- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Açlığa dayanamaz ablası...illa bişeyler yiyecek...bide çok stres yapıyor herşeyi,midesine vuruyor kuzumun..Nedenini hiç bilmiyorum oldum olası böyleyim ya bünyemin bir parçası gibi düşünüp hiç araştırmadım. Ayyy tost yapıp oğlunuzun çantasına koyun gerçekten o bulantı ile zorla yemek çok dayanılmaz , bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum
Allah bağışlasınAçlığa dayanamaz ablası...illa bişeyler yiyecek...bide çok stres yapıyor herşeyi,midesine vuruyor kuzumun..
canım babanızada ALLAHtan rahmet dilerim mende 9 yıl önce kaybettim babamı
Allah bağışlasınben de çocuk olmadığından sorumluluğunun farkında değilim şu an pek herlade ,yemek yemem deyince tamam sen bilirsin demeyi planlıyorum
Sadece yürüyüş yapıyorum :))spor neler yapıyorsun
Bitter dicemde akşamda yememişsin keşke akşam yiyip bitter olmayaydı ama o da azıcıkmış bende çok severim bilemedim :))))))merhaba kızlar kaç gündür yazamadım kusura bakmayın... Hafta sonun menülerini uygun bir zamanda yazacağım aklımda.. şimdi hemen bu gunun menusunu yazıp yaıyorum. .zira gözümden resmen uyku akıyoooo
sabah:
1 yumurta
1 domates
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
ara: 2 parça bitter çikolata, nescafe
öğle:
1 kase kıymalı mercimek
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara: 1 nescafe
ara: 1 elma
akşam: yok
ara: 1 bardak ayran (spordan sonra)
su: 2 litre
spor: 45 dakika spor salonunda antreman.
Demekki illa şoke uğradığımız bi an oluyoda karar veriyoruz kilo vermeye :))))Ben çok kendini beğenmiş bir insanım ama77 kilo iken bile aynada güzel geliyordum kendime sonra masa tenisi oynarken arkadaşımın çektiği videoyu izleyip baygınlık geçiriyordum nerdeyse topaç olmuşum da haberim olmamış. Ya aynamda sorun var ya gözlerimde
Sporu muhakkak yapBugün kü menüm
Kahvaltı: 5 badem,5 fındık
Öğle: 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, biraz kavurmalı yumurta
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, beşamel soslu kıymalı ıspanak fırında (beşamel sosu tam buğday unundan ve çok az yağ ile yaptım)
Ara: 1 yeşil elma (şişliğimi alsın diye)
Ara: 1 kupa kayısılı form çay, 4-5 yarım kuru kayısı
Su: 2 lt
Spor(borcum olsun yarım saat)
Herkese günaydınlaaaarrr dukan expresste ilk günü atlattık veee sonuö -600 :))) 68.4 çıktım yeeehhuuu :))
Benden de 400 gr gitmiş çok şükür diyim.Herkese günaydınlaaaarrr dukan expresste ilk günü atlattık veee sonuö -600 :))) 68.4 çıktım yeeehhuuu :))
Günaydın kızlar. .....
Günaydın kızlar işyerinde kk yı yasaklamışlar artık bilgisayardan giremiyorum ._AYNURA_ kaptanım rica etsem beni izne ayırırmısın telefonlada fazla giremem gruba çünkü telefonla hiç aram yok paylaşımım baya yetersiz olur bu durumda arkadaşlara haksızlık olmasın cuma günü kilo bildirimi yaparım canım
hayırlı sabahlar arkadaşlarHayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız
İyiyiz ablam çok şükür. Sabahın 6sında kalktık oturuyoruz öyle :)elifim ya teşekkür ederim canım benim cevap vermeyi unutmuşum aklıma geldin nasılsın kuzum kuzularında iyidir umarım.
hiç sorma bende 6da uyandımİyiyiz ablam çok şükür. Sabahın 6sında kalktık oturuyoruz öyle :)
Ablacım inşallah bir şeyler vesile olur da bir an önce kavuşur sağlığına. Benim vesilem kadınlar klübü oldu inşallah eşin de biraz hatasını anlar da köstek olmak yerine destek olur,kimisine incitici şeyler söylenince hırs yapıyor kimisi de incitici sözler karşısında iyice içine kapanıp özgüvenini kaybediyor. Eşinle konuş ablacım,biraz destek olsun,beraber bir şeyler yapsınlar yoksa oğlunun sağlığını kaybetmesine seyirci kalır.insallak keklik verirde bende biraz olsun endişelerimden kurtulurum . aslında onu rencide etmelerinden ben çok etkileniyorum üstünede sağlık sorunları çıkar korkusu beni çok stres yaptırıyor. çoğu zaman böyle diyolar bunehal ayı gibi olmuşsssun babandan büyüksün gibi sözler üstüne bana dönüp ne yediriyon buna diyolar bende sinirimden ben oğlum kilo alsın diye yağ balla besliyorum diyorum geçiştiriyorum ama onu üzsede bu durum ben daha çok üzülüyorum ne bileyim işte babası bile rencide ediyor sen bu halle askere bile gidemessin gibi vs sözler onu yüreklendirmiyor hısrlandırmıyor inadına daha çok yemek yemek istiyor. ne bileyim işte bende üzülmekle kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?