Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzel menu aferin bize
Havuç olmasaydı tam süper olacaktı neyse

Ben bugun spora gitmiyom eşim yollamiyo bi daha gündüzden gidicem yaaa

7 seansina giderim demiştim karanlık oldu diye yollamiyo

Eve plates topu aldım evim de spor salonu gibi her şey tam step tahtası eliptik bisiklet plates topu 2 kg dambil

O ne biçim bişi yaaa
Evet ama baktım önce ton balığını sade yiyodum diyet olanı aldım diğerleri ayçiçek yağlı, süzsemde yine yağlı yağlı olacak diye almadım. ama baktım yavan yavan çok kötü gidiyo bende içine havuç kattım

yarında yine bu benzer menüye sebze katabiliyoruz değil mi ? sabah domates, maydanoz falan yeşillik eklicem ekmeksiz, öğlende havuç tam olur bu süper :) akşama bilemiyorum tavuk göğsü domates yoğurt olabilir

yeşil çay içebiliriz ama dimi ?

Harikaaa olmuş bu hafta süper sonuçlar bekliyorum ikimizdende

Peri köftelerde ekmek içi var mıydı?

Harikaaa olmuş bu hafta süper sonuçlar bekliyorum ikimizdende
Ayyy inşallah böyle güzel devam ederiz.

Yarın sebze ekliyoruz.
Hem sebze hem protein
Ben pırasa aldım sabah dediğin gibi maydanoz marul domates dilan yeriz
Öğlen yine yön balığı yicem yanına salata. Akşama pırasa ve köfte

Tabi canım içebilirz hatta ben bi demlik icicem şimdi içine tarçın tane karabiber biberiye filan da kattim
Aaa süper o zaman yapayım bende içeyim
Yulaf kepeği yenebiliyor 1,5 kaşık yoğurda karıştırıp...kas erimesini engelliyormuş...
Hiç denemedim yulaf kepeğini valla ama diyet sırasında dikkat etmek lazım haklısın
Köfte harcinin içinde msg var ve seni aciktirir. Neyse bugün geçti
O kadar çok su içiyorum ki şuan midem boş kalmıyo sudan

Yasom teşekkür ederiz ilgin için...
Canımsin yaaa
geçen araştırırken burdaki menüleri görmüştüm belki sizde gördünüz ama bugün ekmek yememişiniz ikinizde kahvaltıda var sanırsam niyse siz karatay dukan monti ortaya karışık bişey yaparsınız sonu gelmeden cadılar sizi saçın nasıl oldu bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…