Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benı kımse dıkkate almamıs -_- baktm goremedım zaten bıldırımde yok. Iyı aksamlar
sizi dikkate almamak nedemek kardeşim ne bekliyordunuz anlayamadım ? menünüzden dolayıysa sonuçta diyetisyeninizin verdiği diyeti yapıyorsunuz oyüzdende yorum yapmamışlardır arkadaşlarda. ha bişey sordunuz sorunuz havada kaldıysa bilemem.

Cumleten hoşbuldum kızlar : )
Ben de bugün facebook â girdim, alakasız insanlara arkadaşlık isteği yollanmış bir de farklı şehirlerden facebook uma girildiğini gördüm, hiç hoşlanmadım bu durumdan. Face i temelli kapatacağım
Zaten zamn çalıyor

nasıl girmişlerki allah allah adamların işi yok başkalarının faceleriyle uğraşıyolar

merhabalarrr benide alııın beni tanırsınız belki uzun hikayem var başarı öykülerinde 160 kg.... konusu yaptım ettim 45kg verdim 20 geri aldım tekrar başladım 1 kasımda 1 haftada 4 gitti 142 yim şu an ( umutsuz değilim iradeliyim yine yapcam karatay yapıyorum memnunum başka yapanlardan öneri beklerim

slm slm biraz önce aşşağıda sizi görünce sayfanıza gitmiştim geldim yazmısşınız hoşgeldin canım .

Teşeeekküüürrr ederiizzz :) başarıyla atlattık valla ooohhh :) gerçi benimki biraz dukagiz gibi oldu kendime özgü dukan ürettim sabahta ekmeği kesersem buna alışırsam süper olluurr

aahhhh _AYNURA_ gör görrr baaak nasılda güzeeel bir menü çıkardım bugün yaaa
Hoşgeldin canım aramıza öncelikle iradeli olman çok güzeeel hedefine ulaşana dek hiç pes etmeden devam et sen daha iyi biliyosundur yeri geliyor harika kilolar verip yeri geliyor duraksıyoruz hiç biri seni yıldırmasın 45 kg vermişsin zaten bence halen yapabilirsin ilk sayfada kurallarımız var onları oku istersen ardından ordaki formuda buraya kopyalayıp cevaplarsan artık bizimlesin

Ayy yasom aceleci ve sabirsizligim sebebiyle erken yıkadim 2 saat durdu seçim Kınalı. Ama hiç geçmemiş. Beyazlar bile tek tük görünüyo hala bu gece yakıp yaticam tekrar...

Ahh benim şu sabirsizligim..

bu ekmek düşmanlığınızı 1yıldır anlamadım anlamakta istemiyorummmmmmmmekmek candır kandır enerjidirvucudun motorudur bi türlü anlamıyonuz.

Ayy yasom aceleci ve sabirsizligim sebebiyle erken yıkadim 2 saat durdu seçim Kınalı. Ama hiç geçmemiş. Beyazlar bile tek tük görünüyo hala bu gece yakıp yaticam tekrar...

Ahh benim şu sabirsizligim..
sen kesin 7aylıksın emineeee benimki heralde 6 7saat kaldı bu hafta gene yakacam bende kendimi sabırsız sanardım benden başkalarıda varmış

bu ekmek düşmanlığınızı 1yıldır anlamadım anlamakta istemiyorummmmmmmmekmek candır kandır enerjidirvucudun motorudur bi türlü anlamıyonuz.
Canım dukan ekspreste ekmek 4. Gün menüye giriyo

1. Gün saf protein
2. Gün protein artı sebze
3. Gün protein artı sebze artı 2 meyve
4. Gün protein artı sebze artı 2 meyve artı 2 dim ekmek
4. Gün protein artı sebze artı 2 meyve artı 2 dilim ekmek artı yağlı peynir
Vs vs vs

ama niye düşmanım biliyo musun çünkü yemeğe başlayınca sınırını tutturamıyorum bazen
anam sizde yani nefsinize hakim olmayı öğrenn gari benim kadar ekmek seven yok burda ama kendimi kontrol ediyorum bukadar yiyeyecem diyom okadar yiyorum. yoksa 1ekmeği oturur yerim afetmem

Cumaya kadar o zaman 5 gün tamamlamış olucaz asıl sonucu pazar alabiliriz
anam sizde yani nefsinize hakim olmayı öğrenn gari benim kadar ekmek seven yok burda ama kendimi kontrol ediyorum bukadar yiyeyecem diyom okadar yiyorum. yoksa 1ekmeği oturur yerim afetmem
Nefsi kontrol altına almak için önce ondan eksik tutucam sonra dicemki bak aç gözlülük edersen hiç vermem adam ol

nebileyim bikaçyerde baktım sabah kahvaltısında vardı emine belki ben yanlış biliyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…