Basenlerim ve popomdan muzdaribim. Annem bir aydır görmüyordu beni görünce popon küçücük kalmış dedi ama yok istediğim gibi olması için 6-7 kilo daha vermek istiyorum ben.. Üstten küçücüğüm ama alttan kocamanGayet iyi 24...normal kilodasın vücudun Nasıl peki,sıkı mı?o da çok önemli...
Gaz sorunun oluyorsa kimyon at içine kuzum...gazı önler...içmeyi bırakma çok sağlıklı bi çorba..Kızlar mercimek çorbası 2 gündür beni mahvetti resmen! Çatlayacak kadar şiştim ve gerçekten nefes alamadım şişkinlikten spor da kaldı... Bu seneye hatta bikaç aya kadar en sevdiğim çorba idi oysa ama artık herşeye karşı daha hassas vücudum yaşlanıyorum sanırım
Eskiden kuru fasulye nohut falan yiyenler rahatsız ediyor diyordu anlayamıyordum nasıl rahatsız ettiğini... Bugün artık mercimek çorbası içmemeye karar verdim.
Squat yaptın mı hiç?popo için birebir..sıkılaştırıp kaldırıyor..Basenlerim ve popomdan muzdaribim. Annem bir aydır görmüyordu beni görünce popon küçücük kalmış dedi ama yok istediğim gibi olması için 6-7 kilo daha vermek istiyorum ben.. Üstten küçücüğüm ama alttan kocaman
Jiliana başlamıştım bir ara geçen ay. Onla da sıkılaşıyordum ama koşu kadar kilo vermeme etkili olmadı diye hedefe ulaşana kadar koşup ulaştıktan sonra koruma döneminde jilian yapayım dedim. İlk yaptığım günlerde merdiven inemez halde idimSquat yaptın mı hiç?popo için birebir..sıkılaştırıp kaldırıyor..
Yok kimyonlu yaptım bilerek bolca attım ama nefes bile alamaz hale geldimGaz sorunun oluyorsa kimyon at içine kuzum...gazı önler...içmeyi bırakma çok sağlıklı bi çorba..
Yürümek koşmaktan daha çok kilo verdiriyormuş ...hafta sonu Osman müftüoğlu yazmış gazetede...fikrin güzel ve doğru ama...jullian sıklaştırıyor..Jiliana başlamıştım bir ara geçen ay. Onla da sıkılaşıyordum ama koşu kadar kilo vermeme etkili olmadı diye hedefe ulaşana kadar koşup ulaştıktan sonra koruma döneminde jilian yapayım dedim. İlk yaptığım günlerde merdiven inemez halde idim
Kahvaltın normalde hep böyle mi yoksa bugünlük mü khalesi :)Bugün kü menüm
Kahvaltı: 5 badem,5 fındık
Öğle: 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, biraz kavurmalı yumurta
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, beşamel soslu kıymalı ıspanak fırında (beşamel sosu tam buğday unundan ve çok az yağ ile yaptım)
Ara: 1 yeşil elma (şişliğimi alsın diye)
Ara: 1 kupa kayısılı form çay, 4-5 yarım kuru kayısı
Su: 2 lt
Spor(borcum olsun yarım saat)
Yürümek koşmaktan daha çok kilo verdiriyormuş ...hafta sonu Osman müftüoğlu yazmış gazetede...fikrin güzel ve doğru ama...jullian sıklaştırıyor..
Öyle mi? Ama tempoyu arttırdıkça yakılan kalori artıyor oysa... Bilemedim ki gerçi koşu yaptığımda 6.5 km/saat ile koşuyorum yürüdüğümde de 6 km/ saat hızla yürüyorum. Pek fark yok arada hız olarak ama koştuğum zaman özellikle popo bölümüm ter içinde kalıyor yürüyüşte o kadar olmuyor
Daha öncede okumuştum bunu en son Hürriyet yazmış ...Osman müftüoğlu yazıları diye baksan çıkar sanırım...Öyle mi? Ama tempoyu arttırdıkça yakılan kalori artıyor oysa... Bilemedim ki gerçi koşu yaptığımda 6.5 km/saat ile koşuyorum yürüdüğümde de 6 km/ saat hızla yürüyorum. Pek fark yok arada hız olarak ama koştuğum zaman özellikle popo bölümüm ter içinde kalıyor yürüyüşte o kadar olmuyor
Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmayı sevmiyorum afedersin midem bulanıyor.. İş yerine gidip biraz açıldıktan sonra 1 poaça yerdim hepKahvaltın normalde hep böyle mi yoksa bugünlük mü khalesi :)
Allah Allah benim oğlanda kahvaltı yapınca midem bulandı diyo hep...neden oluyor acaba?Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmayı sevmiyorum afedersin midem bulanıyor.. İş yerine gidip biraz açıldıktan sonra 1 poaça yerdim hepşimdi zorluyorum kendimi ama bulantı fazla olunca yapamadım bugünde. Cebime fındık badem atıp işyerinde çayın yanında yedim.
Bundan sonra hazırlayıp yanımda götüreyim kahvaltımı ve işyerinde yapayım diye düşündüm ben de bugün tam
Sonsuz saygı ve hasretle anıyorum..Ruhun şad olsun ATA'm...Eki Görüntüle 1683739 Eki Görüntüle 1683740
İkisi de Nur'lar içinde yatsın inşallah..başın sağolsun..hem babacığımın hemde Atamızın ölüm yıl dönümü babamada hep Atatürk gibi adamsın derlerdi benzerdi yüzü baya o da 10 kasımda vefat etti. Nurlar içinde yatsınlar ikisi de hayatımda önümü aydınlattığı için...
İkisi de Nur'lar içinde yatsın inşallah..başın sağolsun..
Nedenini hiç bilmiyorum oldum olası böyleyim ya bünyemin bir parçası gibi düşünüp hiç araştırmadım. Ayyy tost yapıp oğlunuzun çantasına koyun gerçekten o bulantı ile zorla yemek çok dayanılmaz , bizzat yaşayan biri olarak söylüyorumAllah Allah benim oğlanda kahvaltı yapınca midem bulandı diyo hep...neden oluyor acaba?
hem babacığımın hemde Atamızın ölüm yıl dönümü babamada hep Atatürk gibi adamsın derlerdi benzerdi yüzü baya o da 10 kasımda vefat etti. Nurlar içinde yatsınlar ikisi de hayatımda önümü aydınlattığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?