Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın arkadaşlar...dün o baş ağrısıyla annemlere gittim inciyi görmeye gelince de erkenden uyudum...sabah kaltığımdan beridir ne yapsam ne yazsam doye düşünerek bu zamana kaldım.bu arada ev işlerimi bitirdimmm...beni soran iyi dileklerde bulunan arkadaşlar çok teşekkürler...mrt için yarın gidicez damlayı bırakacak birini bulursam...ne çıka bilir ne kadar kötü şey ola bilirki bilmiyorum ben.sadece temennim uzun süreli bi tedavi olmaması malum 2.çocuk istiyorum...neyse Allahtn hayırlısı.yasemin abla ellerimde kolumda her hangi bi sorun yok...doktor da sordu kontrol etti.iyi dedi yasom7272
Asfarovski fatmam çiyin omuz demek...ben dün türkçede de öyle olduğunu zann ettim.sbh bulaşık yıkarken aklıma geldi omuzmuş türkçesi asfarovski
Nazım kuzum malesef izne ayrılamazsın 8haftan olmadan.anca ayrıla bilirsin takımda.o zaman da 6ay dönemezsin listeye... N Naz
Diyer konuyla ilgili bir şey demiycem.her iki tarafında haklı yanları var...sadece iki şey diycem ve bu tüm takım üyelerine ait...
KIZLAR YENİ ÜYELER GELDİYİNDE HER BİRİNİZ ONLARLA İLGİLENMEK ZORUNDASINIZ.KENDİNİZİN GELDİYİ ZAMANLARI HATIRLAYIN.HERKES İLGİ ALAKA BEKLER...NE KADAR ÇOK YAZARSANIZ ÜYEYİ O KADAR MOTİVE EDERSİNİZ...BU SORUN NEREDEYSE TÜM ÜYELERDE OLUR...SÖZÜNÜ DEMESİNİ BİLEN HER YENİ ÜYENİN İSYAN ETMİŞLİYİ VARDIR BU KONUDA...DÜŞÜNSENİZE ÜYE GELİYOR Bİ MESAJ YAZIYOR KİMSE BİR ŞEY YAZMIYOR E O DA KENDİNİ GEREKSİZ HİS EDİYOR BU GAYET NORMAL Bİ ŞEY...
İKİNCİSİ MENÜLERE YORUM YAPMAK SADECE PERİNİN BENİM VE YASEMİN ABLANIN ÜZERİNE DÜŞMEZ Kİ HEPİMİZ BİLGİMİZ DAHİLİNDE YORUM YAPARIZ MENÜYE HA ÜYE DİNLER YA DA DİNLEMEZ KENDİ BİLİR...SONUÇTA HEPİMİZ KOCA KADINLARIZ HERKESİN İNANDIĞI BİLDİYİ ŞEYLER VAR...BUNU DEYİŞMEK O KADAR KOLAY OLMUYOR...AMA TATLI DİL YILANI DELİYİNDEN ÇIKARIR,İNSANI BİLDİYİNDEN DÖNDERİR...YANİİİİİİİİİ HERKES YENİ ÜYEYLE İLGİLENMELİ VE MENÜSÜNE YORUM YAPMALIDIR...YAPMAK İSTEMEZSE YAPMASIN BİR TEK...

Canım geçmiş olsun bence sıkıntı etme kendine temiz çıkacak mr ben inanıyorum sadece kendini zorlama ve soğuklardan bence. Omuz tutulması kötü ama ben gelip bakarım damlaya dert etme sen

Canım geçmiş olsun bence sıkıntı etme kendine temiz çıkacak mr ben inanıyorum sadece kendini zorlama ve soğuklardan bence. Omuz tutulması kötü ama ben gelip bakarım damlaya dert etme sen
Omzum tutulmadı ki fatmam...sırtım çok ağrıyor bi de başım ağrıyor.doktor sağ omzun bir az aşağıda dedi...

O zaman sonuna kadar haklısın perim ama gel bu düşüncelerini takıma değil arkadaşına uygulayalım
Uygulayalım valla
Şuan utanma modundayim ama yani diyetisyeni tebrik edince aklıma direkt verdiği menüler gelmişti
Olabilir canım belki yazdıklarım o anlama çıkmıştır ama aslında aklımdan geçen bambaşka şeyler Hani verilen fikirleri dinlemesi güzel birşey

peri akupunkturu bıraktınmı ?
Ayy aeben abla ne olur kusura bakma ama harbiden unutkanlık var sende ya bunadın mı dicemde kızarsın diye korkuyorum

Bunu bir iki gün önce de sormuştun o zamanda cevap vermiştim bir ara başlamıştım gidiyordum ama işlerim çıktı ve gidişlerimin arası çok uzun olmaya başladı pek verim alamadım bu yüzden uzun aralıklar olunca kopukluk oluyor gibi hissediyorum o yüzden gitmekten vazgeçtim şuan gitmiyorum :))
Perişkom firuzem sizi çokkk tebrik ediyorum...supersiniz...
perigunlugu firuzeew
Eğeeerr cumaya dek 67den 100 gr bile düşersem listeye giricem ama 67 bile olsam girmem :)

_AYNURA_ geçmiş olsun inşallah iyi bir sonuç alır tedavi olursun....
anlamadığım bişey var polemik yaratsın istemiyorum artık bu konununda kapanmasını istiyorum sadece senin dediğin şeyi anlayamadım 2tarafta haklı yönleri var ne hatam olabilir okadar kişi yazmış o yazıdan sonra kimse cevap vermemiş gene ciddiye alıp merak edip sormam hatalıysa evet hatalıyım kabayım cahilim kabul.

Evde annemle iddiaya girmiştik ya eğer 60 kilo olursam doğum günüme kadar pırlanta hızma istedim, ne kadar çıkarcıyım

bacım diyet konusunda iki tarafında kendine göre haklılıkları var demiş sanırım

kız peri okusam bi daha sormam herhal
Aaaaa o zaman beni dikkate almayıp sana verdiğim cevapları okumuyor musuuunnn (trip 1 başarıyla tamamlandı)
Doğan sensin kilo verip güzelleşen sen... Anana ne senin hizmandan perim çıkarcı şey sen evin en küçüğü musun yoksa
Evet çok mu belli evin en küçüğü olduğum

bacım diyet konusunda iki tarafında kendine göre haklılıkları var demiş sanırım
Menusune yorum yapmadim ki serzenişte bulunmuş beni kimse ciddiye almamış diye o yazıdan sonra kimsede dönüp bişey yazmamış dedimki acaba ne yazmalıyım çünkü menüsü diyetisyen menüsü o yüzden kimse yorum yapmamıştır diye bişey yazdım serzeniş havada kalmasın kendini kötü hissetmesin diye ama o farklı algıladı kaba cahillikle sucladi onunla sorunum olduğunu söyledi evet haklı çünkü cevap verdiğim için çünkü benim gibi sıradan birinin cevap vermesi onun için bir önem taşımıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…