Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi inşallah listeye girersin perişkom...

Sıradan biri de ne demek Allah aşkına ablam...burada herkes eşit seviyede sıradan biri zaten ha diyet bilgilerine göre diyorsan sen en üst seviyedesin flstığım

ben onun menüsüne ne gibi bir yorum yaptımıki bu lafları işitiyorum haddime bile değil yorum yapmak bu işin ilmini almış okumuş biri yazmış o menüyü ben iilk günlerde bişey yazdım ben böyle devam edecem dedi saygı duyarım sizde öyle anlaştınız o menü yazmış kimse bişey yazmamış bende tabiki yazmadım ama sonra serzenişte bulunmuş beni takmıyorsunuz bildirimde yok diye sonra kaç kişi yazışmış ama kimse dönüpte ya arkadaşım niye böyle düşünüryorsun dememiş ben onu önemseyip yazdığım içinmi bu sorun evet haklısınız kaba terbiyesiz saygısz cahil biriyim hepinizden özürdilerim .

Canım daha en az 3 4 haftan vardır bence...ama hergün girip bi kaç dakikalık mesaj yazmak o kadar zor olmasa gerek...sadece menünü yaz cumaları da kilonu bildir...

Yavrum mr da mi kıskandı senin kv? şaka bir yana çok geçmiş olsun canım ikinize de. Eee biriniz girdiğinde diğeri bekler damlayi olmaz mi ?
Yok tatlım ya çocuğu perişan etmenin bi anlamı yok..hem daha tam iyileşmedi...iyi komşum var 2tane onlardan birine bırakıcam olmazsa
Bi de bu defa ben onu kıskanmışımmmm...ilk o gitmişti doktora..onun da boynunda sorun var. Doktora diyorki gelinim her yönüyle bana benziyor hastalığımı da almış

Kız bu kadın seni seviyor ama kıskanıyor işte. Benim perapist diyor oğlan anaları kaybetme korkusu yaşar diye seninki de o hesap aslında çok benziyorlar seninki ve benimki bizde bir laf var gelin kaynananin sol egey kemiği diye o geldi aklıma

Senin kaynananın devreleri yanmış kaptanım! Allah sabır versin sana

Estağfurullah ablam..kimi sana terbiyesiz cahil demişki...kim diye bilirki...lütfen böyle yapma...sen sebebini sordun ben de düşüncemi belirttim..nasıl yani ne haddime yorum yapmak...tabiki yapacaksınız...burda herkes bir birinin menüsüne yorum yapmak zorunda zaten bu bi kural...evet çoğu arkadaş bunu dikkate almıyor sen de yaptığının sıradışı olduğunu sanıyorsun...hepimiz menülere fikir bildirmek zo run da yız...dikkate alıp almamak ta üyeye kalmış bi şey...ama herkes yorum yapmalı...diyer konuda da evet çok üzüldüm ona da kadın bi sitem etmiş ufaktan bi kişi dönüp gönlünü almamış...

Evet çok seviyor fatmam...ciddiyim bak...sadece huyu böyle...etrafındakı herkesle aynı...bana özel bi kötülüyü yok yani

Canlarım sonuç çıktı. Negatiffffff!!!
keklikçiğim o güzel haberi alacağımız günde gelecek inşallah rabbim ogünleride yaşatacak sana inşallah üzülme demek belki yanlış olur üzüleceksin ama lütfen umudunu kaybetme umut etmek başarmanın yarısıdır.

Canlarım sonuç çıktı. Negatiffffff!!!
Ssiitttt sakin ol birtanem sen zaten biliyordun böyle olabileceğini lütfen üzme kendini seni çok ama çok iyi anlayan birkaç kişiden biriyim belki de mevlam ona teslim olmamızı ona tabii olmamızı istiyor kuzum. Böyle durumda ilk denecek şey elhamdulillah ve inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Üzme güzel canını herşeyin vakti zamanı var ve gaybi allah bilir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…