- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
menü güzel su azMenü verme zamanı
Kahvaltı
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve az zeytin yağı ile omlet
1 bardak ayran
Öğle
Dışarıda idim iki dilim pide ekmek ve çift kaşar ile tost
Akşam
2 kabak 4 biber 2 yeşil domatesi az yağ ile pisirdim
Su 1.5 litre biraz daha içerim inşallah
Spor yarım saat yürüyüş
Zıkkımın kökünü yiyelim o zamanOnu da çok içinde mineral dengen bozuluyor gizemim o bile yok anlayacağın
sizi dikkate almamak nedemek kardeşim ne bekliyordunuz anlayamadım ? menünüzden dolayıysa sonuçta diyetisyeninizin verdiği diyeti yapıyorsunuz oyüzdende yorum yapmamışlardır arkadaşlarda. ha bişey sordunuz sorunuz havada kaldıysa bilemem.
Dikkate almaz olur muyuz canım ? ne yazdığını bilmiyorum arada farkedilmemiştir
sorun şuki size cevap verdiğim için bu takımın bir kaptanı var ne haddime sadece merak ettim siz nasıl algıladınız bilemiyorum bundan sonra cevap vermem siz istediğiniz kişiyle yazışırsınız iyi geceler.sorununuz mu var benimle ? daha açık yazarsanız daha iyi sonuç alırız. Ne bu rahatsızlık diyetisyen menusu uygulayrsn vs vs o zaman dıyetısyenle calısanları almayın gruba bu kadar sert bı sekılde bısey yazmanıza gerek yoktu
sorun şuki size cevap verdiğim için bu takımın bir kaptanı var ne haddime sadece merak ettim siz nasıl algıladınız bilemiyorum bundan sonra cevap vermem siz istediğiniz kişiyle yazışırsınız iyi geceler.
sonra sizinle ne gibi bir sorunum olabilirki ne kadar tanıyoruz birbirimizi sorun olsun anlayamadım?
Estağfurullah ablam deme öyle neden doveyim seni taş olur ellerim hem salatalık iyi fikir sevdim bunusalatalık ye dermişimsonra sende beni döv
Aaaaperi sadece 2miz kalmışız galiba menü verende yok gidelim bizde bari ha bu arada d vitamini başladımı doktor.ben başladım yarın 2. kutuyu kullanacam.
Estağfurullahsızın gıbı ılımlı ınsanlar olunca daha ıyı oluyor kesınlıkle. Teşekkürler tatlı dille ve guzel bır sekılde onemseyıp cevap verdıgınız ıcın....
Aaaaasfarovski de burdaydı nereye kaçtı yaaa doktor henüz sonuçlarımı görmedi o yüzden d vitaminim yerinde duruyo kendi haline bıraktım
Estağfurullahama malum sadece yazı diliyle anlaşabildiğimiz için bazı yanlış anlaşılmalar olabiliyor bunu göz önünde bulunduralım muhakkak ki
Menün için ise yaso ablamın dediği gibi net bir yorum yapabilme şansımız yok çünkü direk bi diyetisyenin verdiği bi menü olduğu için diyetisyen zaten sana en uygununu düşünerek vermiştir
bende ona şaşırdım zaten ıkı mesaj arasında ki farkı okuyun anlarsınız sorunu varmış gibi yazan sizsiniz bu da son mesajım rica edeceğim uzamasın ben buraya polemik yaratmaya,tartışma ortamı yaratmaya gelmıyorum girdiğim 2 dk bile olsa deşarj olup motive olmak için geliyorum. Yazdıklarımı üzerinize alınıp terslemezsiniz olup biter. Ayrıca ben buranın kaptanının diyetinde şunu ekle bunu çıkar demesini bile diyet listeme koydum bu benim bileceğim bişey dikkate alıyorum he bunun hesabını elbette size veriyor olmayacağım ki hatta diyetisyenimi bile sorguladım neden öğlen menulerı boyle vs vs dıye ve onerılerı kabul ettı vs yanı bunu dememin nedeni bu diyetisyenle çalışırım ya da çalışmam bu cevapsız kalacağım hergun gırıp boş boş yazacağım anlamına gelmez. İyi akşamlar yeterince açıkladığımı umuyorum ve uzamasın lütfen...
Görünce yazmak istediiim burası sanal bir ortam sonuçta yazı dili reeldekinden biraz daha farklı ve anlaşılması güç oluyor. Yasemin ablamın demek istediği eğer menünüze yorum yapılmamışsa bu diyetisyen menüsü olduğu ve siz menününüzü ilk gün toplu yazdığınızda konuşulduğu içindirGruptaki arkadaşlar lütfen kusura bakmayın bir tartışmanın içinde kendimi bulmak istediğim en son şey bile değildir benim mesajım gayet açık ve netti haklı,haksız mevzularında değilim sadece tatsız msjlarla vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
bende ona şaşırdım zaten ıkı mesaj arasında ki farkı okuyun anlarsınız sorunu varmış gibi yazan sizsiniz bu da son mesajım rica edeceğim uzamasın ben buraya polemik yaratmaya,tartışma ortamı yaratmaya gelmıyorum girdiğim 2 dk bile olsa deşarj olup motive olmak için geliyorum. Yazdıklarımı üzerinize alınıp terslemezsiniz olup biter. Ayrıca ben buranın kaptanının diyetinde şunu ekle bunu çıkar demesini bile diyet listeme koydum bu benim bileceğim bişey dikkate alıyorum he bunun hesabını elbette size veriyor olmayacağım ki hatta diyetisyenimi bile sorguladım neden öğlen menulerı boyle vs vs dıye ve onerılerı kabul ettı vs yanı bunu dememin nedeni bu diyetisyenle çalışırım ya da çalışmam bu cevapsız kalacağım hergun gırıp boş boş yazacağım anlamına gelmez. İyi akşamlar yeterince açıkladığımı umuyorum ve uzamasın lütfen...
Aaaaasfarovski de burdaydı nereye kaçtı yaaa doktor henüz sonuçlarımı görmedi o yüzden d vitaminim yerinde duruyo kendi haline bıraktım
Estağfurullahama malum sadece yazı diliyle anlaşabildiğimiz için bazı yanlış anlaşılmalar olabiliyor bunu göz önünde bulunduralım muhakkak ki
Menün için ise yaso ablamın dediği gibi net bir yorum yapabilme şansımız yok çünkü direk bi diyetisyenin verdiği bi menü olduğu için diyetisyen zaten sana en uygununu düşünerek vermiştir
Tabiii ablam sınavlarım bitsin söylerim tabikiiay sorma ya kaç defa delmişler cocuğumudedimki ordaki en yaşlı kimse ona git neyse son aldırdığı kanı bi abla almış tek defada.
inşallah güzel bir not alırsın bize haber verecen demi notunu merak ederim. benim oğlan kan alırken bayılmış kozacım ciddi bişey değil ama ana yüreği işte dayanamıyor.
Elbette söyleme tarzı hepimizin çok farklıkelimede hata yoktur kesinlikle ama söyleme tarzı çok doğru bulmadım açıkcası yani ne bekliyordun ki vs demek çok kaba benim demek istediğim o burada birbirmizie stres yaratmamıza gerek yok. Ayrıca yorum yapan var takım kaptanı ve ben onun onerılerını dıyetısyenıme soyledım o da tabı kı olur dedi yani demek ki x yerine y olsa daha ıyı olurları ben dıkkate alıyorum ve dıyetısyenımde önerı olark sunuyorum.
Kaç kilosun tartıldın mı ?Tabiii ablam sınavlarım bitsin söylerim tabikiiHmm anladım abla iyi bari ciddi bir sorun yokmuş Doğru ablam anneler hangi yaşta olursak olalım dayanamıyolar hiç
NoooKaç kilosun tartıldın mı ?
sen kilo al ben vereyim ortada buluşalımNoooGece 2 de yatıyorum sabah da ne ara sabah oldu ya diye uyanıyorum Tartıyı görmüyorum bile ama bir süre daha görüşmmeyeli bugün ve dün birazcık abartmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?