- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Kız elleme sabiyi yazik onlara valla içler acısı durumlari bizim en ufak da aynı şekilde garip garip snap atıyor yavrum kırdı kafayısen kilo al ben vereyim ortada buluşalım
sen derslerine yoğunlaş kuzum diyeti bir süreliğine unut ama ye demiyorum ha yanlış anlama aburcubur yok sağlıklı yemek ye kuzum inşallah sınavlarındada başarılı olursun bizim için önemli olan önceliğin buNoooGece 2 de yatıyorum sabah da ne ara sabah oldu ya diye uyanıyorum Tartıyı görmüyorum bile ama bir süre daha görüşmmeyeli bugün ve dün birazcık abartmış olabilirim
Aaaaa hakikaten heeeeKız elleme sabiyi yazik onlara valla içler acısı durumlari bizim en ufak da aynı şekilde garip garip snap atıyor yavrum kırdı kafayıbugün ne vardı bilgem yarın ne var ay abla damarım kabardı yine senin de mi e veli bilgilerini alsam ne yapsam
kedin hastalanmış ha fatma geçmiş olsun kuzumKız elleme sabiyi yazik onlara valla içler acısı durumlari bizim en ufak da aynı şekilde garip garip snap atıyor yavrum kırdı kafayıbugün ne vardı bilgem yarın ne var ay abla damarım kabardı yine senin de mi e veli bilgilerini alsam ne yapsam
Biraz sakin olun nefes alın lütfen. Yasemin abla burada herkese yardım elini uzatan ve tek tek dil döken birisidir hatta sizin derdinizi kendine dert edecek kadar sıcak birisidir ve burada birini kıracak en son kişidir. Size söyleneni siz yanlış anlıyorsunuz yasemin abla monti karatay ya da sizinki gibi diyetisyen tarafından verilen menulere belli bir sistemetige bağlı olduğu için yorum yapmaz kendinize özel anlamayın. Hatta kimse size cevap yazmadığı için o gelip hal hatır sordu size birşey mi kaçırdık diye merak etti. Lütfen asıl uzatan ve olayı bu raddeye getiren sizsiniz. Kaptanımız dahil herkes yesemin ablanin bilgisine saygı duyar o mütevazı davranıyor diye bu sizin bu kadar uzun mesaj yazmanizi gerektirmez. Lütfen yazdıklarinizi yarın sakin kafa ve tok karna bir daha okuyun ne demek istediğim daha net olacaktır.
Elbette söyleme tarzı hepimizin çok farklıben şahsen diyetisyen menüsü diyerek pek öneride bulunmak istemiyordum sonuçta o daha bilir diye düşündüğüm için sadece
Ama bunu söylediğin iyi oldu bundan sonra bende bildiğim kadarıyla yorumlar yaparımkendi doğrularımca yani en azından bugün aynura birazcık rahatsız olduğu için muhtemelen gelemedi ammaaa onun yerine ben varım yardımcısı olarak
kozaaa ders çalışırken şuursuzca yiyo musun yoksa ,naptın 2 günNoooGece 2 de yatıyorum sabah da ne ara sabah oldu ya diye uyanıyorum Tartıyı görmüyorum bile ama bir süre daha görüşmmeyeli bugün ve dün birazcık abartmış olabilirim
Aaaaa hakikaten heeeee-veli bilgilerini alıp kontrol edelim, zayıf aldı mı dövelim eğer dersi geçmişse bu senin görevindi diyelim
Bilgeyi kırbaçlayalım
Sağol ablam ya valla ağzı burnu akiyor vitamin verdim bakalımkedin hastalanmış ha fatma geçmiş olsun kuzumbiz bilgenin eokul bilgilerini alacağız yakındaaaaa
Bende bir ara akupunktura başlamıştım doktorumda bi menü vermişti, ya menü ile yada spor ile fikir vermeye yada sorduğumda genelde pek beni dinlemezdi önerilerimi beğenmiyoduben gayet sakinim her zaman da sakinim öyle herşeye sinirlenecek durumları geçtim artık ben söylemek ıstedıgınıde gayet ıyı anladım ayrıca ben kendisine özellikle sormadım neden sen yorum yapmadın demedim oranın altını çizerim satır satır okuyup yazıyorum ama hiç anlamadığınız bölüm benim kendisi sorguladığım vs vs değil ayrıca bilgi çağındağız ben sırf birisi daha bilgili diye daha saygılı olmak gibi bi durumda değilim. Herkese saygı duyarım dünya üzerinde ki tüm canlılara. ben ne demek istediğimi gayet açık ve net anlattığımı düşünüyorum.
Elbette farklı ama kimse kimseyi tanımıyor ve daha nazik olunabilir kimseye nezaket öğretme saygısızlığında olmayacağım tabi ki.... Herkes hata yapabilir doktor diye camekan içerisinde değil elbette :) ne yazık ki ülkemizde uzmanlaşma,mesleki yeterlilik kanıtlanmadığı için çok araştırmak durumunda kalıyoruz bu bizi geliştiriyor fakat gittiğimiz uzmanlara da şüpheci oluyoruz :) paranoya hayat kurtarır derim hep :) sorgulayan bi insanım ben her denilenen tamam demem 15 gun oldu başlarda uyguladım tamamen dediğim gibi hem kılo vereyım hemde dsipline olayım diye şimdi daha iyiyim alışma sürecini aşmaya başladım hatta kendisiyle bugün görüştüm önerileri söyledim tabi olur dedi. hoş zaten uygulamaya başlamıştım.
Yavrum bu aralar lodos mu var ıstanbul da sana ne çarptı tatlı perim kuzum duvara tükürmeler kibaclamalar nasıl bir sadist girdi içine tatlı perimizin
Yasom orada ineyim liste kiloma ,burada listeye girip halledeyim artık şu işi...ablamın hastalığı altüst etti bünyemi...
Ayyy bende mi günlük açsam yaa, orayada bi el atayımben yine bi diyet günlüğü açtım..Allahın hakkı 3 dedim73 e inip takıma girip mezun olcam @_SARAYCA_ m gelsene günlüğüme biz seninle güzel diyet spor yapıyoruz..
O haaldeeee yarın okursun sana yazdığım uzun mesajımı ve sonunda "Bu kız hasta, kaççııın" diyebilirsinArkadaşlar hayırlı geceler ben kacar siz anladınız onu
Bilgem geç yatma uyku da çok önemli
sen yaparsın arkadaşım her şeyin üstesinden gelirsin.Yasom orada ineyim liste kiloma ,burada listeye girip halledeyim artık şu işi...ablamın hastalığı altüst etti bünyemi...
keyifli oluyor günlük...dene bence...mesela son 10 kilon kalınca açarsın gün gün yazarsın..Ayyy bende mi günlük açsam yaa, orayada bi el atayım
O haaldeeee yarın okursun sana yazdığım uzun mesajımı ve sonunda "Bu kız hasta, kaççııın" diyebilirsin
Yasom ya ne güzel motive ediyosun insanısen yaparsın arkadaşım her şeyin üstesinden gelirsin.
plasticwoman plastikcim yazayım dedim komik geldi :) Arkadaşlar yazmışlar zaten tanımadığın için verdiğin tepkiye hak veriyorum..alınmış olabilirsin...Ancak Yasom normal bişey yazar sonuna benim fikrim der,özür dilenmeyecek yerde özür diler hatta ben kızarım bu kadar dikkat etme diye..insanları kırarım diye çok korkar...zamanla tanıdıkça onun takımın demirbaşı,has ablası olduğunu anlayacaksın...Verdiğin cevaplarda seninde hassas ve kendini çok güzel ifade eden biri olduğunu düşündüm sevdim yani...Yasom kimseyle küs kalamaz birbirinizin gönlünü alıverin 3 günlük dünya..Hadi bakiyim ,sen küçüksün gönlünü alırsın ablanın
arkadaşlar kapatalım bu konuyu rica ederim arkadaşım bana saygı duysun diye yazmadım tabiki saygı duymak zorunda değil onun muhattabı aynura ben değilim@plasticwoman hatalıyım çünkü size cevap verdiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?