Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım sonuç çıktı. Negatiffffff!!!
off yaa bu aralar kimseden güzel haber gelmiyor hayırlısı olsun kekliğim ne diyelim vardır bir hayrı.. kadın doğuma müsait bir zamanda uğra da neden adetin gecikti bu kadar o belli olur hiç değilse... peki aklımdan birşey geçiyor da acaba son çift çizgi çıktığnda tekrar yumurtlamış olabilir misin? belki o tutar? senin 1 sene doldu demi canım? aşılama falan düşünüyor musunuz?

selam hanımlar nasılsınız
keklikciğim abin nekadar iradeliymiş
yasom oğlun inşallah kilo verir ama boyu da cok uzunmuş,çok kilolu durmuyordur
yeni gelince insan ilgi bekliyor gerçekten,ben de kız kardeşimi çağırmıştım,bir ara sınav stresinden kilo almıştı,neyse kimse ilgilenmemiş ayrıldı bir daha gelmedi
bu ara ben ne yapıyorum diye sorarsanız çalışmayı düşünüyorum,aklımda deli sorular : )))))
60 kilo kaldım resmen ama devam edebilmem için gerçekten istemem lazım
bakalım hayırlısı
öptüm herkesi : )))

evet okumuştum seni
inşallah bu sefer 60lı kilolara düşer ve başarı hikayeni yazarsın

Callanım canım benimmm hoş geldinnn...özlemişim kız...e kilo vermek istemiyorsun buraya da gelmiyorsun fıstık

Nerelere kaçtın arkadaşım cee dedin gittin

Ne yapıyonuz ne ediyonuz kızlar?bugün yarım haftalık rapor günüydü öylen uyudum yapmadım...kızım uyusun yapıcam inşallah..

Aslında var :) dns ayarlarından değiştirebilirsin 8.8.8.8 i kullanarak ama pcde tam yetkiye sahip olman lazım değiştirebilmek için
peri cadısı ne yiyip içiyorsan banada de

Kız seni içine ne kaçtı böyle

Hahahaha ama napim başka çözüm bulamadım ki
Teşekkürler Aynuram
Bugün 2. Gün valla süperim. Peri nası gidiyo?

Sabah 2 yumurta
Peynir

Öğle
Ton balığı
Salata

Akşama da köfte düşünüyorum bakalım.
Valla benimde süper gidiyo dünki menüye sabah maydanoz domates ekledim. Öğlen sade ton balığı akşamda tavuk ızgara olacak eve gidince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…