Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hem de buram buram perim bizim en ufak da aynı sen neredeyse selam vermek için ücret ister
O zamaan şöyleee bir itirafta bulunayım küçükken evdekilerden tuvalete girdiklerinde para istiyodum

Hatta bu sene araba almaya karar verdik o yüzden bi bütçe planlaması yaptık herkese aylık bi para limiti kondu bana az gelince dediğim laf şu oldu "ben bu parayla geçinemem ne yani tuvaleti paralı yapıp ek kazanç mı sağlayayım" demiştim

Şansını zorluyorsun periiiiii bizim evde valla terligi yiyor ufaklık en sonunda ama ayrı bir tatlı oluyorsunuz ne yalan söyleyeyim

Ablam bak ben bir özet yapayım konu kapansin senin değerini bilen bilsin geri önemli değil.

"Er kişi kendinden bilir işi "

Cicişler menümü veriyorum hemen,geciktim kusura bakmayın
Sabah
2dilim ekmek
krem peynir
domates salatalık
limonlu çay
öğlen domates çorbası
çok az kaşar peyniri rendesi
yoğurt
2 dilim ekmek
akşam
patlıcan oturtma
salata
ayran
1 elma
45+45 toplam 90 dk yürüyüş,
3 lt su

çok geçmiş olsun _AYNURA_ tüh ben bunu bilmiyordum ne yapsak ki acaba 8 hafta dolmasına kaç günüm varki telefondan geriye dönük bakamadım da . perigunlugu sen bilirsin işyerinde yasaklanmış sitelere giriş yolları yokmudur .

ama _AYNURA_ bunun açıklamasını bana özelden yaparsa sevinirim .tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır benide bi çıkarsın o delikten

Kekliğim şeker ilacını bende aynı senin gibi başlandı sen de insülin direnci vardır dedi tahlilde falan bozukluk yoktu. Ama kilo aldırmadı bana hiç. Gerçi ilaca başlamamla diyete başlamam aynı anda oldu. İlacı çok araştırdım ben bir zararı yok sonuçta. Başka neden bulunamadı ben de denemek istedim.. Yan etki de yapmıyor bana. Öyle kullanıyorum işte...

Katılıyorum nanacım sana ama zaten plastiğe ilk günden itibaren sağlıksız bir menü yaptığını hepimiz söyledik. Gerçekten vücuduma zarar vereceğinden korkarım ben böyle bir menünün. Sadece başlangıç için motivasyonunu kaybetmesin plastik diye diyetisyeni hakkında yorum yapmıyorum ama inşallah ileriki günlerde sağlıklı menüler verir plastiğe

kekliğim epeydir menülere bakmıyorum .piyango sana çıktı
krem peynir yemeyi bırakkk sonracıma öylen çorbanda ya krema yad un vardır .yanında 2 dl ekmek fazla olmuş
akşamın güzel olmuş meyveyi gündüz ye

@tozpembefil canım bu hafta ne oldu katılımı çok azalttın... @shadelima sen nereye kayb olmuşsun bakem?
xpreiaZ im tatlım sen nasılsın?
Kaptanım ben dün mercimeğin hışmına uğradım sabah kalktım karnım hala şiş
Akşam ayaklarımı uzatıp oturdum kımıldayanadım şişlikten. İnş akşama daha rahatlamış olurum da birikmeden spor borçumu tamamlarım
Çok geçmiş olsun sana da kaptanım boyun fıtığına çok benziyor anlattıkların, inşallah öyle değildir de sadece kas ağrısıdır. Fıtık zaman zaman ağrı yapıyor çünkü eski çalıştığım yerde bir arkadaşımın vardı. Tekrar çok geçmiş olsun

nazlım süre dolana kadar ayrılma takımdan . kilonu bildir bide menünü . günde 10 dk ayırsan yeter . eger siteye giremiyorsan , sen takım çin lazımsın takımda sana lazım

Bak canım ablam yemin ederim böyle bi mesajı bana yazsan seni tanımasam ben de kırılırdım...yani plastik seni tanımıyor,bizi nasıl anne abla gibi sahiplendiyini bilmiyor hatta yaşını da bilmiyordur o yüzden bu şekildeki mesajına kırılmış ola bilir...ha diyetisyen menülerine yorum yapmamak ta hiç doğri fikir deyil bence...sen ben o bu fikrimizi söyleriz...sen pilav ye dersin ben yeme derim ama üye kendi nasıl isterse öyle yapar...ben 2yıl olacak buradayım bu kadar menüye yorum yaptım benimle farklı düşünenlerde oldu ama hiç bir zaman tamam bi daha yapmam demedim...ben yine devam ettim...evet o gün arkadaşın menüsü kötüydü kendi de itiraf etti zaten...ama dünki menüsü gayet düzgündü yalnış hatırlamıyorsam...yani biz ona deriz şu iyi şu kötü diye ama uyup uymaması kendisine kalmış...seni de zamanla tanıyacak...haklı olduğunu da yaşayarak öyrenecek ama zaman cabım ablam zaman.

Bakın kızlar takımda 2üye arasında sorun olduğunda adınız geçmiyorsa eyer karışmayın derim yok illa fikir bildirecekseniz de yapıcı olalım canlarım benim...yangına körükle gitmeyelim...yorum yaparken de tatlı dille yapalım ki karşımlzdaki kırılmasın...çünki bir birimizi görmüyoruz sadece mesajla tanıyoruz...yeni üyelere karşı da daha dikkatli olalım çünki o daha kimseyi tanımıyor burada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…