Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama işte işin kötü tarafı ben kaç kilo olmam lazım ondan pek emin bile değilim :))))

bence tartıya değil aynada ki görüntüne bak :) bunu bana hocam demişti ama o nedemek demiştim sonra kendisiyle çalıştığımızda kilomun hep 72 bedenimin düştüğünü görünce çok haklı demiştim ve baya ince görünüyordum

Evet öyle olması daha mantıklı bencede haklısın herhalde kilo verdikçe aynada kendimi hangi durumda daha iyi hissediyorum ona bakıcam yada kıyafet bedenlerine göre karar verebilirim herhalde 38 beden rahat rahat oluyosa tamam demektir :)))

kesinlikle :) bi ara 57 kiloyken kendimi kilolu sanardım şimdi o günlerime, bu günlerimden selam gönderiyorum :)

kesinlikle :) bi ara 57 kiloyken kendimi kilolu sanardım şimdi o günlerime, bu günlerimden selam gönderiyorum :)
Ahhh aaahhh ben kendimi bildim bileli 3 fil yemiş gibiydim hala kendimi aynı hissediyorum halbuki 84,9dan 67 kiloya düştüm her ne kadar şuan 69 olsamda :))))

Ahhh aaahhh ben kendimi bildim bileli 3 fil yemiş gibiydim hala kendimi aynı hissediyorum halbuki 84,9dan 67 kiloya düştüm her ne kadar şuan 69 olsamda :))))

oo süper az kalmış yolun ne güzel :) valla kendim 69 kiloymuşum gibi çoştum bi an :)) kendimizi kilolu hissetmek iyi o zaman azimle saldırıyoruz :)

Yazmışsın görmedim...yaşın küçük 15 verdin bi 15 i de verirsin...
İnşalllaaahhhh
oo süper az kalmış yolun ne güzel :) valla kendim 69 kiloymuşum gibi çoştum bi an :)) kendimizi kilolu hissetmek iyi o zaman azimle saldırıyoruz :)
Ayneeen öyle yeniden başladım büyüükk bir hırsla bakalım bu defa sonunaa dek gidebilecek miyim :)

merhaba kızlar kaç gündür yazamadım kusura bakmayın... Hafta sonun menülerini uygun bir zamanda yazacağım aklımda.. şimdi hemen bu gunun menusunu yazıp yaıyorum. .zira gözümden resmen uyku akıyoooo

sabah:
1 yumurta
1 domates
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir

ara: 2 parça bitter çikolata, nescafe

öğle:
1 kase kıymalı mercimek
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 nescafe
ara: 1 elma

akşam: yok
ara: 1 bardak ayran (spordan sonra)
su: 2 litre
spor: 45 dakika spor salonunda antreman.

Ben çok kendini beğenmiş bir insanım ama 77 kilo iken bile aynada güzel geliyordum kendime sonra masa tenisi oynarken arkadaşımın çektiği videoyu izleyip baygınlık geçiriyordum nerdeyse topaç olmuşum da haberim olmamış. Ya aynamda sorun var ya gözlerimde

bu msjnı sımdı gordum canım pardon :) ben sorgulayamadığım,eleştiremediğim herşeyden koşarak uzaklaşırım :)

Bende kendimin şu anki bmisini merak ettim hesaplayayım hemen.
24 çıktı ve ideal kiloma 54 diyo neyse 55 ile mezun olayım da 1 kg de fazlam olsun
Gayet iyi 24...normal kilodasın vücudun Nasıl peki,sıkı mı?o da çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…