Hoşgeldiniz.merhabalarrr benide alııınbeni tanırsınız belki uzun hikayem var başarı öykülerinde 160 kg.... konusu yaptım ettim 45kg verdim 20 geri aldım tekrar başladım 1 kasımda 1 haftada 4 gitti 142 yim şu an ( umutsuz değilim iradeliyim yine yapcam karatay yapıyorum memnunum başka yapanlardan öneri beklerim
hadi bakalım yolunuz açık olsunCumaya kadar o zaman 5 gün tamamlamış olucaz asıl sonucu pazar alabiliriz
Nefsi kontrol altına almak için önce ondan eksik tutucam sonra dicemki bak aç gözlülük edersen hiç vermem adam ol
Ayy yok yaa benim.kadar sabırsızisen kesin 7aylıksın emineeeebenimki heralde 6 7saat kaldı bu hafta gene yakacam bende kendimi sabırsız sanardım benden başkalarıda varmış
Aslında bende bir kaç siteye baktığımda ekmeği gördüm hep sabahları o yüzden kendime göre yeni dukan ürettim ekmeğide sabah sormuştum :)nebileyim bikaçyerde baktım sabah kahvaltısında vardı emine belki ben yanlış biliyorum kuzum
Ben dukan la ilgili mevzuları dukan diyet tariflerim sitesinden takip ediyorum simla Bu işin uzmanınebileyim bikaçyerde baktım sabah kahvaltısında vardı emine belki ben yanlış biliyorum kuzum
ondan bende yapacamda unuttum ben yapınca sana fotoğraf çekip yollayacam belki bu aralar arkadaşlar gelirse yaparım onlara yedirecem ben yiyeyemediğime göreAyy yok yaa benim.kadar sabırsızi
Hatırlasana pudingli pastayı bile donmadan kestim mahfoldu. Beklemeye dayanamıyorum.
Aslında bende bir kaç siteye baktığımda ekmeği gördüm hep sabahları o yüzden kendime göre yeni dukan ürettim ekmeğide sabah sormuştum :)
siz bildiğinizden şaşmayın kızlar ben bu adı olan diyetlerden anlamamBen dukan la ilgili mevzuları dukan diyet tariflerim sitesinden takip ediyorum simla. Bu işin uzmanı. Ordan buldum dukan ekspresi
Çek sen fotoyu gönder haaa hani gelinlik foton nerdeeeeeee?ondan bende yapacamda unuttum ben yapınca sana fotoğraf çekip yollayacam belki bu aralar arkadaşlar gelirse yaparım onlara yedirecem ben yiyeyemediğime göre
siz bildiğinizden şaşmayın kızlar ben bu adı olan diyetlerden anlamam
dahiliyeye gitti bugün insülin direnci var ama ne ilaç kullanıyor nede kilo vermek için uğraşıyor fatmacım ve şeker hastası olmaya aday ve yanında bir sürü hastalık belki korkarda verir kiloları kan alınırken zor alıyolar bikaç defa girip çıkınca bayılıyor.
Ben geldim kızlar...gittim doktora...mrt istesi...meyersem baş ağrılarım da ondanmış hülyam @Daydream15 boynumda sorun vardır iştü mrt den sonra bilenecek..sağ çiynimde aşağıdaymış azcık...şimdi de başım felaket ağrıyot..namazımı bile kılmaya halim yok...hemen bi ilaç alayım
merhabalarrr benide alııınbeni tanırsınız belki uzun hikayem var başarı öykülerinde 160 kg.... konusu yaptım ettim 45kg verdim 20 geri aldım tekrar başladım 1 kasımda 1 haftada 4 gitti 142 yim şu an ( umutsuz değilim iradeliyim yine yapcam karatay yapıyorum memnunum başka yapanlardan öneri beklerim
Çek sen fotoyu gönder haaa hani gelinlik foton nerdeeeeeee?
Dukan Ekspres bakalım netice ne olucak.
teşekkür ederim fatmacım inşallah onun için güzel bir başlangıç olur.canım oğluşuna geçmiş olsun inşallah bir karar verince çok hızlı kilo verecektir hem genç hem erkek
kaptanım büyük geçmiş olsun kendine iyi bak
canım nisan ayında sayfana gelmiştim hikayeni kilonu mesleğini kendime çok yakın hissetmişyim yazdım sonrada uğradım ama dönemedin herhalde buraya gelmene çok sevindim burası bana çok iyi geldi ALLAH razı olsun arkadaşlarımdan ve kaptanımdan çok destek oldular tekrar hoşgeldin canım
Hoş geldin canımyanlız olmadığımı bilmek güzel takipteyim:)
Abla açılmıyor ama merak ettimbu tabaklardan alacam size hergün okadarcık kuruyemiş yemeği öğreneceksiniz
Ben dukan la ilgili mevzuları dukan diyet tariflerim sitesinden takip ediyorum simla Bu işin uzmanı
Ordan buldum dukan ekspresi
belki ekmekten kasıt yulaf kepeği nden yapılan ekmektir ama tam tahıl unu anca 4 gün listede. Peri o zamana kadar ekmek yok. Ama yulaf kepeği al mutlaka hem tok tutuyo hem de ekmek niyetine
ondan bende yapacamda unuttum ben yapınca sana fotoğraf çekip yollayacam belki bu aralar arkadaşlar gelirse yaparım onlara yedirecem ben yiyeyemediğime göre
siz bildiğinizden şaşmayın kızlar ben bu adı olan diyetlerden anlamam
şu küçük reçellikler varya fatmacım onlar porsiyon için süper fikir benim var ben onlara koyarım kuruyemişleriAbla açılmıyor ama merak ettim
Ya ablam benim nefsim aç sınırsız olan birşey yok mu allah aşkına diyette lütfen ya valla adet oldum kafayı yiyeceğimşu küçük reçellikler varya fatmacım onlar porsiyon için süper fikir benim var ben onlara koyarım kuruyemişleri
Aaaaa var tabiikiiiiii suuuuuuuuuuuuuYa ablam benim nefsim aç sınırsız olan birşey yok mu allah aşkına diyette lütfen ya valla adet oldum kafayı yiyeceğim
Onu da çok içinde mineral dengen bozuluyor gizemim o bile yok anlayacağınAaaaa var tabiikiiiiii suuuuuuuuuuuuu
Bi mezun olayım o gün kusana kadar paket paket çikolata yiyeceğim hepsinin ambalajini da kaptana göndereceğimYa ablam benim nefsim aç sınırsız olan birşey yok mu allah aşkına diyette lütfen ya valla adet oldum kafayı yiyeceğim
salatalık ye dermişimYa ablam benim nefsim aç sınırsız olan birşey yok mu allah aşkına diyette lütfen ya valla adet oldum kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?