off yaaCanlarım sonuç çıktı. Negatiffffff!!!
evet okumuştum senimerhabalarrr benide alııınbeni tanırsınız belki uzun hikayem var başarı öykülerinde 160 kg.... konusu yaptım ettim 45kg verdim 20 geri aldım tekrar başladım 1 kasımda 1 haftada 4 gitti 142 yim şu an ( umutsuz değilim iradeliyim yine yapcam karatay yapıyorum memnunum başka yapanlardan öneri beklerim
hayırlısı olsun kekliğimCanlarım sonuç çıktı. Negatiffffff!!!
Callanım canım benimmm hoş geldinnn...özlemişim kız...e kilo vermek istemiyorsun buraya da gelmiyorsun fıstıkselam hanımlar nasılsınız
keklikciğim abin nekadar iradeliymiş
yasom oğlun inşallah kilo verir ama boyu da cok uzunmuş,çok kilolu durmuyordur
yeni gelince insan ilgi bekliyor gerçekten,ben de kız kardeşimi çağırmıştım,bir ara sınav stresinden kilo almıştı,neyse kimse ilgilenmemiş ayrıldı bir daha gelmedi
bu ara ben ne yapıyorum diye sorarsanız çalışmayı düşünüyorum,aklımda deli sorular : )))))
60 kilo kaldım resmen ama devam edebilmem için gerçekten istemem lazım
bakalım hayırlısı
öptüm herkesi : )))
Nerelere kaçtın arkadaşım cee dedin gittinmerhabalarrr benide alııınbeni tanırsınız belki uzun hikayem var başarı öykülerinde 160 kg.... konusu yaptım ettim 45kg verdim 20 geri aldım tekrar başladım 1 kasımda 1 haftada 4 gitti 142 yim şu an ( umutsuz değilim iradeliyim yine yapcam karatay yapıyorum memnunum başka yapanlardan öneri beklerim
akmıyor canım akmıyorhayırlısı olsun kekliğim
vardır zamanı
akışına bırak
akmıyor canım akmıyoraksa bulur yumoşları,bizimkiler yerinde duruyor
Ben de diyorum bu kız ne diyor allah güzelliğini versin canım ya sesli güldüm ınanakmıyor canım akmıyoraksa bulur yumoşları,bizimkiler yerinde duruyor
E ne yapayım,doğrular bunlar! Ağlanacak halime gülüyon ben de.Allah iyiliyini versin kekliyim...
Ama sen onu niçin yaptırdın fatmam?dimedinki bize...acımadımı canın?Evet kızlar hacamat yaptırdım ve üzerinden 1 hafta geçti. Az merak ettiyerim sizi sonuçları yazacağım
Niye ağlıyon ki kız?nolmuş ne güzel evin evliliyi kocan var...çocuk ta olur inşallah...sen o tatlı canını üzme...E ne yapayım,doğrular bunlar! Ağlanacak halime gülüyon ben de.
Aslında var :) dns ayarlarından değiştirebilirsin 8.8.8.8 i kullanarak ama pcde tam yetkiye sahip olman lazım değiştirebilmek içinçok geçmiş olsun_AYNURA_ tüh ben bunu bilmiyordum ne yapsak ki acaba 8 hafta dolmasına kaç günüm varki telefondan geriye dönük bakamadım da . perigunlugu sen bilirsin işyerinde yasaklanmış sitelere giriş yolları yokmudur .
peri cadısı ne yiyip içiyorsan banada de
Kız seni içine ne kaçtı böyle
Valla benimde süper gidiyo dünki menüye sabah maydanoz domates ekledim. Öğlen sade ton balığı akşamda tavuk ızgara olacak eve gidince :)Teşekkürler Aynuram
Bugün 2. Gün valla süperim. Peri nası gidiyo?
Sabah 2 yumurta
Peynir
Öğle
Ton balığı
Salata
Akşama da köfte düşünüyorum bakalım.
Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallaaahhhCanlarım sonuç çıktı. Negatiffffff!!!
bende yaptırmak istiyorum ama cesaretim yokEvet kızlar hacamat yaptırdım ve üzerinden 1 hafta geçti. Az merak ettiyerim sizi sonuçları yazacağım
Sen ne için istiyorsun ki abla?geçen nette bakmıştım bi çok nedenler için yapılıyor...ama resimlerine bile kalbim dayanmadı...bende yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?