Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldiniz.
Umarim hepimiz bir an evvel sağlıkla istediğimiz kiloya ineriz.
1 haftada 4 kg süper yaaa
bence iradeli ve istikrarlı devam ederseniz hedefinize de ulasirsiniz

nebileyim bikaçyerde baktım sabah kahvaltısında vardı emine belki ben yanlış biliyorum kuzum
Ben dukan la ilgili mevzuları dukan diyet tariflerim sitesinden takip ediyorum simla Bu işin uzmanı

Ordan buldum dukan ekspresi

belki ekmekten kasıt yulaf kepeği nden yapılan ekmektir ama tam tahıl unu anca 4 gün listede. Peri o zamana kadar ekmek yok. Ama yulaf kepeği al mutlaka hem tok tutuyo hem de ekmek niyetine

Ayy yok yaa benim.kadar sabırsızi
Hatırlasana pudingli pastayı bile donmadan kestim mahfoldu. Beklemeye dayanamıyorum.
ondan bende yapacamda unuttum ben yapınca sana fotoğraf çekip yollayacam belki bu aralar arkadaşlar gelirse yaparım onlara yedirecem ben yiyeyemediğime göre
Aslında bende bir kaç siteye baktığımda ekmeği gördüm hep sabahları o yüzden kendime göre yeni dukan ürettim ekmeğide sabah sormuştum :)

Ben dukan la ilgili mevzuları dukan diyet tariflerim sitesinden takip ediyorum simla. Bu işin uzmanı. Ordan buldum dukan ekspresi
siz bildiğinizden şaşmayın kızlar ben bu adı olan diyetlerden anlamam

Çek sen fotoyu gönder haaa hani gelinlik foton nerdeeeeeee?

Dukan Ekspres bakalım netice ne olucak.

canım oğluşuna geçmiş olsun inşallah bir karar verince çok hızlı kilo verecektir hem genç hem erkek

kaptanım büyük geçmiş olsun kendine iyi bak

canım nisan ayında sayfana gelmiştim hikayeni kilonu mesleğini kendime çok yakın hissetmişyim yazdım sonrada uğradım ama dönemedin herhalde buraya gelmene çok sevindim burası bana çok iyi geldi ALLAH razı olsun arkadaşlarımdan ve kaptanımdan çok destek oldular tekrar hoşgeldin canım

Çek sen fotoyu gönder haaa hani gelinlik foton nerdeeeeeee?

Dukan Ekspres bakalım netice ne olucak.

teşekkür ederim fatmacım inşallah onun için güzel bir başlangıç olur.

Tamamdıırrr ekmek yook

iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
2 dlmekmek
1hş yumurta
domates
peynir
5 zeytin
ARA
1 ceviz 1incir
ÖĞLE
TAVUK SAKATA ayran
AKŞAM
tavuk salata yoğurt
biraz çerez

çerezim çok vakitsiz oldu amacanım çok çekti spor yapamadım çok yorgun ve gergindim işten eve geldim biraz arabada kalayım dedim
su 1.5 2lt civar
HAYIRLI AKŞAMLAR SEVGİLİ TAKIMIM

Menü verme zamanı

Kahvaltı
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve az zeytin yağı ile omlet
1 bardak ayran

Öğle
Dışarıda idim iki dilim pide ekmek ve çift kaşar ile tost

Akşam
2 kabak 4 biber 2 yeşil domatesi az yağ ile pisirdim

Su 1.5 litre biraz daha içerim inşallah
Spor yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…