukan Ekspres 1. Gün
Sabah
2 yumurta
Öğle Ton balığı
Akşam
Tavuk
Yoğurt
Dukan krep
Çok şükür atlattim ilk günü kazasız belasız. Öğrenciler aşure yapmış hacca giden bi ogrencim hurma getirdi resmen araya kaynatttim yemedim sonra da birine verdim gitti
Peri köftelerde ekmek içi var mıydı?Hemeen bende menümü yazayımmm :) @_AYNURA_ baak baakta görrrr :)
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay
öğlen:
ton balığı (üzerine biraz havuç rendesi koydum)
akşam:
7 köfte
yoğurt
henüz 1,5 lt su içtim. 60 dk yürüyüş yaptım. yeşil çayda içeyim diyorum bugün. dört dörtlük dukan olmasa da kendime benzettim
Ablam snapchat diye yazıyorsun indiriyorsun whatsapp in fotolusu ama kayıt etmiyor bir foto bir kere görünüyor sen yükle beni ekle ben sana snap atayımone demek fatma ben sizden geri kalmayımöğret bakayım
hazır köfte harcı vardı :)Peri köftelerde ekmek içi var mıydı?
Dikkate almaz olur muyuz canım ? ne yazdığını bilmiyorum arada farkedilmemiştirBenı kımse dıkkate almamıs -_- baktm goremedım zaten bıldırımde yok. Iyı aksamlar
Tabi canım içebilirz hatta ben bi demlik icicem şimdi içine tarçın tane karabiber biberiye filan da kattimyeşil çay içebiliriz ama dimi ?
Yulaf kepeği yenebiliyor 1,5 kaşık yoğurda karıştırıp...kas erimesini engelliyormuş...hazır köfte harcı vardı :)
Ayyy inşallah böyle güzel devam ederiz.Harikaaa olmuşbu hafta süper sonuçlar bekliyorum ikimizdende
Köfte harcinin içinde msg var ve seni aciktirir. Neyse bugün geçtihazır köfte harcı vardı :)
Aaa süper o zaman yapayım bende içeyimTabi canım içebilirz hatta ben bi demlik icicem şimdi içine tarçın tane karabiber biberiye filan da kattim
Hiç denemedim yulaf kepeğini valla ama diyet sırasında dikkat etmek lazım haklısınYulaf kepeği yenebiliyor 1,5 kaşık yoğurda karıştırıp...kas erimesini engelliyormuş...
O kadar çok su içiyorum ki şuan midem boş kalmıyo sudanKöfte harcinin içinde msg var ve seni aciktirir. Neyse bugün geçti
get gız bide ondan eksik kalayım istememAblam snapchat diye yazıyorsun indiriyorsun whatsapp in fotolusu ama kayıt etmiyor bir foto bir kere görünüyor sen yükle beni ekle ben sana snap atayım
Yasom teşekkür ederiz ilgin için...perigunlugu ve firuzeew dukan 1gününüz başarıyla kapatmışızsınız hayırlı uğurlu olsun
http://dukandiyetiyeni.com/dukan-express-diyeti-1-haftalik-ornek-menu.html şurdaki menüler size örnek olabilir
elifim ya teşekkür ederim canım benim cevap vermeyi unutmuşum aklıma geldin nasılsın kuzum kuzularında iyidir umarım.İnşallah yola çıkmış abla devamını da getirir
geçen araştırırken burdaki menüleri görmüştüm belki sizde gördünüz ama bugün ekmek yememişiniz ikinizde kahvaltıda var sanırsam niyse siz karatay dukan monti ortaya karışık bişey yaparsınız sonu gelmedenYasom teşekkür ederiz ilgin için...
Canımsin yaaa
Aynı cnm yaHoş geldin canım nasıl oldu hastanız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?