Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü güzel su az
Onu da çok içinde mineral dengen bozuluyor gizemim o bile yok anlayacağın
Zıkkımın kökünü yiyelim o zaman

sorununuz mu var benimle ? daha açık yazarsanız daha iyi sonuç alırız. Ne bu rahatsızlık diyetisyen menusu uygulayrsn vs vs o zaman dıyetısyenle calısanları almayın gruba bu kadar sert bı sekılde bısey yazmanıza gerek yoktu

sorun şuki size cevap verdiğim için bu takımın bir kaptanı var ne haddime sadece merak ettim siz nasıl algıladınız bilemiyorum bundan sonra cevap vermem siz istediğiniz kişiyle yazışırsınız iyi geceler.

madem kaptanı var kaptan cevap verebılırdı sadece sızın uzerınıze alınıp ters bır sekılde yazmanız ne kadar doğru? kusura bakmayın herkes gıbı ben buraya bı vakıt harcıyorum o kadar ısımın arasında bazen son sarjmı harcyrk kı cok lazım oluyor ama emek verıyorum vs vs uzayabılır bu ve bunu soylemem normal ama sızın terslemenız normal degıl. Cevap verılmeyecek olsa gunluk tutarım o da cevapsız netıcede ben şahsınıza bısey yazmadım. Yani günlük tutmadığıma göre birşeyler yazmam en normali ayrıca biraz yukarıda bı alıntı daha var verdiği cevaba bakın bıde sızın yazdığınıza bakın algılarsınız herkes gibi....

sonra sizinle ne gibi bir sorunum olabilirki ne kadar tanıyoruz birbirimizi sorun olsun anlayamadım?

bende ona şaşırdım zaten ıkı mesaj arasında ki farkı okuyun anlarsınız sorunu varmış gibi yazan sizsiniz bu da son mesajım rica edeceğim uzamasın ben buraya polemik yaratmaya,tartışma ortamı yaratmaya gelmıyorum girdiğim 2 dk bile olsa deşarj olup motive olmak için geliyorum. Yazdıklarımı üzerinize alınıp terslemezsiniz olup biter. Ayrıca ben buranın kaptanının diyetinde şunu ekle bunu çıkar demesini bile diyet listeme koydum bu benim bileceğim bişey dikkate alıyorum he bunun hesabını elbette size veriyor olmayacağım ki hatta diyetisyenimi bile sorguladım neden öğlen menulerı boyle vs vs dıye ve onerılerı kabul ettı vs yanı bunu dememin nedeni bu diyetisyenle çalışırım ya da çalışmam bu cevapsız kalacağım hergun gırıp boş boş yazacağım anlamına gelmez. İyi akşamlar yeterince açıkladığımı umuyorum ve uzamasın lütfen...

Gruptaki arkadaşlar lütfen kusura bakmayın bir tartışmanın içinde kendimi bulmak istediğim en son şey bile değildir benim mesajım gayet açık ve netti haklı,haksız mevzularında değilim sadece tatsız msjlarla vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.

peri sadece 2miz kalmışız galiba menü verende yok gidelim bizde bari ha bu arada d vitamini başladımı doktor.ben başladım yarın 2. kutuyu kullanacam.
Aaaa asfarovski de burdaydı nereye kaçtı yaaa doktor henüz sonuçlarımı görmedi o yüzden d vitaminim yerinde duruyo kendi haline bıraktım
sızın gıbı ılımlı ınsanlar olunca daha ıyı oluyor kesınlıkle. Teşekkürler tatlı dille ve guzel bır sekılde onemseyıp cevap verdıgınız ıcın....
Estağfurullah ama malum sadece yazı diliyle anlaşabildiğimiz için bazı yanlış anlaşılmalar olabiliyor bunu göz önünde bulunduralım muhakkak ki

Menün için ise yaso ablamın dediği gibi net bir yorum yapabilme şansımız yok çünkü direk bi diyetisyenin verdiği bi menü olduğu için diyetisyen zaten sana en uygununu düşünerek vermiştir

kelimede hata yoktur kesinlikle ama söyleme tarzı çok doğru bulmadım açıkcası yani ne bekliyordun ki vs demek çok kaba benim demek istediğim o burada birbirmizie stres yaratmamıza gerek yok. Ayrıca yorum yapan var takım kaptanı ve ben onun onerılerını dıyetısyenıme soyledım o da tabı kı olur dedi yani demek ki x yerine y olsa daha ıyı olurları ben dıkkate alıyorum ve dıyetısyenımde önerı olark sunuyorum.

Görünce yazmak istediiim burası sanal bir ortam sonuçta yazı dili reeldekinden biraz daha farklı ve anlaşılması güç oluyor. Yasemin ablamın demek istediği eğer menünüze yorum yapılmamışsa bu diyetisyen menüsü olduğu ve siz menününüzü ilk gün toplu yazdığınızda konuşulduğu içindir Sonuçta kaptanla da konuştuğunuz ve bir süre bu listeyi uygulama kararı aldınızı yanlış hatırlamıyorsam. Kii daha yeni olduğunuz için yasemin ablayı tanımıyorsunuzdur bir kulağınız yasemin abla da olsun tecrübeyle sabittir her konuda size yardımcı olmaya çalışır yasom ablamız hem diyet hem de diğer tüm sorunlarınız Ve unutmayın ortada ufakta olsa bir yanlış anlaşılma varsa bu iki taraflıdır

Biraz sakin olun nefes alın lütfen. Yasemin abla burada herkese yardım elini uzatan ve tek tek dil döken birisidir hatta sizin derdinizi kendine dert edecek kadar sıcak birisidir ve burada birini kıracak en son kişidir. Size söyleneni siz yanlış anlıyorsunuz yasemin abla monti karatay ya da sizinki gibi diyetisyen tarafından verilen menulere belli bir sistemetige bağlı olduğu için yorum yapmaz kendinize özel anlamayın. Hatta kimse size cevap yazmadığı için o gelip hal hatır sordu size birşey mi kaçırdık diye merak etti. Lütfen asıl uzatan ve olayı bu raddeye getiren sizsiniz. Kaptanımız dahil herkes yesemin ablanin bilgisine saygı duyar o mütevazı davranıyor diye bu sizin bu kadar uzun mesaj yazmanizi gerektirmez. Lütfen yazdıklarinizi yarın sakin kafa ve tok karna bir daha okuyun ne demek istediğim daha net olacaktır.

Kedime bakıyordum canım hasta gibi biraz sürekli hapsuruyor

Tabiii ablam sınavlarım bitsin söylerim tabikii Hmm anladım abla iyi bari ciddi bir sorun yokmuş Doğru ablam anneler hangi yaşta olursak olalım dayanamıyolar hiç

Elbette söyleme tarzı hepimizin çok farklı ben şahsen diyetisyen menüsü diyerek pek öneride bulunmak istemiyordum sonuçta o daha bilir diye düşündüğüm için sadece
Ama bunu söylediğin iyi oldu bundan sonra bende bildiğim kadarıyla yorumlar yaparım kendi doğrularımca yani en azından bugün aynura birazcık rahatsız olduğu için muhtemelen gelemedi ammaaa onun yerine ben varım yardımcısı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…