Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Açlığa dayanamaz ablası...illa bişeyler yiyecek...bide çok stres yapıyor herşeyi,midesine vuruyor kuzumun..

canım babanızada ALLAHtan rahmet dilerim mende 9 yıl önce kaybettim babamı

sağol canım senınde basın sagolsun benımde 6 yıl oldu zaman acıyı almıyorda işte ıcındekı duyguları ıfade edecek cumleler bulamıyor ınsan dönum noktam oldu benım cok degıstım ben babamdan sonra hayatın aslında cok kısa oldugunu ve yapmamız gereken seyler bı anda ''keşke'' olarak kaldığını gordum, eşimle bıle ufacık bı tartısma yaşasak hemen ararım hayat kin tutcak kadar uzun değil onu gördüm bi anda herşey hayal,anı olarak kalıyor hayat acımasızca geçiyor zaman ilerliyor ne evladıma ne aıleme kesınlıkle kızmıyorum ev mı bırbırıne gırsın olsun eğlenelım, hayalınde bısey mı var bısey mı yapmak ıstıyorsun hemen destek olsun bırak herseyı dıyebılıyorum ve lafta degıl uygulayark tabı bır keşkede burda doğuyor bunları acı bır tecrubeyle fark etmeseydım keşke ölümü biliyoruz ama yakınımızdan bırını almadıkca anlayamıyoruz hayattan edındığımız dersler gıbı ılla yaşamamız lazım sanki

Allah bağışlasın ben de çocuk olmadığından sorumluluğunun farkında değilim şu an pek herlade ,yemek yemem deyince tamam sen bilirsin demeyi planlıyorum

o takıntıya donusuyor canım bı yerden sonra o yuzden aslında en ıyısı yemıyor musun peki demek ben oyle yapıyorum ıllakı acıkıp yıyor boylece yemekten nefret etmıyor gercı bız sevdık ne oldu :)

spor neler yapıyorsun
Sadece yürüyüş yapıyorum :))
Bitter dicemde akşamda yememişsin keşke akşam yiyip bitter olmayaydı ama o da azıcıkmış bende çok severim bilemedim :))))))
Demekki illa şoke uğradığımız bi an oluyoda karar veriyoruz kilo vermeye :))))
Sporu muhakkak yap

Herkese günaydınlaaaarrr dukan expresste ilk günü atlattık veee sonuö -600 :))) 68.4 çıktım yeeehhuuu :))
Benden de 400 gr gitmiş çok şükür diyim.

Spora gitseydim daha farklı olurdu belki bir de tuvalet sorunum var bugün maydanoza abandim .

Kutlarım Perim darısı diğer günlere

Günaydın kızlar işyerinde kk yı yasaklamışlar artık bilgisayardan giremiyorum . _AYNURA_ kaptanım rica etsem beni izne ayırırmısın telefonlada fazla giremem gruba çünkü telefonla hiç aram yok paylaşımım baya yetersiz olur bu durumda arkadaşlara haksızlık olmasın cuma günü kilo bildirimi yaparım canım

Günaydın kızlar. .....

Hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız
hayırlı sabahlar arkadaşlar

Ablacım inşallah bir şeyler vesile olur da bir an önce kavuşur sağlığına. Benim vesilem kadınlar klübü oldu inşallah eşin de biraz hatasını anlar da köstek olmak yerine destek olur,kimisine incitici şeyler söylenince hırs yapıyor kimisi de incitici sözler karşısında iyice içine kapanıp özgüvenini kaybediyor. Eşinle konuş ablacım,biraz destek olsun,beraber bir şeyler yapsınlar yoksa oğlunun sağlığını kaybetmesine seyirci kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…