Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen kilo al ben vereyim ortada buluşalım
Kız elleme sabiyi yazik onlara valla içler acısı durumlari bizim en ufak da aynı şekilde garip garip snap atıyor yavrum kırdı kafayı bugün ne vardı bilgem yarın ne var ay abla damarım kabardı yine senin de mi e veli bilgilerini alsam ne yapsam

Nooo Gece 2 de yatıyorum sabah da ne ara sabah oldu ya diye uyanıyorum Tartıyı görmüyorum bile ama bir süre daha görüşmmeyeli bugün ve dün birazcık abartmış olabilirim
sen derslerine yoğunlaş kuzum diyeti bir süreliğine unut ama ye demiyorum ha yanlış anlama aburcubur yok sağlıklı yemek ye kuzum inşallah sınavlarındada başarılı olursun bizim için önemli olan önceliğin bu

plasticwoman plastikcim yazayım dedim komik geldi :) Arkadaşlar yazmışlar zaten tanımadığın için verdiğin tepkiye hak veriyorum..alınmış olabilirsin...Ancak Yasom normal bişey yazar sonuna benim fikrim der,özür dilenmeyecek yerde özür diler hatta ben kızarım bu kadar dikkat etme diye..insanları kırarım diye çok korkar...zamanla tanıdıkça onun takımın demirbaşı,has ablası olduğunu anlayacaksın...Verdiğin cevaplarda seninde hassas ve kendini çok güzel ifade eden biri olduğunu düşündüm sevdim yani...Yasom kimseyle küs kalamaz birbirinizin gönlünü alıverin 3 günlük dünya..Hadi bakiyim ,sen küçüksün gönlünü alırsın ablanın

Aaaaa hakikaten heeee e-veli bilgilerini alıp kontrol edelim, zayıf aldı mı dövelim eğer dersi geçmişse bu senin görevindi diyelim

Bilgeyi kırbaçlayalım

kedin hastalanmış ha fatma geçmiş olsun kuzum biz bilgenin eokul bilgilerini alacağız yakındaaaaa

ben gayet sakinim her zaman da sakinim öyle herşeye sinirlenecek durumları geçtim artık ben söylemek ıstedıgınıde gayet ıyı anladım ayrıca ben kendisine özellikle sormadım neden sen yorum yapmadın demedim oranın altını çizerim satır satır okuyup yazıyorum ama hiç anlamadığınız bölüm benim kendisi sorguladığım vs vs değil ayrıca bilgi çağındağız ben sırf birisi daha bilgili diye daha saygılı olmak gibi bi durumda değilim. Herkese saygı duyarım dünya üzerinde ki tüm canlılara. ben ne demek istediğimi gayet açık ve net anlattığımı düşünüyorum.

Elbette farklı ama kimse kimseyi tanımıyor ve daha nazik olunabilir kimseye nezaket öğretme saygısızlığında olmayacağım tabi ki.... Herkes hata yapabilir doktor diye camekan içerisinde değil elbette :) ne yazık ki ülkemizde uzmanlaşma,mesleki yeterlilik kanıtlanmadığı için çok araştırmak durumunda kalıyoruz bu bizi geliştiriyor fakat gittiğimiz uzmanlara da şüpheci oluyoruz :) paranoya hayat kurtarır derim hep :) sorgulayan bi insanım ben her denilenen tamam demem 15 gun oldu başlarda uyguladım tamamen dediğim gibi hem kılo vereyım hemde dsipline olayım diye şimdi daha iyiyim alışma sürecini aşmaya başladım hatta kendisiyle bugün görüştüm önerileri söyledim tabi olur dedi. hoş zaten uygulamaya başlamıştım.

Nooo Gece 2 de yatıyorum sabah da ne ara sabah oldu ya diye uyanıyorum Tartıyı görmüyorum bile ama bir süre daha görüşmmeyeli bugün ve dün birazcık abartmış olabilirim
kozaaa ders çalışırken şuursuzca yiyo musun yoksa ,naptın 2 gün bak smiley de çiçek yiyor sonunda

Aaaaa hakikaten heeee e-veli bilgilerini alıp kontrol edelim, zayıf aldı mı dövelim eğer dersi geçmişse bu senin görevindi diyelim

Bilgeyi kırbaçlayalım

Yavrum bu aralar lodos mu var ıstanbul da sana ne çarptı tatlı perim kuzum duvara tükürmeler kibaclamalar nasıl bir sadist girdi içine tatlı perimizin

arkadaşlar kapatalım bu konuyu rica ederim arkadaşım bana saygı duysun diye yazmadım tabiki saygı duymak zorunda değil onun muhattabı aynura ben değilim@plasticwoman hatalıyım çünkü size cevap verdiğim için.

Bende bir ara akupunktura başlamıştım doktorumda bi menü vermişti, ya menü ile yada spor ile fikir vermeye yada sorduğumda genelde pek beni dinlemezdi önerilerimi beğenmiyodu o yüzden bende de böyle bi önyargı oluştu nedense :)))
Böyle bi diyetisyene denk gelmen çok güzel aslında, en azından at gözlüğü takmamış biri
Yavrum bu aralar lodos mu var ıstanbul da sana ne çarptı tatlı perim kuzum duvara tükürmeler kibaclamalar nasıl bir sadist girdi içine tatlı perimizin
son iki haftadır üzerinde çalıştığım bi tasarım var, bir fotoğrafçı arkadaşım çektiği düğün fotoğraflarının albümlerinin tasarımlarını bana yaptırıyo. ama kız benden öyle tasarımlar istiyo ki hani hiç olmayacağını bildiğim halde, anlatmama rağmen anlamıyor ve en sonunda dediğini yapıp yolladığımda da "aaa olmamış ya başka bişi mi yapsak" diyo ve neredeyse aynı albümü 3 5 kere yaptım diyebilirim, ardından uzuyor diye kendide yardım etmek istedi kendi de tasarlamaya çalıştı ama boyutları alakasız fotoğraflar eciş bücüş duruyo özetle yapamıyor bide işin yoksa onları düzeltmekle uğraşıyorum en sonunda da İİİİİİSSSSSSSSSSYAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN dedim
işte bu yüzden psikolojim bozum benim ya bu sinirlilik halinden sonra daaa işte bağırsaklarımla ilgili sorun yaşadım ve doktor ibs (irritabl barsak sendromu) olabilir yüksek ihtimalle dedi ve tahlil yaptırdı, kan değerlerim ve kolesterolüm birazcık yüksek ve d vitaminim baya düşük çıktı artık hasta mıyım kafadan mı hastayım bilemiyorum hadi çöz beni

ben yine bi diyet günlüğü açtım..Allahın hakkı 3 dedim 73 e inip takıma girip mezun olcam @_SARAYCA_ m gelsene günlüğüme biz seninle güzel diyet spor yapıyoruz..
Ayyy bende mi günlük açsam yaa, orayada bi el atayım
Arkadaşlar hayırlı geceler ben kacar siz anladınız onu

Bilgem geç yatma uyku da çok önemli
O haaldeeee yarın okursun sana yazdığım uzun mesajımı ve sonunda "Bu kız hasta, kaççııın" diyebilirsin

Ayyy bende mi günlük açsam yaa, orayada bi el atayım

O haaldeeee yarın okursun sana yazdığım uzun mesajımı ve sonunda "Bu kız hasta, kaççııın" diyebilirsin
keyifli oluyor günlük...dene bence...mesela son 10 kilon kalınca açarsın gün gün yazarsın..

Evet sonuna 'cim' komik oluyor :) yazı ile duygu aktarılmıyor ama ben sadece nezakete dikkat ettim tabi ki yanlış anlamış olabilirim şimdi zaten yazmış alttaki iletide 'hatalıyım size cevap verdiğimin' üzerine benim bişey söylememe gerek yok zaten

ben herkese saygı duyuyorum size de burada ki herkese dünya da ki herkese o kadar çok herşeye,herkese ben aksini düşünüyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda o nedenle zaten kaba yazdığınızda bu duruma tepki verdim.

Yine de ben ''kendi adıma'' yanlış söylediğim birşey varsa da kusura bakmayın iyi akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…