- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ama işte işin kötü tarafı ben kaç kilo olmam lazım ondan pek emin bile değilim :))))keyifli oluyor günlük...dene bence...mesela son 10 kilon kalınca açarsın gün gün yazarsın..
Ama işte işin kötü tarafı ben kaç kilo olmam lazım ondan pek emin bile değilim :))))
vücut kitle indeksini hesapla perim..en ideali 23 olması..yada enazından 25 altı olması..kilo/boyun karesi ..Ama işte işin kötü tarafı ben kaç kilo olmam lazım ondan pek emin bile değilim :))))
Evet öyle olması daha mantıklı bencede haklısınbence tartıya değil aynada ki görüntüne bak :) bunu bana hocam demişti ama o nedemek demiştim sonra kendisiyle çalıştığımızda kilomun hep 72 bedenimin düştüğünü görünce çok haklı demiştim ve baya ince görünüyordum
Evet öyle olması daha mantıklı bencede haklısınherhalde kilo verdikçe aynada kendimi hangi durumda daha iyi hissediyorum ona bakıcam yada kıyafet bedenlerine göre karar verebilirim herhalde 38 beden rahat rahat oluyosa tamam demektir :)))
Ona kalırsa ben çürüdüm demektirvücut kitle indeksini hesapla perim..en ideali 23 olması..yada enazından 25 altı olması..kilo/boyun karesi ..
Ahhh aaahhh ben kendimi bildim bileli 3 fil yemiş gibiydim hala kendimi aynı hissediyorum halbuki 84,9dan 67 kiloya düştüm her ne kadar şuan 69 olsamda :))))kesinlikle :) bi ara 57 kiloyken kendimi kilolu sanardım şimdi o günlerime, bu günlerimden selam gönderiyorum :)
Kaç kilosun şuan Pericik?Ona kalırsa ben çürüdüm demektir52 kilo ve altı diyo
69 kiloyum şuan :)Kaç kilosun şuan Pericik?
Yazmışsın görmedim...yaşın küçük 15 verdin bi 15 i de verirsin...Ahhh aaahhh ben kendimi bildim bileli 3 fil yemiş gibiydim hala kendimi aynı hissediyorum halbuki 84,9dan 67 kiloya düştüm her ne kadar şuan 69 olsamda :))))
Ahhh aaahhh ben kendimi bildim bileli 3 fil yemiş gibiydim hala kendimi aynı hissediyorum halbuki 84,9dan 67 kiloya düştüm her ne kadar şuan 69 olsamda :))))
Plastik boyun kilon kaç?ne kadar vereceksin yani?oo süper az kalmış yolun ne güzel :) valla kendim 69 kiloymuşum gibi çoştum bi an :)) kendimizi kilolu hissetmek iyi o zaman azimle saldırıyoruz :)
İnşalllaaahhhhYazmışsın görmedim...yaşın küçük 15 verdin bi 15 i de verirsin...
Ayneeen öyle yeniden başladım büyüükk bir hırsla bakalım bu defa sonunaa dek gidebilecek miyim :)oo süper az kalmış yolun ne güzel :) valla kendim 69 kiloymuşum gibi çoştum bi an :)) kendimizi kilolu hissetmek iyi o zaman azimle saldırıyoruz :)
Plastik boyun kilon kaç?ne kadar vereceksin yani?
İnşalllaaahhhh
Ayneeen öyle yeniden başladım büyüükk bir hırsla bakalım bu defa sonunaa dek gidebilecek miyim :)
Bende kendimin şu anki bmisini merak ettim hesaplayayım hemen.vücut kitle indeksini hesapla perim..en ideali 23 olması..yada enazından 25 altı olması..kilo/boyun karesi ..
Ben çok kendini beğenmiş bir insanım amaEvet öyle olması daha mantıklı bencede haklısınherhalde kilo verdikçe aynada kendimi hangi durumda daha iyi hissediyorum ona bakıcam yada kıyafet bedenlerine göre karar verebilirim herhalde 38 beden rahat rahat oluyosa tamam demektir :)))
Bende bir ara akupunktura başlamıştım doktorumda bi menü vermişti, ya menü ile yada spor ile fikir vermeye yada sorduğumda genelde pek beni dinlemezdi önerilerimi beğenmiyoduo yüzden bende de böyle bi önyargı oluştu nedense :)))
Böyle bi diyetisyene denk gelmen çok güzel aslında, en azından at gözlüğü takmamış biri
Gayet iyi 24...normal kilodasın vücudun Nasıl peki,sıkı mı?o da çok önemli...Bende kendimin şu anki bmisini merak ettim hesaplayayım hemen.
24 çıktı ve ideal kiloma 54 diyoneyse 55 ile mezun olayım da 1 kg de fazlam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?