- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
O zamaan şöyleee bir itirafta bulunayım küçükken evdekilerden tuvalete girdiklerinde para istiyodumHem de buram buram perimbizim en ufak da aynı sen neredeyse selam vermek için ücret ister
O zamaan şöyleee bir itirafta bulunayım küçükken evdekilerden tuvalete girdiklerinde para istiyodum
Hatta bu sene araba almaya karar verdik o yüzden bi bütçe planlaması yaptık herkese aylık bi para limiti kondu bana az gelince dediğim laf şu oldu "ben bu parayla geçinemem ne yani tuvaleti paralı yapıp ek kazanç mı sağlayayım" demiştim
Herkese günaydınlaaaarrr dukan expresste ilk günü atlattık veee sonuö -600 :))) 68.4 çıktım yeeehhuuu :))
Menusune yorum yapmadim ki serzenişte bulunmuş beni kimse ciddiye almamış diye o yazıdan sonra kimsede dönüp bişey yazmamış dedimki acaba ne yazmalıyım çünkü menüsü diyetisyen menüsü o yüzden kimse yorum yapmamıştır diye bişey yazdım serzeniş havada kalmasın kendini kötü hissetmesin diye ama o farklı algıladı kaba cahillikle sucladi onunla sorunum olduğunu söyledi evet haklı çünkü cevap verdiğim için çünkü benim gibi sıradan birinin cevap vermesi onun için bir önem taşımıyor..
Öyle tatlıyız vallaŞansını zorluyorsun periiiiii bizim evde valla terligi yiyor ufaklık en sonundaama ayrı bir tatlı oluyorsunuz ne yalan söyleyeyim
Ohhh harika başlangıç olmuş! Tebrikler!
Yok canım henüz gelen giden yok. Kan testi yaptırdım sabah ama hala çıkamış,öğleden sonra arıyacağım tekrar.keklik_58 canım senden ne haber?regl gelmedimi?
Verdim kan testi ama daha çıkmamış,1,5 da dan sonra arayın dedilerKız Aynura tam ben geçmiş bitirdim ayni soruyu soracam bi baktım sen sormuşsun
keklik_58 bugün de kan vermedin sanırım
Günaydın arkadaşlar...dün o baş ağrısıyla annemlere gittim inciyi görmeye gelince de erkenden uyudum...sabah kaltığımdan beridir ne yapsam ne yazsam doye düşünerek bu zamana kaldım.bu arada ev işlerimi bitirdimmm...beni soran iyi dileklerde bulunan arkadaşlar çok teşekkürler...mrt için yarın gidicez damlayı bırakacak birini bulursam...ne çıka bilir ne kadar kötü şey ola bilirki bilmiyorum ben.sadece temennim uzun süreli bi tedavi olmaması malum 2.çocuk istiyorum...neyse Allahtn hayırlısı.yasemin abla ellerimde kolumda her hangi bi sorun yok...doktor da sordu kontrol etti.iyi dediyasom7272
Asfarovski fatmam çiyin omuz demek...ben dün türkçede de öyle olduğunu zann ettim.sbh bulaşık yıkarken aklıma geldi omuzmuş türkçesiasfarovski
Nazım kuzum malesef izne ayrılamazsın 8haftan olmadan.anca ayrıla bilirsin takımda.o zaman da 6ay dönemezsin listeye... N Naz
Diyer konuyla ilgili bir şey demiycem.her iki tarafında haklı yanları var...sadece iki şey diycem ve bu tüm takım üyelerine ait...
KIZLAR YENİ ÜYELER GELDİYİNDE HER BİRİNİZ ONLARLA İLGİLENMEK ZORUNDASINIZ.KENDİNİZİN GELDİYİ ZAMANLARI HATIRLAYIN.HERKES İLGİ ALAKA BEKLER...NE KADAR ÇOK YAZARSANIZ ÜYEYİ O KADAR MOTİVE EDERSİNİZ...BU SORUN NEREDEYSE TÜM ÜYELERDE OLUR...SÖZÜNÜ DEMESİNİ BİLEN HER YENİ ÜYENİN İSYAN ETMİŞLİYİ VARDIR BU KONUDA...DÜŞÜNSENİZE ÜYE GELİYOR Bİ MESAJ YAZIYOR KİMSE BİR ŞEY YAZMIYOR E O DA KENDİNİ GEREKSİZ HİS EDİYOR BU GAYET NORMAL Bİ ŞEY...
İKİNCİSİ MENÜLERE YORUM YAPMAK SADECE PERİNİN BENİM VE YASEMİN ABLANIN ÜZERİNE DÜŞMEZ Kİ HEPİMİZ BİLGİMİZ DAHİLİNDE YORUM YAPARIZ MENÜYE HA ÜYE DİNLER YA DA DİNLEMEZ KENDİ BİLİR...SONUÇTA HEPİMİZ KOCA KADINLARIZ HERKESİN İNANDIĞI BİLDİYİ ŞEYLER VAR...BUNU DEYİŞMEK O KADAR KOLAY OLMUYOR...AMA TATLI DİL YILANI DELİYİNDEN ÇIKARIR,İNSANI BİLDİYİNDEN DÖNDERİR...YANİİİİİİİİİ HERKES YENİ ÜYEYLE İLGİLENMELİ VE MENÜSÜNE YORUM YAPMALIDIR...YAPMAK İSTEMEZSE YAPMASIN BİR TEK...
evet bencede kapansın herkes muhatabıyla muhabbet etsin .Aaaa yeter lütfen şu konuyu uzatmayalım artık !! bi daha yorum yapanın topuklarına sıkıcam he
Kekliğim şeker ilacını bende aynı senin gibi başlandı sen de insülin direnci vardır dedi tahlilde falan bozukluk yoktu. Ama kilo aldırmadı bana hiç. Gerçi ilaca başlamamla diyete başlamam aynı anda oldu. İlacı çok araştırdım ben bir zararı yok sonuçta. Başka neden bulunamadı ben de denemek istedim.. Yan etki de yapmıyor bana. Öyle kullanıyorum işte...Ablacım ben reglim gecikince dr a gittim,bana direk baktı insülün direncin var diaformin yazıyorum kullan dedi,ama oysa ne ailemde falan şeker yok kimsede. Kullanmaya başladım beni çok kötü yaptı,afedersin kusma ve ishalden çalışamaz oldum bıraktım,sonra diyete karar verdiğim bir gün tekrar başladım bu kez hiçbir yan etkisi olmadı,tartıya bir çıktım ki 2,6 kilo almışım. vereceğim yerde kilo yaptı yani,eşimin testleri için dr a gittiğimizde yapıldı benim de bütün testlerim ve ne insülini ne şekeri hiç bir şey çıkmadı,değil fazlalık sınıra yakın bile hiçbir değerim yoktu. Dr un rastgele söylediği bir şey yüzünden hem psikolojim hem de sağlığım daha da bozuldu.
Katılıyorum nanacım sana ama zaten plastiğe ilk günden itibaren sağlıksız bir menü yaptığını hepimiz söyledik. Gerçekten vücuduma zarar vereceğinden korkarım ben böyle bir menünün. Sadece başlangıç için motivasyonunu kaybetmesin plastik diye diyetisyeni hakkında yorum yapmıyorum ama inşallah ileriki günlerde sağlıklı menüler verir plastiğeCanimcim şimdi sana soruyorum , at gözlüğü takmamis dediğin için.
Şimdi bir şişman bayan var ve vermesi gereken 40 kilo var diyelim. Şimdi bu bayan çok az yiyerek ve sağlıksız şeyler yiyerek kilo vermeye başladı ve 2-3 kilo tıkır tıkır veriyor. Böyle bir listeyle ne kadar kilo verilebilir? Yasemin abla bana birşey demişti. "Bu kadar çok spor yaparak kilo veriliyor. Daha sonra kilo durunca sporu günde 5 saate mi çıkaracaksın?' diye, buna benzer biseydi.
Sabah; 2 kaşık yulaf ezmesi, öğlen; yarım çikolata + kola, akşam; bir tane imam bayıldı.
Şimdi bu bayanın kilosu durduğu da ne yapacak. O zaman akşam yemeğini mi çıkaracak?
At gözlüğü takmamis bir diyetisyen fikrimce danisanina 10 kilo verdirip ' bir ödülü hak ettin bir öğün istediğin bir yemek yiyebilirsin ' diyen doktordur.
Zaten kilo verildiğinde kilo koruma programında borekte mantida koftede patates te ekleniyor listelere.
Biraz çok bilmiş gibi oldu ama kendi fikrim bun lar
peri cadısı ne yiyip içiyorsan banada deAaaa yeter lütfen şu konuyu uzatmayalım artık !! bi daha yorum yapanın topuklarına sıkıcam he
kekliğim epeydir menülere bakmıyorum .piyango sana çıktıCicişler menümü veriyorum hemen,geciktim kusura bakmayın
Sabah
2dilim ekmek
krem peynir
domates salatalık
limonlu çay
öğlen domates çorbası
çok az kaşar peyniri rendesi
yoğurt
2 dilim ekmek
akşam
patlıcan oturtma
salata
ayran
1 elma
45+45 toplam 90 dk yürüyüş,
3 lt su
Kaptanım ben dün mercimeğin hışmına uğradım sabah kalktım karnım hala şiş@tozpembefil canım bu hafta ne oldu katılımı çok azalttın... @shadelima sen nereye kayb olmuşsun bakem?
xpreiaZ im tatlım sen nasılsın?
nazlım süre dolana kadar ayrılma takımdan . kilonu bildir bide menünü . günde 10 dk ayırsan yeter . eger siteye giremiyorsan , sen takım çin lazımsın takımda sana lazımçok geçmiş olsun_AYNURA_ tüh ben bunu bilmiyordum ne yapsak ki acaba 8 hafta dolmasına kaç günüm varki telefondan geriye dönük bakamadım da . perigunlugu sen bilirsin işyerinde yasaklanmış sitelere giriş yolları yokmudur .
Bak canım ablam yemin ederim böyle bi mesajı bana yazsan seni tanımasam ben de kırılırdım...yani plastik seni tanımıyor,bizi nasıl anne abla gibi sahiplendiyini bilmiyor hatta yaşını da bilmiyordur o yüzden bu şekildeki mesajına kırılmış ola bilir...ha diyetisyen menülerine yorum yapmamak ta hiç doğri fikir deyil bence...sen ben o bu fikrimizi söyleriz...sen pilav ye dersin ben yeme derim ama üye kendi nasıl isterse öyle yapar...ben 2yıl olacak buradayım bu kadar menüye yorum yaptım benimle farklı düşünenlerde oldu ama hiç bir zaman tamam bi daha yapmam demedim...ben yine devam ettim...evet o gün arkadaşın menüsü kötüydü kendi de itiraf etti zaten...ama dünki menüsü gayet düzgündü yalnış hatırlamıyorsam...yani biz ona deriz şu iyi şu kötü diye ama uyup uymaması kendisine kalmış...seni de zamanla tanıyacak...haklı olduğunu da yaşayarak öyrenecek ama zaman cabım ablam zaman.sizi dikkate almamak nedemek kardeşim ne bekliyordunuz anlayamadım ? menünüzden dolayıysa sonuçta diyetisyeninizin verdiği diyeti yapıyorsunuz oyüzdende yorum yapmamışlardır arkadaşlarda. ha bişey sordunuz sorunuz havada kaldıysa bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?